Doniesol ku nam zlo...

Príspevok v téme: Doniesol ku nam zlo...
setinin

moja dcera mala priatela , kedze ma este len 16 rokov chodil ku nam ked sme neboli doma , totiž v jej veku by som žiadne navštevy netolerovala...uz sa chvalabohu rozisli , ale mam pocit , ze on doniesol do nasho domu zlu energiu alebo neviem ako to povedat ...skratka ako zacal ku nam chodit vsetci mame akesi zdravotne problemy , nedari sa nam a najhorsie je na tom dcera , ked boli spolu stale bola chora a dokonca bola aj v nemocnici a teraz jej zistili neprijemnu diagnozu , mam pocit , akysi šiesty zmysel mi nahovara , ze doniesol ten chlapec ku nam nieco zle ...aj ked asi nevedome a neumyselne , totiž aj jeho zivot je jedna smola ...myslite si alebo mate skusenosti s niecim podobnym

moja sestra raz mala kolegynu , ktorej chlapec po rpozchode s dievcatom trpel rok strasnymi stavny , stale mu volali pohotovost a po lekaroch az raz im niekto poradil jednu zenu , ktora ho zbavila urieknutia a mali pokoj...

Agnes998

Streptokok naozaj moze byt spustacom autoimunitneho ochorenia, nechajte to na odbornika. Nemusi ho mat od toho chlapca

0vecka

2 Deria to nieje pravda. Skor je to o tom ze ked niekto tomu naozaj veri tak ma naco svoje uspechy zvalit a teda ak sa nieco podari mne tak si poviem ze aky som dobry no typek s cervenou nitkou si povie aka dobra je ta nitka.

Deria

V co clovek veri alebo co si vsugeruje, to sa mu aj stane. Preto tie amulety, ci bavlny a pod. To nie je ich zasluha, ci moc, co zmeni nase myslenie, to sme my sami a nasa viera! Ked pevne verim, ze ten amulet ma ochrani, tak sa mi naozaj nic nestane. A pritom to mohol byt aj kamen alebo kusok latky, ci nieco ine. Staci, aby niekto povedal, ze ta vec ma uzasnu moc, ktora nas ochrani.:) Pozor, viera ako taka dokaze neskutocne divy!! Lepsie je teda, verit uz teraz, ze som zdrava a nic sa mi nestane, aby sme sa neskor nemuseli utiekat k bavlnkam a amuletom. Aj to je vlastne to negativne alebo pozitivne myslenie, o ktorom sa vsade uz tolko pise a hovori. Na tom nieco bude.

anka89

zdal sa ti ten chlapec taky negativny od zaciatku asi nie ked si dovolila mu k vam chodit a teraz chapem ten strach o dceru a clovek si namysla a hlada vinnika napis o aku diagnozu ide dcerinu a skus mysliet pozitivne niekedy su obdobia ked sa na cloveka vsetko vali ja ta uplane chapem tiez som mala taketo obdobie aj s chorobou dceri a tiez som mala dojem ze mi nepraje jedna moja kolegyna mala som tiez podozrenie ze to kvoly nej sa nam tak nedari a stale zavidela dcere uspechy a ona ochorela tiez vazne nie som veriaca ale aj napriek toho som sa pomodlila a kupila som dcere ochranne amulety su kamene a su lacne ktore ochranuju od zlych ludi viem ze to vsetko znie zvlastne to co pisem ale skus nam to pomohlo

doubledog

neber to tak, ze priniesol zlo, on vas iba (asi nevedomky) nieco prisiel naucit, niekam vas posunut.

vo vasej rodine mate problemy, ktore ste zatial nevyriesili, pripadne mate nejaky nevyuzity potencial, mozno vas to malo niekam nasmerovat, ktovie, to budes musiet zistit ty.

kazdy clovek v nasom zivote je nasim ucitelom.
a cim silnejsi impulz nam jeho pritomnost dala, tym viac sa cez neho vieme/mame naucit.

jedulka

setinin...ten šestý smysl není nic jiného než STRACH. Pojd se na to s námi podívat.Věděla jsi,že tvoje dcera má chlapce? Jak jsi na to přišla? Jak si na to zareagovala, šokovalo tě to?Si si jistá,že ti tvoje dcera zase nebude vodit jiného chlapce za zády do bytu? Co si o tom, že tvoje dcera má potřebu mít chlapce myslíš?

ebi777777

hovorí sa: "
Ak strávite veľa času s ľuďmi, ktorí uvažujú negatívne, začne vás to ovplyvňovať."

to isté platí pre pozitívne vnímanie ;-)