Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vymknutá

Príspevok v téme: Vymknutá
Marčuška

Dobrý deň.
Riešim problém s (ex)partnerom. Študujem v Bratislave a on tam pracuje. Žili sme spolu v byte, zatiaľ len krátko, cca. 2 mesiace. Avšak sme sa náhle a nečakane rozišli pri príchode domov, teda ku našim rodinám. Teda všetky moje osobné veci ostali uňho v byte a on ma tam nechce pustiť. Síce tvrdí, že mi ich ktosi pozbiera a odnesie na internát na úplne cudziu izbu.. ale ja si to neprajem a on nespolupracuje. Mám predsa právo si svoje veci vziať. Neželám si aby s mojimi vecami manipuloval niekto cudzí. Môžte mi pomôcť ako postupovať ?

karczi

"A mne klúč nenchá lebo sa bojí že ostanem v jeho byte a nepojdem na internát."
..no asi ta uz dobre zpoznal,preto ti dal kopacky
trvalo mu to 2 mesiace
"On to nemyslí zle."
ty musis byt dobre cislo:D

elena...

dievča s kým si to bývala, čo je to za panáka, nemáš otca alebo bráchu? ide o to, aby ti umožnil tie veci zobrať.

Hrac

tak sa dohodni a chod spolu s tym cudzim, on ti otvori dvere a ty poberes veci a nasledne on zamkne :-) tak neuvidis priatela a sama zoberes veci

Marčuška

On doma nie je. Pojde na služobku do talianska. On sa tam nemá ako dostať, preto tam chcel poslať niekoho iného kto sa ku klúčom dostať vie. Lenže s tým ja nesúhlasím, mám tam kopu osobných vecí ktoré si neprajem aby niekto obchytkával. A mne klúč nenchá lebo sa bojí že ostanem v jeho byte a nepojdem na internát.

jbkkg

boze to co je za trapas? ze on to nemyssli zle? hej jasne. tak keby to nemyslel zle tak ti hodi kopiu klucov do schranky a a nebude doma ked si to pojdes vyzdvihnut. alebo posle kluc po tvojej kamoske alebo co. boh vie co tam s tymi tvojimi vecami robi. a tu robi drahoty ze sa s tebou uz nechce stretnut. to kolko ma rokov? 12? uplne ubohe. ja na tvojom mieste ak by on nechcel pristupit na moznost ze kluc vyzdvihne tvoja kamoska, tak stojim pred dverami a vyzvanam dokym ma nepusti dnu on nema pravo co ti zamedzovat vstup do bytu v ktorom si byvala, platila najomne a mas tam veci

Marčuška

No ide o to, že vlastníkom bytu je jeho a teda oni nemajú povolený vstup do bytu bez súdneho príkazu, nie ? On doma už nebude, odchdza na služobku na 2 týždne. Takže netuším čo sa bude diať.

elena...

skús ísť na políciu, neboj sa nevysmejú ťa, pokiaľ to je také hovado, zažaluj ho, ale počítaj s tým že na súde sa perie iné prádlo, premysli si to, ... čo sú to za veci, ja bych to oželela .... nemáš otca, alebo bráchu, nejakého chlapa ktorý by si ťa zastal a jeho sa opýtal, čo má za problém?

Marčuška

On to nemyslí zle. len proste.. už sa somnou nechce stretnúť tak to vyriešil tak, že mi ich zoberie niekto iný.. Ale ja si neprajem aby sa mi v tom hrabal niekto. Pre mna je trápne ak Niekto bude siahať na moje nohavičky alebo špinavu bielizen... Ja mu dám pokoj, ked sa chce rozisť, nech sa rozíde.. ale čo je moje, to si vezmem ja sama. Len sa bojím osloviť políciu, možno ma vysmejú.