Pozvali ma na pohovor, ale na internete som nečítala moc dobre názory na túto firmu
mate niekto nejaké skúsenosti, či sa mi tam vôbec oplatí ist?
Ich podmienky síce znejú lákavo, napr. nastupny plat 700 €, len či v tom niečo nebude
Vďaka ;)
Pozvali ma na pohovor, ale na internete som nečítala moc dobre názory na túto firmu
mate niekto nejaké skúsenosti, či sa mi tam vôbec oplatí ist?
Ich podmienky síce znejú lákavo, napr. nastupny plat 700 €, len či v tom niečo nebude
Vďaka ;)
Firma klame svojich zamestnancov.... nevysvetlia vam ani poriadne čo predávate... vraj extra Tesco bonus kartu a pritom chudákom predávate KREDITKY. Väčšinou sa chytia starší ľudia a ich deti za nich potom musia platiť dlhy.... fuj
!! POZOR !!
( tady je pravda) a funguje to tak ne jenom v Brně ale i všude :) )
Dobrý den, chtěl bych se podílet na zkušenost z práci Chirst Invest s.r.o. v BRNĚ v dnešní době už od 1.9.2016 Charlie Bravo Media s. r. o. takže lidi davejte pozor na tuhle podvodní firmu, naslibuji vám hory doly a navíc vede to tam takovy hubeny (30kg) , hnusný manager s ARMANI paskem a jezdi šalinou, děla lidem pohovory a co věta to lež.
Nabírají každého, za měsíc se vystřídá až 15-20 lidi jako nových příchozích do firmy, na pohovor vám vždy budou lhát a říkat věcí takové aby jste tam zůstali a vyzkoušeli si to, např. že budete mi nástupní plat 22 000 tisíc, 6 pracovních hodin a HPP a nakonec budeš rád, že vidíš slunko, protože od 8 rána do 18:00-19:00 večera určitě není 6 hodin pracovní doby POZOR celý den stojíš.
Pak zjistíš, že fix je 10,000 a to jestli za měsíc(20 pracovních dnů) prodáš 30 karet což je skoro nereálný. A nakonec ti daji misto HPP příkazovou smlouvu která znamená hovno.
Práce je velmi otravná a pracuje se v síti TESCO, prodáváte úvěrové kartičky PRO HOMECREDIT, běháte po TESCU a přemlouváte lidí aby Vám podepsali smlouvu, takže za den Vás pošle 100 až 200 lidi do prdele.
N I K D Y N I K D Y nikomu nepřejí aby vstoupil a zkoušel tuhle firmu.
JENOM samé lži a nakonec nedostaneš žádné peníze.
Dobrý deň.
Rada by som sa s Vami podelila o moju skúsenosť s Chris Invest s.r.o.
Asi ako dnes už každí druhí človek, hľadala som prácu, ktorá by bola flexibilná a samozrejme dobre platená. Na www.profesia.sk som narazila na inzerát ponúkajúci rôznorodú prácu pre túto firmu. Kedže inzerát spĺňal moje kritériá rozhodla som sa naň reagovať. Na moje prekvapenie prišlo pozvanie na pohovor celkom rýchlo, čo som vnímala ako pozitívum (jednak som potrebovala rýchlo prácu, jednak ak by to nevyšlo môžem skúšať rovno ďalej). Samozrejme nebola som si celkom istá do čoho idem a ako správny poseroutek som pátrala po nejakých informáciách a recenziách. Zarazilo ma to množstvo až prehnane negatívnych odoziev, občas znejúcich ako ješitné deti, ktorým nepadli do úst pečené holuby ale koľko ľudí toľko chutí. Rozhodla som sa to preskúmať sama a prišla som na dohodnutý termín. Aj napriek tomu, že som na šéfa chvíľu čakala, došlo mi (mojim priemerným selským rozumom), že ide o celkom bežnú organizačnú chybičku krásy a dočkala som sa. Počas pohovoru som sa oboznámila so základnými informáciami o náplni práce. Čo bolo podľa môjho názoru na pohovor postačujúce aby ste si utvorili obraz o tom či to je alebo nie je niečo pre Vás. Bolo mi jasné, že všetko podstatné už pre vykonávanie práce dostávajú zamestnanci pri zaškolení. Pohovor prebehol v príjemnom duchu so stanovenými jasnými požiadavkami na budúceho zamestnanca. Rozhodla som sa,že do toho idem. A dostala som pozvánku na "tréningový deň ". Zoznámila som sa s príjemným,veselým, dynamickým, ambicióznym a priateľským tímom, kde sa vzájomne podporujú. Tréningový deň prebehol hladko a v praxi som sa hneď všetko potrebné naučila. A teraz som súčasťou tejto spoločnosti a som maximálne spokojná.
