Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co je to laska?

ivik24

je ťažké tomu veriť, keď to človek nezažil, túži po láske a stále nič. je ťažké sa s tým vyrovnať, že nemáte nikoho, nikto vás neľúbi a byť šťastný. to sa nedá..

tlstoch joe

spytam sa ta jedulka. Brala by si si muza, keby mal velke dlhy, cize by bol v minuse? to by ta aj rodina odhovarala a aj keby si ho lubila, iba tazko by si to preglgla

jedulka

tlstoch joe> tady se musím ohradit.Mě majetek nezajímá.Vydělat si umím i sama na to chlapa nepotřebuji!Opravdu NE.Od chlapa potřebuji, pochopení, hoodně lásky, něhy, porozumění a v mém případě musí být inteligentnější než já.
Muži opravdu hledají krásu,ale krása není věčná a odkvétá,to je asi důvod proč mužům láska nevydrží ....pozdravuj toho psychologa ... taky singl?

jedulka

# > a ty máš pocit,že nevím o čem mluvím?
Možná špatný výběr,možná málo štěstí ... nevím,ale láska existuje ....

tlstoch joe

co pise dung a (mriezka :D) je podla mna pravda. Dokonca mi to potvrdil aj psycholog: Muzi hladia u zeny na krasu, kvoli potomstvu a zeny u muzov na majetok, kvoli materialnemu zabezpeceniu rodiny. Toto je v podvedomi kazdeho. Je to sprevadzane emociami, ktore ludi oslepuju...tzv. slovom LASKA. Su aj vynimky, ale vynimky potvrdzuju Pravidlo, ktore je racionalne vysvetlene nizsie(na zaciatku). Zena ma rada ochrancu, ktory vie zabezpecit zazemie pre rodinu a muz zase pritazlivu zenu, ktora mu zabezpeci buducnost rodu. Mal som vztahy, tak to mozem potvrdit.

#

Jedulka mal som dve frajerky a teraz mám tretiu. Takže viem ocom hovorím.Čim som starsi tým menej verím na pravdivost lásky.

nazi-buster

Schopenhauer

si robis PRDEL?

narod, ktory rozputal dve svetove vojny by uz len vedel co je to laska?

daj pokoj s nim..