Váha stúpa a ja neviem prečo

Príspevok v téme: Váha stúpa a ja neviem prečo
Žužova

Ahojte,som tu opäť a opäť s problémom týkajucim sa váhy..
Ja už naozaj neviem čo mám robiť,naposledy som písala ako sa chcem vyhladovať ale začala som inak, začala som cvičiť a jesť normálne..som síce celé týždne doma okrem víkendov nechodím nikam skoro ale doma sa snažím mať pohyb a cvičím ..predpredvčerom som cvičila hodinu v kuse až tak že mi pot kvapkal z vlasov a bola som jak zmoknutá myš,na druhý deň som mala aj peknú svalovku no tu som zase rozcvičila. obmedzila som moje oblebené pečio na ktorom som myslela že som závislá no teraz ho jem iba ráno a aj to niekedy nie,proste minimum .. viac jem bielkoviny ,snažím sa jesť tak aby som sa neprejedla a nemusela ísť neskôr vraciať (PPP) ... Jem níktočné tvarohy jogurty vela škorice ,tým pádom som aj stratila chuť na sladké čo ma velmi teší ..do zeleniny dávam olivový olej,všetko robím na olivovom oleji,jedávam občas aj vlašské oriešky .. proste snažím sa zdravo a aby váha šla dole,ale ona ide hore :O ..po tom cvičení naposledy som na druhý deň mala dokonca o 2 kilá viac ,naozaj neviem čo to má znamenať či som nejak zadržala vodu alebo to oli svaly,lebo nohy som spevnila ,dokonca aj moje vnurorné stehná aj zadok mám pevnejší ,no neviem či by som vdaka tomu mala o dve kilá viacej .. Stracaju sa mi klučne kosti pod tukom..stehná mam zase o 2 cm väčšie ,..proste priberáma neviem z čoho, čo robím zle ?

Prestala som vracať ,prejedať sa ,jesť pečivo a sladkosti.. a priberám ? Už začínam mať depky aj ked sa snažím ich nejak eliminovať ale už sa začínam vidieť tučná a rozmýšlam že začnem zase hladovať ... ČO sa to deje že namiesto chudnutia mi váha ukáže viac ? čo som zase posrala ? :( ... Odpovedám,ak si tu prosím vyjadri sa k tomu ,ty si sa mi ukázala ako odborníčka na toto ,rada by som vedela tvoj názor prečo mam na váhe viac lebo už mi je do plaču z toho.

Je to svalstvo alebo tuk alebo voda alebo čo je somnou,je to normálne ? poradte mi PROSÍM :(

marnaslava

odporucam ti zohnat si druhu cast tohto clanku. jeden cas to bezalo po internete, ludia si to preposielali, lebo ten casopis to na internet nehodil. ale to je prave ta vyborna cast, kde su tie konkretne prisady ktorym sa treba vyhybat. tato prva cast je len taka vseobecna. ak nikde nezozenies, skus pripadne napisat do toho centra aby ti to poslali. v najhorsom sa na teba vykaslu, ale za opytanie nic nedas. lebo podla skladby tvojho jedalnicka vidim, ze konzumujes veci, ktore nie su celkom v poriadku. ale ja nie som odbornicka, nechcem ta zavadzat. s tymto treba ist za tym, kto sa vyzna.
tu je prva cast toho clanku, ty potrebujes hlavne druhu, ta vysla v inom cisle.

liek.beautywoman.sk

bambi28

yyyyxxxx,bola som v nemocnici na Mickiewicovej v Bratislave oddelenie poruch prijmu potravy,teraz mam 28,vtedy som mala 21,38kil.bola som tam pol roka a dali ma dokopy,skveli odbornici a ludia co vam pomozu,od psychologov po lekarov.nasla som si tam aj kamaratky,jasne ze tie zaciatky boli trapenim.az kym som sama nechcela z toho von.bola som tam raz.bulimia sa potom vratila,ale to uz som zvladla sama s pomocou psychologa bez hospitalizacie

Bbiribbom

Podľa mňa je to tým že ty posiluješ, nie chudneš. Posilovaním tiež chudneš ale nie tak efektívne. Naberajú sa ti svaly a možno to je ten problém prečo ti váha ukazuje viac aj sa zdáš byť plnšia. Mne sa to tiež stalo. Mesiac som sa dobre stravolala aj cvičila (steper), ale čím dalej tým viac som ako keby priberala. Skús napr. beh alebo podobné. Najdi si niečo na nete. Schudni a potom si vytvaruj postavu posilovaním. :)

odpovedam

zuzova, ak mas problem s volou, sebaprijatim a trestas sa nezmyselne nejedenim, radsej vyhladaj psychologa. Toto nie je zdravy postoj. Nejedenim si sposobis jojo efekt. Naozaj s tym nieco sprav, inak nikdy nebudes z kola von...

Žužova

No neviem baby ,začala som jest pomenej a asi sa postupne vraciam k starému štýlu stravovania neviem,jedla som sa začala bát ..akosi sa mi v hlave usadila myšlienka že teraz si jest nezaslužim lebo som pribrala tak mi ani nechutí akosi..a váha je momentálne na 60 až 58 ..som spokojná a myslím si že to pojde dole..

takže zdravé pravidelné stravovanie u mna bohužial neplatí,ale aj tak moc dakujem za jedálniček a rady..