Takže, čo by ste mali v sebe mať aby ste boli vhodný na túto pracovnú pozíciu?
- ambicióznosť
- odolnosť voči stresu
- komunikatívnosť
- dobrú náladu
- schopnosť slušne sa prezentovať
- schopnosť riešiť akékoľvek situácie s nadhľadom
- trocha vynaliezavosti a kreativity sa zíde tiež
Nečakajte za minimálny alebo žiadny výkon maximálnu odmenu. /Kde to prosím Vás takto funguje?/
Nie je podstatou pracovať dlho so slabým výsledkom ale pracovať krátko, trošku sa premôcť a zamakať, a mať výsledok.
Nikto Vám nikde nebude prispievať na to, že ste došli z domu do miesta pracoviska. / Alebo si požiadajte ÚPSVaR príspevok na dopravu/
Ak na túto prácu proste nemáte, nesťažujte sa. Máte na inú prácu. Ale to neznamená, že táto je zlá, podfukárska či niečo podobné. Len to nie je pre Vašu náturu.
Prajem Vám pekný deň. ;)
Dobrý deň.
Rada by som sa s Vami podelila o moju skúsenosť s Chris Invest s.r.o.
Asi ako dnes už každí druhí človek, hľadala som prácu, ktorá by bola flexibilná a samozrejme dobre platená. Na www.profesia.sk som narazila na inzerát ponúkajúci rôznorodú prácu pre túto firmu. Kedže inzerát spĺňal moje kritériá rozhodla som sa naň reagovať. Na moje prekvapenie prišlo pozvanie na pohovor celkom rýchlo, čo som vnímala ako pozitívum (jednak som potrebovala rýchlo prácu, jednak ak by to nevyšlo môžem skúšať rovno ďalej). Samozrejme nebola som si celkom istá do čoho idem a ako správny poseroutek som pátrala po nejakých informáciách a recenziách. Zarazilo ma to množstvo až prehnane negatívnych odoziev, občas znejúcich ako ješitné deti, ktorým nepadli do úst pečené holuby ale koľko ľudí toľko chutí. Rozhodla som sa to preskúmať sama a prišla som na dohodnutý termín. Aj napriek tomu, že som na šéfa chvíľu čakala, došlo mi (mojim priemerným selským rozumom), že ide o celkom bežnú organizačnú chybičku krásy a dočkala som sa. Počas pohovoru som sa oboznámila so základnými informáciami o náplni práce. Čo bolo podľa môjho názoru na pohovor postačujúce aby ste si utvorili obraz o tom či to je alebo nie je niečo pre Vás. Bolo mi jasné, že všetko podstatné už pre vykonávanie práce dostávajú zamestnanci pri zaškolení. Pohovor prebehol v príjemnom duchu so stanovenými jasnými požiadavkami na budúceho zamestnanca. Rozhodla som sa,že do toho idem. A dostala som pozvánku na "tréningový deň ". Zoznámila som sa s príjemným,veselým, dynamickým, ambicióznym a priateľským tímom, kde sa vzájomne podporujú. Tréningový deň prebehol hladko a v praxi som sa hneď všetko potrebné naučila. A teraz som súčasťou tejto spoločnosti a som maximálne spokojná.
Takže, čo by ste mali v sebe mať aby ste boli vhodný na túto pracovnú pozíciu?
- ambicióznosť
- odolnosť voči stresu
- komunikatívnosť
- dobrú náladu
- schopnosť slušne sa prezentovať
- schopnosť riešiť akékoľvek situácie s nadhľadom
- trocha vynaliezavosti a kreativity sa zíde tiež
Nečakajte za minimálny alebo žiadny výkon maximálnu odmenu. /Kde to prosím Vás takto funguje?/
Nie je podstatou pracovať dlho so slabým výsledkom ale pracovať krátko, trošku sa premôcť a zamakať, a mať výsledok.
Nikto Vám nikde nebude prispievať na to, že ste došli z domu do miesta pracoviska. / Alebo si požiadajte ÚPSVaR príspevok na dopravu/
Ak na túto prácu proste nemáte, nesťažujte sa. Máte na inú prácu. Ale to neznamená, že táto je zlá, podfukárska či niečo podobné. Len to nie je pre Vašu náturu.
Prajem Vám pekný deň. ;)
Dobry den -
vsem ctenarum a clenum diskuze.
Jmenuji se Tomas Moravek a jsem manazerem pobocky Chris invest s.r.o. v Kosicich, kde pusobim tretim rokem.
