Skúsenosť s firmou Chris invest s.r.o.

lienka-33

Dnes sa emaily typu "lutujeme,nemame zaujem.." už neposielaju.Nejde o firmu.
A moja osobná skusenosť so zamestnankynou ponukajucou kartičky Tesco?Ked už ma zastavila ako "pani na urovni",tak sa mi pol-hodinnu snažila vysvetliť o čo tu vlastne ide.Navyse mi nijako nevedela zdovodniť,prečo by som tu kartičku mala vlastniť ?Zeby slabe zaskolovanie?Alebo zlý odhad firmy koho naozaj prijať?

Katka.V

Ponuku som našla na www.profesia.sk, kde v názve bolo ADMINISTRATÍVNY PRACOVNÍK. Pani, ktorá s nami robila pohovor, ani nevedela, že v ten deň niekto má na pohovor vôbec prísť, čakali sme na jej príchod cca pol hodinu. Myslím, že naše životopisy nevidela, kedže si pýtala komkpletné informácie. Organizácia a informovanosť 0 bodov :). Ako tu už bolo spomínané išlo o predaj a ponúkanie kariet Tesco a kariet inej spoločnosti. Administratívnu prácu sme mali vykonávať pri vypisovaní zmlúv :). Podľa niektorých je to asi dostatočná pracovná náplň, aby podľa toho pomenovali celú pozíciu. Išla som na pohovor, kvôli tomu, že som si chcela urobiť vlastný názor a aj som si urobila. Pre mňa to bol zabitý čas a sklamanie. Pokiaľ chcete pracovať ako predajca platobných kariet toto je ten správny inzerát pre Vás..Ak hľadáte prácu administratívneho pracovníka budete hľadať márne. Veľa zdaru pri hľadaní práce a menej takto charakterných zamestnávateľov nám prajem ! :)

petrino

Bol som na pohovore. Na druhy den som bol pozriet co ma caka. Avsak musel som az zaciatkom decembra nastupit nedalo sa mi z dovodu vybavovaciek par veci nastupit vtedy ale nevadilo to. V pondelok som došiel pred dvere. Boli sme dohodnutí na podpis zmluvy o 8mej. Od 8:30 som sa nevedel dovolat (skusal som 9x) pani co so mnou viedla pohovor. Myslel som si ze sa ozve ale akosi tam nastala ignoracia. Takze nemam skúsenosti s pracou ale s prístupom ich výberového konania.

Lukáš F

Túto firmu neodporúčam. Po mesiaci práce mi bolo vyplatených smiešnych 60 eur. Kedže som tam skončil skor ako po 3 mesiacoch, nemal som nárok na FIX ktorý sa v tej ponuke práce tak zdôraznuje. Na príspevky na dopravu a podobné veci môžte taktiež zabudnúť. Čiže mi boli vyplatené len karty, u ktorých mám aj tak pocit že som ich mal viac. Takže moja skúsenosť s touto firmou je: NIKDY VIAC

Rajcina

Dostal som reakciu od nejakeho cecha ze mozem pracovat. Bol som na pohovore, strasne rychlo mlel, ked som sa pytal na plat , stale zahovaral, hned sa mi to zdalo divne a podozrive. Nezaujimal ho ani moj zivotopis. Druhe kolo bolo chodenie a ponukanie tesco, homecredit kariet ludom. Pochybujem ze maju kancelariu s tlaciarnou. Mesiac som tam robil chodil som na svojom aute, cize vsetky naklady sli na mna podal som vypoved ze nemam zaujem natahovat a prosit ludi. Bolo mi vyplatenych smiesnych 148€, hanba! Je to podvodnicka firma

marta2905

v tejto firme pracujem rok a moj plat pod 700 nešiel,nemam maturu a neviem jazyky ,ale makat treba všade a radšej sa presvedčím sama e ,netreba dopredu odsudzovat čo nepoznám ,treba vyskušat alebo na ten pohovor aspon ist a dozvediet sa niečo bližšie ,tiež som nevedela o tom nič a ohlasy neboli najlepšie ale ja nedam na nazor inych,mam vlastny rozum a som spokojna Prajem vela uspechov

jana 350

skusila som v Žiline ale už len tie manažerky čo su tam hrôza.Sľubila mi zmluvu a ani po dvoch tyždňoch nič určite mi to nezaplatia.

TomasMoravek

Milé dámy, vy tady soudíte něco o čem nic nevíte. Tak mi připadá, že větší blbost je Vaše konverzace, než tato inzerce. Každý může a nemusí na tuto nabídku reagovat, případně se s firmou blíže seznámit na pohovoru.
Nechcete ztrácet čas návštěvou pohovoru, ale to že ztrácíte čas touto konverzací to už je v pořádku.
Přeji, Vám hodně štěstí při hledání (nehledání) zaměstnání, ale podle mích zkušeností, kvalitní práce Vás do klína sama neskočí. Vždy ať děláte cokoliv musíte na sobě makat a budovat své vzdělání a zkušenosti ať je to práce v jakémkoliv oboru.
Kritizovat a stěžovat si je jednoduché, ale to Vám úspěch nepřinese.