Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vymknutá

Príspevok v téme: Vymknutá
Marčuška

Dobrý deň.
Riešim problém s (ex)partnerom. Študujem v Bratislave a on tam pracuje. Žili sme spolu v byte, zatiaľ len krátko, cca. 2 mesiace. Avšak sme sa náhle a nečakane rozišli pri príchode domov, teda ku našim rodinám. Teda všetky moje osobné veci ostali uňho v byte a on ma tam nechce pustiť. Síce tvrdí, že mi ich ktosi pozbiera a odnesie na internát na úplne cudziu izbu.. ale ja si to neprajem a on nespolupracuje. Mám predsa právo si svoje veci vziať. Neželám si aby s mojimi vecami manipuloval niekto cudzí. Môžte mi pomôcť ako postupovať ?

0vecka

2 TinaM ja byvam tiez so svojou nejaky ten rok a tazko povedat co je moje a co jej. Ale po dvoch mesiacoch tam mozno ma fakt jednu vyhradenu skrinu a to je vsetko.

TinaM

Ano, to je pravda. Ale dospely muz by to mohol vyriesit aj tak, ze pokial ju uz nikdy nechce vidiet, tak by ju nakontaktoval na tu osobu, ktora ma kluce a nechal by ju zobrat si veci, ci nie? Sice spolu byvali len 2 mesiace, neviem, kolko veci tam ma. Keby sme sa my s priatelom rozisli a on by dal pobalit moje veci niekomu inemu, to by bolo tvrde. Byvame v spolocnej domacnosti uz 2 a pol roka, asi tazko by niekto iny urcil, co je moje :D

0vecka

2 TinaM jj je to divne, ale nepride mi to nejake tvrde. Vsak ak mal fakt sluzobku a proste to nestihol tak co ma robit? Tvrdy rozchod by bol kebyze jej to vyhodi von oknom alebo ju zacne ohovarat pred spolocnymi znamymi alebo si vymyslat veci ktore sa nestali atd. Porpipade jej stale vyvolavat.

TinaM

Ano, tak som to pochopila aj ja. Ale musel to byt asi dost tvrdy rozchod, ked to takto vyustilo. Mne len nie je jasne to, ze ake veci jej ten clovek pobali, kto je ten clovek a kam jej tie veci ma dat? Na nejaku cudziu intrakovu izbu? Ved to je na nic.

elena...

ak ti dovolil vo svojom byte bývať, tak vy mohlo ísť o nájom bez zmluvy, výpoveď by ti mal dať písomne, tá je trojmesačná, mal by ti umožniť vziať si veci, ..... preboha kde to sme .... a čo také si vyviedla, že ti to nechce umožniť

0vecka

2 TinaM ja som to pochopil tak ze sa rozisli necakane a on mal hned potom sluzobnu cestu takze jej ani nemoze dat teraz tie veci a tak poprosil znameho lebo ma mozno obavy ze ona zoberie nieco co nieje jej.

A mozno je dohodnuty s jeho znamym ze jej da len veci z jednej skrine, to by mohlo sediet.

TinaM

0vecka ma spravnu poznamku-ako vie ten clovek, ktore veci su tvoje? Cele mi to pride nejasne. Co si mu urobila, ze sa rozhodol takto ta vykopnut zo zivota (bytu)?

0vecka

ludia vam uplne drbe? co s tym ma policia? Ona by musela dokazat ze su tie veci jej a navyse mu ani nemozu vniknut do bytu. Ak by bol hajzel tak jej kludne moze povedat ze u neho nic nema a nech mu da pokoj a ona nic nemoze. Jedine ze by tam mala nieco o com by vedela dokazat ze patri jej. Napr notebook ktory kupovala kartou atd atd ale z toho sa tiez moze vykrucat napr ze to bol darcek od nej.

Kazdopadne vobec netusim ako moze ten kamarat vediet ze ktore veci su jej a ktore jeho? Ok pri spodnom pradle by to aj mohlo byt jasne ale inaq je to podla mna az velmi nejasne.

Inaq mozno to nieje idealny koniec vztahu ale nepride mi to nijako patologicke. On nechce aby mu chodila po byte a ona zase nechce aby sa jej niekto hrabal vo veciach.

Ja by som sa nad to povzniesol, taketo dokazovacky ze kto z koho ten neprijemny porozchodovy stav len predlzia.

elena...

na jeho návrh nechceš pristúpiť a polície sa obávaš, vyzerá to že budeš bez vecí, počkaj kým sa vráti zo služobky, ktovie čo všetko je zatým