Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úplne nemožné dievča odpudzujúce všetko mužské čo sa hýbe

Príspevok v téme: Úplne nemožné dievča odpudzujúce všetko mužské čo sa hýbe
kobližka

Som dvadsaťročné dievča. Keď som bola dieťa, bola som extrovertná, vždy sa smejúca, nebála som sa nikoho, nemala som problém komunikovať s hocikým, aj neznámym. Prišla puberta a ja som sa začala meniť. Mám skvelú rodinu, odmalička ma podporovali vo všetkom, čo robím, a teraz študujem na vysokej škole a som výbornou študentkou, nádejnou budúcou lekárkou. Mojím problémom je to, že si o sebe myslím, že som divná. Ak sa stretnem s hocikým okoloidúcim, nemám problém s ním nadviazať rozhovor. Ale akonáhle sa hlavne s opačným pohlavím mám viac zblížiť, hoci len kamarátsky, a viac byť otvorená, som totálne nemožná. Hovorím samé nudné kecy a mám trému, zakoktám sa zakaždým a potom sa cítim strašne trápne, a pomyslím si, že ten chalan si teraz o mne myslí že som hlúpa hus. A preto si myslím, že totálne odpudzujem mužov. Ale nie výzorom, o ten sa starám ako sa o seba ženy majú starať a snažím sa pekne obliekať. Nezáleží mi veľmi na tom, čo si kto o mne myslí, ale desí ma pomyslieť si, že si o mne niekto myslí že som hlúpa a nevychovaná. Myslím, že vôbec nepatrím do tejto doby! POMOOOOC! Povedzte mi prosím, čo si o tom myslíte a poraďte :)