Vlčiak súrne hladá domov

Príspevok v téme: Vlčiak súrne hladá domov
drew

Dobrý deň. Možno to tu nepatrí ale jedna rodina má dvoch vlčiakov ktorý sa navzájom nenávidia. Voláju sa Bax a Nero. Bax Nera tak pohrýzol že mal Nero v hlave veľkú dieru a v poslednom čase sa strašne bijú (striekala aj krv nebolo to len také CVAK )Bax potrebuje rodinu kde je chlap s pevnou rukou a z cvičiteľskými zručnosťami pretože ten pes je dosť agresívny a veľmi sa bojí burky ale žije na dvore. Je krásne stavaný nádhernú tvár má ale už sa to nedá vydržať. Dneska bude možno utratený. Ale ak by sa našiel záujemca pošlem aj foto a tel.číslo

jedulka

ps2 ...když jí ukážu a lusknu prstem směrem k tvému krku jako cizí člověk,skočí ti po něm to mi věř!Tohle plemeno patří do velmi zkušených rukou,jestli ji nezvládáš ted, raději ji někomu prodej a rozhodně si kup jiné plemeno a hlavně se nauč jí vychovávat.To není žádná legace,to je velmi vážná věc!

jedulka

ps2 ...jednu radu,když si hrajete a jde ti po krku,hned jí obrať na záda a podrž jí tak dlouho,dokud nepovolí,každá taková věd musí skončit tvojí nadvládou.

ps2

Ja ju aj cvičím:) Ona je učenlivá, ale tá jej povaha je sila. Ona je hravá a agresívna súčasne. O trochu menší stupeň agresivity ako middle.

Deria

fiha, to mas este veselsie, nez s vlciakom. jak je stara?
vies co ma zaraza? ze sa vyjadrujes "nikdy viac". to ju fakt nezvladas alebo preco?

jedulka

ps2...ale hlavně že jí máš rád, už si spoříš na rakev, to nezanedbávej, víš kolik stojí takový pohřeb:(

ps2

Áno, presne. Ona to berie ako hru, čo som čítal o tom fakt drbnutom plemene. Je to americký stratfordský teriér. Nikdy viac.

Deria

ps2, akeho mas psa? ked ti skoci po krku maly psik, tak to zvladnes ale keby ti skocil po krku vlciak, by ti to nebolo jedno!:) a dufam, ze si fakt robis srandu, hadam ti skace po krku dobromyselne, v zapale hry?