Moja dcéra sa vymyká spod mojej kontroly!

Príspevok v téme: Moja dcéra sa vymyká spod mojej kontroly!
ingridka369

Mám pätnásť ročnú dcéru a úplne sa zmenila. Nepočúva ma a keď jej niečo vysvetľujem tak len bezmyšlienkovito prikyvuje,alebo si zapne hudbu! Ale to by nebolo to najhoršie! Včera ráno mi normálne povedala, že prišla o panenstvo! Samozrejme, že som jej najprv neverila no keď mi to potvrdil jej gynekológ tak som ju dobre, že nezaškrtila! Dostala domáce vezenie na dva týždne! Ale nemyslím si, že to niečo napraví...

%

A zabudol som dodať nedávajte svojim deťom po čom si pisknu lebo zvyknú si nato a budú chcieť čorazviac a keď už budete protestovat priložia vám na krk nôž. Nebudú si vážiť veci ani vás.

%

Decku treba pevne stanoviť pravidlá a to už od útleho detstva . Začať s tým v puberte je neskoro. Musi vedieť kto je autorita a čo smie a nesmie konať. Čo robia rodičia chybu je ze ich rozmaznávajú a dávajú im veľa slobody. Sú určité hranice ktoré sa nesmú porušiť inak ho caka trest.
Poznám ľudí ktorí takto vychovávajú a aj keď sú alebo boli ich deti v puberte tak sa správali zodpovedné a svoje povinnosti si plnili čo najlepsie.
Všetko je to o výchove a také výhovorky ze rodic za nič nemôže si strčte viete kam. Kto iný ak nie rodic je za výchovu zodpovedný? Sused kolega robbotnik na lešení predavačka ? Vy rodičia len vy a to už od narodenia. Svojim správaním ho tiež formujete. Nechcete aby pilo,.fajčilo,.nadavalo ? A nerobíte to aj vy? Všetko čo vidi u vás začne robiť aj ono . Vy ste jeho vzor. Ste lenivý kritizujete to isté bude aj ono.

Lulu2011

Ovecka - ja som len chcela poukazat na to, ze netreba hysterizovat, (je situacia a situacia...) mozno sa len porozpravat ako to vlastne je a mozno to povedala na truc

jedulka

...mám jen pořád v hlavě když jsem tam musela sama.Tak moc a moc jsem se styděla.Je mi 53 a stále mi to nepřipadá normální ... vím, že musím, když mám problém,ale, že by se mi to líbilo... to tedy ne .....

jedulka

...mě se jen nezdá ten způsob odvedení té holčiny na gynekologii.Jako inkvizice.Jen aby zjistila zda má pravdu a nebo jí lže.Vždyť to muselo být strašně ponižující .... taky jsem šla s holkama na gyndu,ale po domluvě, když jsme si to vysvětlili a u nás stačilo málo, jen jsem jim řekla, jestli chtějí dopadnout jako já a holky byli hned pro ....

0vecka

2 Lulu2011 a niekto mozno preziva s laskou spomienky na pryvch 180 sexualnych partnerov ktori boli na jednu noc. Kazdy sme predsa iny.

Lulu2011

triezvy clovek prezisti situaciu, ak to bol chlapec len na sex, nie je to ok, ak mlada preziva lasku, dotyky, petting a neskor sex k tomu patria, ja si na svoju prvu lasku, ktora trvala takmer 6 rokov od 15tich rada spominam, tie chvile boli krasne a dali mi do zivota vela pozitivneho, netreba trestat, treba zistit okolnosti