Nize uvedene diskuze komentovat ani obhajovat nebudu, z duvodu, ze vetsinou jsou to lidi, kteri ani v teto spolecnosti nepracovali nebo se jedna o pospineni jmena ze strany konkurence. Lide, kteri u nas pracuji, anebo jsou byvalymi kolegy, duvod nemaji. - Tedy az na drobne vyjimky (tyto problemisty, kteri vetsinou pro spolecnost byvaji spis ztratou nez prinosem najdete vsude).
Muj odkaz tedy smeruji k lidem, kteri si hledaji praci a zareagovali na nabidku prace spolecnosti Chris invest s.r.o.
Tady neco malo o nas - a o Vas:
Spoustu zajemcu o praci, hlava nehlava rozesilaji sve zivotopisy do desitek firem, ze ani nemaji prehled na co reaguji a pak se dostanou do situace, ze se jim pohovory prekryvaji, nestihaji se dostavit a dokonce ani omluvit. Nejrychlejsi reseni je, se pripojit na internet a precist si recenze, ktere jsou vseobecne spise negativni. Proc?
Tak se zeptejte sami sebe: Kdyz jste s necim SPOKOJENI, mate snad potrebu to nekde aktivne zverejnovat? Kdyz jste NESPOKOJENI mate potrebu si postezovat?
Ja jsem i rad za tyto diskuze, protoze mi to usetri spoustu casu. Timto se tvori velka selekce a ti co nepotrebuji mit vlastni zkusenosti a nazory pak na pohovory nechodi.
Pro tyto typy lidi bohudik praci nemame.
Ale na druhou stranu me mrzi, ze spoustu absolventu, kteri jsou jeste ve vyvoji - hledaji kam patri a teprve si ten nazor tvori, ti na to doplati - pritom i mezi nimi je spoustu vyjimecnych lidi, ktere by jsme radi vzdelavali a posunuli ve sve jak pracovni, tak i zivotni kariere.
Bohuzel globalnim problemem "prumernych zamestnancu" jsou otazky typu:
,,Budu mit stravenky? Date mi prispevek na dopravu? Kolik budu mit fixni plat bez toho, aniz bych se musel nejak extra snazit? Kolik budu mit volna/dovolene? atd...)."
Zamestnavateli je samozrejme jasne, ze potencionalni pracovnik chce vedet vsechny sve vyhody - ovsem 80% lidi zapomina na to, ze otazky musi polozit v opacnem poradi - Kdyz budu pro vasi spolecnost prinosem a pracovitym zamestnancem - jake budu mit ohodnoceni a vyhody..?
Ted znovu poprosim, zeptejte se sami sebe. Kdyby jste byli zamestnavatelem VY a zajemce o Vami nabizenou praci, by se zajimal jenom o tyhle veci, chteli by jste ho do tymu?
Ja Vam reknu uprime, ze ja nechci.
Pro koho tedy prace v Chris invest je?
Pro cloveka jakehokoli veku, s reprezentativnim vzhledem a vystupovanim (Mimochodem - teplaky, tenisky nebo mikyny nejsou vhodne obleceni na pracovni pohovor z hlediska etikety
Pro ty, kteri hledaji zmenu od standartniho zamestnani, co se chteji ucit delat obchod po prakticke strance, dynamicke, vyrecne lidi s ambicioznim pristupem.
A pokud nahodou nic z toho nemate, tak staci pouze 100% odhodlani a my Vas vsechno naucime.
A pro ty ostatni? Prosim usetrete cas pro obe strany a z domluveneho pohovoru se omluvte. Za to predem velke DIKY.
Chris invest s.r.o. je spolecnost, ktera se zabyva direct marketingem a managementem obchodnich siti nasich obchodnich partneru. Partneru mame vice, proto inzerat na profesii je obecny a cilem je vsestranne vzdelavat nase zamestnance a to na prodej, vedeni, administrativu a hlavne rozvoj v business svere.
Ano, jak bylo nize v diskuzi zmineho, tak i Fin. Sluzby Tesco (Home Credit Slovakia a.s.) zastresujeme, coz je v nasem portfoliu nas dlouhodobe silny partner.
Spoluprace je seriozni, ferova a pokud nekdo byl poskozen nebo neco neni jasne, tak s Vami velmi rad proberu a vyresim vse potrebne. (muzete me kontaktovat na muj osobni e-mail t.moravek@seznam.cz).
