Dobrý deň. Možno to tu nepatrí ale jedna rodina má dvoch vlčiakov ktorý sa navzájom nenávidia. Voláju sa Bax a Nero. Bax Nera tak pohrýzol že mal Nero v hlave veľkú dieru a v poslednom čase sa strašne bijú (striekala aj krv nebolo to len také CVAK )Bax potrebuje rodinu kde je chlap s pevnou rukou a z cvičiteľskými zručnosťami pretože ten pes je dosť agresívny a veľmi sa bojí burky ale žije na dvore. Je krásne stavaný nádhernú tvár má ale už sa to nedá vydržať. Dneska bude možno utratený. Ale ak by sa našiel záujemca pošlem aj foto a tel.číslo
Vlčiak súrne hladá domov
deria
Bax bol agresívny v určitých dobách. Nieje taký že sa biju keždý deň ale tento mesiac sa bili ali 10 krát a Nero bol velmi znivočený. Myslím si že odmalička taký nebol ale on prišiel po Nerovy. Obydvaja boli ešte šteniakta takže jeho agresiu sme nespozorovali. Ale teraz je to hrozné. Pred rokom sa tak pobili že Nerovi Bax spravil obrovsku dieru do hlavy bolo to príšerné. A teraz zasa. Môže to biť aj tým že sa teraz je doba hárania sa feniek a kedže on pri sebe nema fenu je agresívny. Aj ked ľudia chodia do nich z fenamy aby ich nakril ale on sa bolí :) A ONI HO PUŠŤAJU CEZ BURKU DNU ale vtedy sa začala burka neskoro v noci a oni ho našli na druhý deň s krvavou papuľou :/
drew,
sorry, necitala som prispevky predomnou. bol bax vzdy agresivny alebo je taky len od urciteho casu? preto sa pytam, lebo niekedy moze choroba ako napr. stitna zlaza alebo tumor sposobit u psa totalnu zmenu alebo agresiu. ajaj, chudak, ked sa boji burky a nepustia ho dnu, to je zle.:( nasi psi sa tak boja tiez burky, ze nechcem domysliet, co by robili vonku.
a tie kone sú úžasné :) :3
áno je nezvládnuteľný ale pre neho sa najd eriešenie je užasný ako strážny pes takže ak sa nepodarí to z pre delením dvora.. tak budeme zasa na začiatku. Dakedy ma prekvapuje že zvieratá mám radšej ako ľudí.
ženské...miluji zvířata,sama jich mám plno,i tři koně.Ale nemýlit si prosím Vás lásku a zdravý selský rozum.Když už je pes nezvladatelný,tedy agresivní,raději utratit u lékaře,ten ho stejně neutratí jen tak,musí dobře zvážit jestli k utracení je anebo není.Už jen myšlenka,že by můj pes mohl někoho nedej bože dítě pokousat,mě mrazí po těle.Vždy musí být láska k lidem nad láskou ke zvířeti.Lidský život je přednější.Na prvním místě.
img11.rajce.idnes.cz
Naja áno nemaju žiadnu špecialnu výchovu ale maju kopec lásky, kde spať aj jedla nič im nechíba je to proste dominancia ktoru sa snažia ukazovať
Kazda agresia zvierata ma svoj dovod, niec nie je len tak. Najcastejsie(a zrejme aj v tomto pripade) je to nezvladnuta, pripadne ziadna vychova. Len male percento tvori agresia zo zdravotnych dovodov. No, ale aj tak, kazdy problem ma riesenie, ale nie je to urcite utratenie! Drew, ak by pribuzni predsa len znovu rozmyslali(co zrejme aj budu, ak znovu nastane nejaky problem) nad utratenim, treba sa dohodnut s nejakym obcianskym zdruzenim/utulkom v okoli, aby psa oni prebrali(niekedy to vsak nie je mozno, lebo utulky su vacsinou prepchate), pripadne mu hladali docasnu opateru-boli aj horsie psy, ktore napadali vlastnych majitelov a nasli si novy lepsi domov s lepsimi ludmi, takze neverim, ze by si Bax nenasiel svojho cloveka, len mu treba dat sancu.
PS: MSG, utrat sa sam a nedavaj hlupe rady.