Doniesol ku nam zlo...

Príspevok v téme: Doniesol ku nam zlo...
setinin

moja dcera mala priatela , kedze ma este len 16 rokov chodil ku nam ked sme neboli doma , totiž v jej veku by som žiadne navštevy netolerovala...uz sa chvalabohu rozisli , ale mam pocit , ze on doniesol do nasho domu zlu energiu alebo neviem ako to povedat ...skratka ako zacal ku nam chodit vsetci mame akesi zdravotne problemy , nedari sa nam a najhorsie je na tom dcera , ked boli spolu stale bola chora a dokonca bola aj v nemocnici a teraz jej zistili neprijemnu diagnozu , mam pocit , akysi šiesty zmysel mi nahovara , ze doniesol ten chlapec ku nam nieco zle ...aj ked asi nevedome a neumyselne , totiž aj jeho zivot je jedna smola ...myslite si alebo mate skusenosti s niecim podobnym

moja sestra raz mala kolegynu , ktorej chlapec po rpozchode s dievcatom trpel rok strasnymi stavny , stale mu volali pohotovost a po lekaroch az raz im niekto poradil jednu zenu , ktora ho zbavila urieknutia a mali pokoj...

MultiLevel

autoimunitne ochorenie mal, a zrejme este aj ma moj priatel. Spustacom bol obrovsky stres, napor, ktory prezival a streptokok....

setinin

nepochopili ste ma ja ho neobvinujem , ja som len chcela vediet ci niekto nema skusenosti s niecim takym , mohlo to byt nevedomky

pandorica

Ak tomu veríte, ty a tvoja dcéra, môže to byť psychologické...Ak si myslíš,že je urieknutá, uvar je silný jarabinový čaj niekoľko dní po sebe a kúp jej číry čistý kryštál, bez kazu, nech ho nosí pri sebe.

MultiLevel

moc neverim tomu, ze daky chlapec moze za zlo v rodine, respektive za to, ak ste vsetci chori...Mohol vas niecim nakazit, ale kedze nepises o tom, ake mate choroby, tak neviem co si o tom mysliet....
Ja ked som bola par raz urieknuta, tak si mamina dala naopak tricko, ktore mala na sebe a tym trickom mi utrela tvar.....Vzdy to fungovalo, okamzita ulava, uz ziadne zdravotne problemy. Neviem ci islo skor o vsugerovanie si "zazracneho vyliecenia", alebo su fakt tieto veci pravdive :)

ebi777777

aké autoimnune ochorenie

inak spúšťačom autoim. ochorení býva aj nejaká infekcia (mohla schytať od ex) plus PSYCHIKA!!! a to všetko spolu - synergické efekt a autoimunitné ochorenie je na svete, zhoda náhod okolností a ich kombinácia

ebi777777

presne daj dcére a všetkým rodinným príslušníkom okolo ruky červenú bavlku,,
mne to mama robí stále, ak vidí, že nie som ok, a čuduj sa svetu stále mi to pomôže :D

je to čišto psychický blok, z negatívnej udalosti

ale taká finta s bavlnkou na to pomôže, v podvedomí to máš, že ťa ochráni pred zlým,,, a naozaj sa tak stane

MultiLevel

Hmm...podla mna si za zdravotny stav moze kazdy sam. Ten chalan vam nemohol sposobit zdravotne problemy len preto, ze sam ma spackany zivot. Nepises nic o diagnoze dcery, nepises nic o vasich problemoch. Pokojne si mozete cosi odovzdavat medzi sebou a nemusel vas nakazit jej priatel alebo priniest k vam zlo. Opis trosku viac, co sa to u vas deje, aky zivot mal ten chlapec a podobne...
Inak, nerozumiem jednej veci. Dcera ma 16 rokov a ty by si jej nedovolila vodit si chalana k vam domov. A tak k vam chodil, ked ste neboli doma :D :D :D