Pro konkurenci: Tim, ze poskozujete jmeno nejake firmy, tak jenom ukazujete Vasi slabost a to nas posiluje. - Obraty nam rostou a partneri pribyvaji. Dekujeme.
praca22.......bolo by Vám dobré vedieť že keď nastupujete do zamestnania kde je vašou hlavnou náplňou priamy predaj tak pri výbere uchádzača je dôležitých niekoľko faktorov ako napr. Komunikačná zručnosť, odolnosť voči odmietnutiu, prezentačná schopnosť ......atď., ale jedna vec určite nie.....a to je ovládať kvantovú fyziku!!!
Tým som chcel povedať že človek bez maturity dokáže mať x krát lepšie predispozície na takú prácu ako napr. ING.
Pracoval som v nebankovej spol. x rokov a viem o čom akvizícia klientov je.
PS: začínal som ako obchodný zástupca a končil som v spol ako Senior Manager ktorý mal pod sebou 80 zástupcov a 5 managerov.
Momentálne pracujem v inej obchodnej spol kde mám na starosti zástupcov v celom regióne a ÁNO......maturu nemám.
Ale moji podriadený áno :-)
Beru to, ze nekomu tato prace muze jit a muze si vydelat dost penez a byt spokojeny... Ale zajimalo by me, proc nenapisi do inzeratu na pracovni pozici o co se jedna??? Zitra jsem mela jit na pohovor, ale vzhledem k tomu, co vse jsem se docetla, tam nehodlam jit a proc? Protoze nikomu nechci prodavat-vnucovat nebo cokoliv jineho... Takze se ptam, proc marnite muj cas a tim padem i svuj vlastni???
Vrcholne neseriozny pristup. Dostala som pozvanku na pohovor, ktoreho som sa chcela zucastnit a vsak na danom mieste (v Brne) absolutne nikto nereagoval na zvoncek pri dverach. Telefon samozrejme nikto nebral, alebo to po chvili zvonenia zrusili. OTRAS!!!! totalna strata casu, mozu sa spolahnut na negativnu reklamu z kazdej strany.
DOBRÝ DEN.
JSEM SICE Z ČESKÉ REPUBLIKY, ALE TAKY JSEM ODPOVĚDĚLA NA JEJICH INZERCI O ZAMĚSTNÁNÍ. HLEDALA JSEM A POTŘEBOVALA PRÁCI A PENÍZE (KDO NE, ŽE.) OZVALI SE MI JEŠTĚ TEN DEN, KDY JSEM ŽIVOTOPIS ODESLALA. CHTĚLI, ABYCH PŘIJELA NÁSLEDUJÍCÍ DEN NA POHOVOR. TO NA MĚ BYLO VELICE AŽ PODEZŘELE RYCHLÉ, A POPROSILA JSEM JE, ZDA BYCH MOHLA PŘIJET O DEN POZDĚJI. VYHOVĚLI SIC MÉ ŽÁDOSTI, ALE CESTU JSEM TRMÁCELA 77 KM NA 5 MINUTOVÝ POHOVOR A MOHLA JSEM JET ZPĚT. NEJVÍCE MĚ ZARAZILO KDYŽ MI NA POHOVORU ŘEKL (BYLA JSEM TAM VE ČTVRTEK), ŽE MÁM PŘIJET NA ZAUČENÍ V PONDĚLÍ A V NEDĚLI POZDĚ VEČER VÁS INTELIGENTNĚ POŠLE DO HÁJE, ŽE JE MÍSTO OD PÁTKU OBSAZENÉ. A TEN NÁSTUPNÍ PLAT JE TAKY ZVLÁŠTNÍ 19.000,-KČ A PO ZAUČENÍ 22.000,-KČ - 35.000,-KČ. TUHLE "FIRMU" BY MĚLI VZÍT DO RUKOU ODBORNÍCI.
Dobrý deň!
Chris invest je najhoršia firma v akej som kedy mala možnosť pracovať. Vôbec to nie je práca promotérky/promotéra. Na pohovore nám nebolo ani poriadne vysvetlené o čo sa jedná. Nikto vo firme poriadne nevedel akým štýlom sa vypláca. Bol nám sľúbený fix plus peniaze za karty naviac, pričom po mesiaci sme žiaden fix nedostali(lebo sme nesplnili požadovaný počet kariet aj keď nám bolo povedané že kedže sme noví tak ich toľko mať nemusíme a aj tak ten fix dostaneme) a bola to celkovo strata času, pretože sme na tom viac prerobili ako zarobili. Nikto tie karty nechcel, keď videli značku Home credit hneď utekali a neraz nám bolo aj hrubo vynadané že sme zlodeji atď. Nikomu by som túto prácu neodporúčila!!!!! Ani ako poslednú možnosť!!!!