chcem sa spytat.....moj chalan mi hovori ako veelmi mu voniam, vsetko, moje telo vlasy proste ja nemyslim tym parfem....ale on mne az tak moc nevoni ze by som bola z toho az tak velmi hotova. Hovori sa ze partneri si maju navzajom vonat..ja jemu brutal vonim to uz viem, ale neviem ci aj on mne az tak vona. Niekoho zevraj vona partnera vzrusuje no mna nejak nie. Stalo sa vam uz toto? podla mna by to malo byt tak ze bud si obaja velmi vonaju alebo si nevonaju vobec...ale preco je to takto u nas to nechapem.
Vonia vam vas partner?
sweater
sorry chlape ale toto je volovina :D
potom by mi americania mali vonat ako cukrarenska delikatesa, tak isto ako cernosky, aziatky a podobne, ale mam skusenosti, ze tomu tak nie je. clovek ako clovek, to je bohapusta biologia ne ze ten co vonia je OK.
vezmi si priklad, zozer nejaku cibulu a sleduj kolko zenam budes voniat..
overit si to mozes tak, ze si prdnes, mne cokolada vyprdnuta vonia viac ako cibula, takze asi budem atraktivnejsi ked budem zrat vyslovene cokoladu, a asi v cukrarni stretnem aj tu pravu, lebo bude ma chutne prdy.
a takyto ludia maju volebne pravo ?
moze na tom jedalnicku nieco byt....aj ja si teraz krajsie voniam ked sa stravujem zdravo...ani pot nie je tak citit a vsimla som si ze ludia ktori jedia vela udenin a nezdravych veci ...klobasy slaniny a pod. tak z nich ide aj podobny pach taky klobasovy...si to co jes :)
Nuže, vůně je záležitost jedálníčka a né nejaké mystické chemie. Kde na to lidi chodíte?
Ja som mala viac partnerov no najviac mi vonal moj prvy. To som uz nikdy nezazila. Ale odmietam verit tomu, ze by sa ku mne hodil viac, ako moj sucasny partner, ktory mi az tak "nevonia". Na tych predchadzajucich mi "nevonalo" omnoho viac, napr povaha atd :)
prave pribuzny ti smrdia presne z toho dovodu, su rovnako genovo vybaveny to ta ma od nich odpudit. preto sa nemaju v rodinach parit
No to mi nejde do hlavy, ze pachy pribuznych nam vyslovene "smrdia". Ved su to podobne geny, vsetko. Navyse nebudem ani spominat tie "pachy" ake citi matka k svojmu dietatu a naopak, vona mamy. Ale samozrejme je to nieco uplne ine ako spominane partnerske, len mi to nedalo ...
btw. Ak tie dievcata museli tym bratom a otcom kazdy den prat tie prepotene tricka, ani sa necudujem preco to tak dopadlo :-)
nieje to len o sexe, je to celkovo o pritazlivosti, ale to ide ruka v ruke so vsetkym... ked nieje vo vztahu chemia, podla mna to nieje ono. mal som priatelku a nemali sme nic takeho medzi sebou. casom som si uz pripadal jak len dvaja kamarati... vasen proste nemozes vymysiet, to musi pramenit z dvojice prirodzene a preto je to podla mna nevyhnutne. pokial naozaj prahnes po tom druhom, zakonite ti aj musi vonat, priroda to tak zariadila. je to to iste aj ked stretneme nejakeho neznameho cloveka alebo po prvy raz, tak sa vedia cloveku podlomit nohy, sice asi nie vela krat v zivote, ale to su podla mna ti suci partnery pre cloveka. aj ked niekto rozobera ako sa chovat vo vztahu a je to cela veda a bla bla ano je pokial clovek nenajde tu spravnu osobu. inak to ide nejako same... chapeme sa? :) teda to je aspon moj nazor
Tak vôňa je o príťažlivosti, čo je súčasťou chemie medzi dvomi, ide o sexuálnu časť vzťahu, cize vôňa je len jeden z elementov, ak si voniate, je to dobre, ak nie, vzťah môže fungovať aj tak, ak nie je založený na sexe.
:-D zabudla som...tie dievcata nevedeli, koho tricko ovoniavaju, cize nevedeli dopredu koho pach to moze byt :-)
a este dodam, kedysi som citala o pokuse, dievcatam davali ovoniavat prepotene tricka roznych chalanov. Za najmenej pritazlivu a teda najsmradlavejsiu vonu oznacili tricka pribuznych, najma bratov a otcov :-) snad nemusim pisat, preco :-)