Ahojte,som tu opäť a opäť s problémom týkajucim sa váhy..
Ja už naozaj neviem čo mám robiť,naposledy som písala ako sa chcem vyhladovať ale začala som inak, začala som cvičiť a jesť normálne..som síce celé týždne doma okrem víkendov nechodím nikam skoro ale doma sa snažím mať pohyb a cvičím ..predpredvčerom som cvičila hodinu v kuse až tak že mi pot kvapkal z vlasov a bola som jak zmoknutá myš,na druhý deň som mala aj peknú svalovku no tu som zase rozcvičila. obmedzila som moje oblebené pečio na ktorom som myslela že som závislá no teraz ho jem iba ráno a aj to niekedy nie,proste minimum .. viac jem bielkoviny ,snažím sa jesť tak aby som sa neprejedla a nemusela ísť neskôr vraciať (PPP) ... Jem níktočné tvarohy jogurty vela škorice ,tým pádom som aj stratila chuť na sladké čo ma velmi teší ..do zeleniny dávam olivový olej,všetko robím na olivovom oleji,jedávam občas aj vlašské oriešky .. proste snažím sa zdravo a aby váha šla dole,ale ona ide hore :O ..po tom cvičení naposledy som na druhý deň mala dokonca o 2 kilá viac ,naozaj neviem čo to má znamenať či som nejak zadržala vodu alebo to oli svaly,lebo nohy som spevnila ,dokonca aj moje vnurorné stehná aj zadok mám pevnejší ,no neviem či by som vdaka tomu mala o dve kilá viacej .. Stracaju sa mi klučne kosti pod tukom..stehná mam zase o 2 cm väčšie ,..proste priberáma neviem z čoho, čo robím zle ?
Prestala som vracať ,prejedať sa ,jesť pečivo a sladkosti.. a priberám ? Už začínam mať depky aj ked sa snažím ich nejak eliminovať ale už sa začínam vidieť tučná a rozmýšlam že začnem zase hladovať ... ČO sa to deje že namiesto chudnutia mi váha ukáže viac ? čo som zase posrala ? :( ... Odpovedám,ak si tu prosím vyjadri sa k tomu ,ty si sa mi ukázala ako odborníčka na toto ,rada by som vedela tvoj názor prečo mam na váhe viac lebo už mi je do plaču z toho.
Je to svalstvo alebo tuk alebo voda alebo čo je somnou,je to normálne ? poradte mi PROSÍM :(