Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co je to laska?

jedulka

Co je láska.Když se i po 19 letech stále těším a čekám až mi přijde muž z práce,lehneme si spolu k sobě a jen tak odpočívá.Každičký den.A mě stále voní jeho pot.Miluji tu vůni,cítím se v bezpečí a dobře.
Kdo nepoznal nikdy opravdovou lásku píše filozofický citáty jako třeba tenhle.
Sami se rodíme,sami žijeme, sami umíráme,jen skrze lásku a přátelství si vytváříme pocit,že nejsme sami.

#

Láska je ilúzia s pomocou ktorej sa príroda stará o zachovanie ľudského rodu výberom partnera a množení m.
Čo k sebe priťahuje dva jedince opačného pohlavia je nevedomý príkaz niečoho vyššieho. Keď sa dosiahne zámer prírody ilúzia lásky a telesná krása sa rozpadá ako keď stíchne krásny spev vtáka po nanesení vajec do hniezda.
Človek napokon zisti ze bol oklamaný
Shopenhauer

jarny kvet

pre mna laska k muzovi je synonymom slova domov. ked som pri nom, mam pocit, ze som doma a je uplne jedno kde sme v priestore.

phew

Ak nemáš nikoho rád, dokonca ani vlastných rodičov, tak je mi ťa úprimne ľúto. A máš pravdu, u niektorích jedincov platí to, čo si napísal.

dung++

ja som napisal svoj uprimny nazor ktory sa zaklada na skusenostiach z celeho mojho zivota a pozorovani sveta vokol mna.. je to navyse jedine racionalne vysvetlenie toho, co laska je. a mimochodom ma nulovu vahu nejaky vykrik do tmy ako sa strasne mylim, ked pritom sami nie ste schopni uviest co len o chlp exaktnejsie vysvetlenie