Dobrý deň, mám takú otázku: aké potraviny by sa mali jesť pri chudnutí? Veľa zeleniny to mi je jasné :) ale čo s mliečnymi výrobkami? Jesť nízkotučné, nízkoenergetické alebo light? Aký je medzi nimi rozdiel?
Čo jesť pri chudnutí?
Súhlasím, že priperine a iné tabletky na chudnutie sú hovadina, ale keď si sa hýbala a rozumne jedla, tak by si potom automaticky schudnúť mala nie?
PIPERINE FORTE je veľké KLAMSTVO, neschudla som NIČ ani keď som ho brala a pritom sa neprejedala a hýbala som sa!!! zbytočne vyhodené peniaze...ja už neverím žiadnym liekom a výživovým doplnkom na chudnutie, lebo také NEEXISTUJÚ!!! Vyskúšala som už asi všetko...a keby niekto vymyslel skutočne účinný liek na chudnutie, mal by doma NOBELOVU CENU za medicínu a bol by asi najbohatším človekom všetkých čias!!!
Samozrejme lipoxal (momentalny nick) je KLAMAR a PODVODNIK, a teraz uz zvysil z 11kg za mesiac na 12kg ☺
SKLOVSKA všade spamuješ s tým šmejdom piperínom, klameš, len chceš nalákať zúfalcov. Neverte jej je to predajkyňa piperinu, sú to len zbytočne vyhodené peniauze a navyše môžete máť tráviace problémy a neviete ho vrátiť.
Diéta je jednoduchá a my vám ju prinesieme v prehľadnej tabuľke, kde uvidíte tri alternatívy pre tri váhové skupiny. Nie každý totiž váži presne 90 kilogramov a nároky na ťažších borcov sú väčšieho ako na tých ľahších.
Diétny plán Jake Kelbrantsa
do 80 kg 80 - 100 kg nad 100 kg
JEDLO Č. 1
Vaječné bielky 8 10 12
Zeleninový mix 1 šálka 1,5 šálky 2 šálky
Ovsená kaša 0,5 šálky 0,75 šálky 1 šálka
JEDLO Č. 2
Srvátkový proteín 40 g 50 g 60 g
Mandle 28 g 42 g 56 g
JEDLO Č. 3
Kuracie prsia 1 prso 1,5 prsa 2 prsia
Hlávkový šalát (s ľahkým dresingom) 1 veľký tanier 1 veľký tanier 1 veľký tanier
Sladký zemiak 100 g 100 g 100 g
JEDLO Č. 4
Nízkotučný cottage cheese 1 šálka 1,5 šálky 2 šálky
Bobuľovité plody (čučoriedky, maliny, jahody) 0,5 šálky 0,75 šálky 1 šálka
Rybí olej (1000mg kapsule) 4 kapsule 5 kapsúl 6 kapsúl
POTRÉNINGOVÝ NÁPOJ
Srvátkový proteín 40 g 50 g 60 g
Nejaký druh cukru vhodný po tréningu (maltodextrín, glukóza) 40-60 g
JEDLO Č. 5
Chudé hovädzie mäso alebo rybie filé 100 g 150 g 200 g
Naparená zelenina (brokolica, papričky) 2 šálky 3 šálky 4 šálky
Biela alebo hnedá ryža (vážená už ako uvarená) 0,5 šálky 0,75 šálky 1 šálka
Či si jedálniček osvojíte alebo sa ním inšpirujete, nezabudnite popri jedlách prijímať aj dostatok tekutín. O tom, že voda má veľký význam pre zdravie sme už písali niekoľkokrát.
predovsetkym musis prist sama nato co je pre tvoje teplo dobre a opacne co zle
skôr klasické ako nízkotučné si myslím
skôr klasické ako nízkotučné si myslím