Pozvali ma na pohovor, ale na internete som nečítala moc dobre názory na túto firmu
mate niekto nejaké skúsenosti, či sa mi tam vôbec oplatí ist?
Ich podmienky síce znejú lákavo, napr. nastupny plat 700 €, len či v tom niečo nebude
hm vo finančníctve pracujem už 12 rokov a nemenila by som, ale ak má niekto predpotopný názor je to jeho problém a neverím, že bude niekedy v živote úspešný. Najlepšie je podla vašej konverzácie na úrade práce.
ono robiť v tomto smere, nemá význam, práca v bankách a poisťovnách je náročná, nie je to ako niekedy ..teraz musíš naháňať nových klientov, ponúkať produkty, podpisovať zmluvy a ak nie, hrozí ti vyhadzov ....
ja som uz bola na podobných pohovoroch, ale to boli poistovne, tiez mi ponúkali nadstandartné platy, zaskolenie,... ale islo o nahananie nových klientov a praca na zivnost..preto si dávam na takéto ponuky uz pozor a táto sa mi zdá dosť podobná..a nechcem stracat cas niecim čo o to ani nestojí
to som si nevšimla, ale ako píšem, stačí, že sa jedná o finančníctvo a je jasné, že je to blbosť ... hlavne ak nevyžaduje firma ani žiadny jazyk a ponúkajú 700 ..veľmi vtipné ..ale bohužiaľ ľudia sa im na to nalepia ..ale len tí, čo takéto niečo ešte nepoznajú ..časom budeš sama vedieť, na ktoré ponuky ani netreba reagovať