Vonia vam vas partner?

Príspevok v téme: Vonia vam vas partner?
jahodicka

chcem sa spytat.....moj chalan mi hovori ako veelmi mu voniam, vsetko, moje telo vlasy proste ja nemyslim tym parfem....ale on mne az tak moc nevoni ze by som bola z toho az tak velmi hotova. Hovori sa ze partneri si maju navzajom vonat..ja jemu brutal vonim to uz viem, ale neviem ci aj on mne az tak vona. Niekoho zevraj vona partnera vzrusuje no mna nejak nie. Stalo sa vam uz toto? podla mna by to malo byt tak ze bud si obaja velmi vonaju alebo si nevonaju vobec...ale preco je to takto u nas to nechapem.

MultiLevel

odpovedam, pekne napisane :) A je to sranda, u mna to zas bolo vzdy naopak. Ten, ktory mi nevonal, s tym to nevychadzalo ani v mnohych, naozaj mnohych dolezitych zivotnych veciach a nedokazali sme sa pomaly v nicom zosuladit. Dalsie "lasky" pred nim boli celkom "vonave", ale predsa len, to by som nezaradovala medzi plnohodnotne vztahy :) A moj sucasny partner....ach...to prajem zazit kazdemu :)

beacon

Ja som to raz zazila v puberte na skole to je chemicka pritazlivost kompaktibilita dvoch protipolov.a aj obalim v tbari bol upny opak ani som sa nemhla na nejo ani pozriet ani citit lebo som normalne odpadavala od pritazlivosti.ta mlicna plet s hnedymivocamu a dlhou tvarou a ta vona uz to nikdy nezazijem.len po chodbe som sla a citila som ze uz asi vosiel do triedy aj tak bolo.

odpovedam

je to o telesnej (genetickej) kompatibilite, ktora vobec nijak nevypoveda o kompatibilite povahovej. preto vam moze niekto velmi vonat ale na zivot nie je najvhodnejsi. mne tiez stara laska vonal velmi mnam (a nie je to o strave primarne, on jedol dost nezdravo ale ako mi vonal) a vonal mi aj jeho cerstvy pot (aj cerstvy pot inych mi tak ani zdaleka nevonia a niektorych je pre mna vyslovene odpudzujuci). ale na zivot nic moc, takze nie sme spolu :) dufam, ze raz najdes super kombinaciu telesneho aj duseveneho. skratka, prirodu asi vobec nezaujimalo, ci si budete mat co povedat po 2-3 rokoch, podstatne bolo najst najvhodnejsi material, rozmnozit sa a ked uz dieta a zena nie je najzranitelnejsie, tak uz mozte ist aj od seba. potom skor asi fungovali tie rodinne klany, ktore spolu zili, vychovavali,...

jahodicka, a neberies nahodou HAK? ona uplne domiesa vnimanie partnerovej fyzickej vhodnosti. ak si ju brala uz pred stretnutim s novym partnerom, tak si si mohla "vynuchat" uplne nevhodneho. alebo si ju zacala brat hned na zaciatku vztahu, ked si ho este nemala moznost poriadne onuchat a potom ti to uplne skreslilo.

cicka13

skuste sa pobozkat s 10 ludmi NASLEPO, nech 1 z nich je vas milovany chemicky partner, som velmi zvedava, ci sa trafite..ale nie dopredu poznany bozk, len 1 pusa.ci vam budu chutit sliny, len aby ste neboli prekvapeny.

Feromon

O tom ci nám zavonia nejaký človek rozhodujú feromony ktoré každý človek vylucuje z prsníkov, genitálií, podpazušia a kože nevedomky. Hovori sa tomu pachová komunikácia. Ta určuje ci sa nám páči muž žena alebo nie teda ci nám vonia.
Feromony môžu byť zastreté kozmetikou a parfunmi ak sa ňou preháňa v používaní. Tiež jedlom alebo stresom ci liekmi.
Feromony fungujú aj medzi zvieratami. Taký pes dokáže vycítiť ze máte strach a zaútočí. Ženy žijúce alebo tráviace väčšinu času spolu majú menštruáciu v rovnakom čase lebo je zosúladená vďaka feromon om.
Ľudia aj zvieratá komuniku
jú medzi sebou ani otom nevedia a
preto nám je niekto sympatický a iný nie lebo nám jeho feromon ony nič nehovoria.
Vďaka nim vie niekedy človek vycítiť strach iného človeka.

salon

Mne moj partner velmi voni a ja jemu a to som vazeni "ciganka" a on je necigan :-)
Ale mozem vam povedat,ze Tolko smradlavych neciganov-zakaznikov co mi chodi do salonu som este nezazila.

sweater.

ved to mi tu pisu ze to zalezi od toho co je atd. treba sa preniest k podstate veci, ked sme boli este prirodzeny bez chemikalii vsade naokolo, maskujucich nase pachy. kedysi nejake klobasky co su len chemicka zmes, nejake sampony a milion dalsich veci nebolo. treba skor tajkto nato nahliadat

jedulka

sweater > klidně,i tak mi bude vonět.To je jen přístup k věci.Vždyť jsme zahlceni avivážemi,pracími prostředky s vůní, na záchod máme vůni o parfumerii ani nemluvě.Tady se lehko ztratí cit pro vůni lidského těla ....