Dobrý deň, mám takú otázku: aké potraviny by sa mali jesť pri chudnutí? Veľa zeleniny to mi je jasné :) ale čo s mliečnymi výrobkami? Jesť nízkotučné, nízkoenergetické alebo light? Aký je medzi nimi rozdiel?
Čo jesť pri chudnutí?
čo jesť? hlavne bielkoviny :-)
nič :-)
0vecka-Presne. :)
Výdaj väčší ako príjem. Ale zasa zdravšie jesť nikdy nie je na škodu. :)
pri chudnuti mozes jest o chces...aj hranolky s Mekaca... ide len o to kolko toho zjes ...
Fájn článok na tému chudnutia a pomocníkov pri chudnutí
www.prirodne-doplnky.sk
ja som obmedzila pecivo a sladke napoje, prihodila doplnok stravy a hned kilecka leteli dole
ja nedám dopustiť na delenú stravu, čiže nekombinovať živočíšne potraviny s rastlinnými. Vždy to pomohlo a za také tri mesiace som zhodila okolo 15 kíl. Snažím sa to dodržiavať stále a nekombinovať, ale sladké si doprajem. To je môj prehrešok.
Základná vec je vylučiť čo najviac cukry z potravy. teda okrem tých prirodnych v zelenine a ovoci ktoré bohate pokryju tvoju dennu potrebu. To je aj odpoved na to ake jogurty. tie najzakladnejšie teda biele ak potrebuješ dochutiť tak ovocim alebo medom. Všetky ostatne su pekne šidy a akurat vyplody reklam nech sa to predava
čaj z kurkumy, žihlavový čaj, medovka.
zdravim, ked jedavam vela ovsených vločiek možem s toho pribrať? väčšinou s jablom alebo v bielom jogurte+škorica vraj maju vela sacharidov a zo sacharidov sa pribera takže mam ich jest menej? (poväčšine to mam ako nahradu za rožky alebo klasicke pečivo.) Snažim sa schudnut ale nedari sa.. moc sa prejedam preto sa chcem spýtat či nepoznate nejaký čaj čo potlača chut do jedla? nie na chudnutie ale na potlačenie chuti do jedla alebo nejaku potravinu ? dik