Doniesol ku nam zlo...

Príspevok v téme: Doniesol ku nam zlo...
setinin

moja dcera mala priatela , kedze ma este len 16 rokov chodil ku nam ked sme neboli doma , totiž v jej veku by som žiadne navštevy netolerovala...uz sa chvalabohu rozisli , ale mam pocit , ze on doniesol do nasho domu zlu energiu alebo neviem ako to povedat ...skratka ako zacal ku nam chodit vsetci mame akesi zdravotne problemy , nedari sa nam a najhorsie je na tom dcera , ked boli spolu stale bola chora a dokonca bola aj v nemocnici a teraz jej zistili neprijemnu diagnozu , mam pocit , akysi šiesty zmysel mi nahovara , ze doniesol ten chlapec ku nam nieco zle ...aj ked asi nevedome a neumyselne , totiž aj jeho zivot je jedna smola ...myslite si alebo mate skusenosti s niecim podobnym

moja sestra raz mala kolegynu , ktorej chlapec po rpozchode s dievcatom trpel rok strasnymi stavny , stale mu volali pohotovost a po lekaroch az raz im niekto poradil jednu zenu , ktora ho zbavila urieknutia a mali pokoj...

p.d.

Podľa mňa vás on všetkých ovplyvnil len nepriamo. Vy ste pod jeho vplyvom zmenili myslenie a teraz to ide všetko dole vodou. Stačí, aby ste si prestali namýšľať. Ale asi bude najlepšie, ak niekoho pohľadáte a ten vám povie, že už je dobré a bude dobré. Ľudský mozog si sám vytvára aj svoje vlastné vírusy...

setinin

bola by som rada keby ste sa prestali do mna navazat a prosila by som keby reagoval niekto kto sa vyzna medzi nebou a zemou ...a chape co mam na mysli

ebi777777

a ten chlapec možno, že ani nemohol za to, že v sebe nosil stretokoka, a celý život mu bolo zle

lebo aký prístup majú lekári v súčastnosti k infekciám, a k hladaniu príčin ochorení, tak sa nečudujem, že po dlhých rokoch mu na to neprišli

ebi777777

no tak potom máš aj vysvetlenie a ty nám ideš písať, že priniesol zlo, že všetci ste tam chorý

žiadne zlo nepriniesol, ale tvoja dcéra sa nakazila od neho

a ja si myslím, tiež, že to zlo je v tvojej hlave, nahromadené negatívne myšlienky, aj z toho, že ti dcéra nepovedala, že ho tam nosí ku vám domov

setinin

presne aj ona mala streptokopa , ze musela byt tyzden v nemocnici aj s nasled. operaciou a ten stret. mal aj jej priatel a na jej podnet isiel aj na odbery a nasledne liecby antibiotikami

MultiLevel

zakladatelka temy, u vas je vsetko v poriadku? Myslim ako v rodine? Ziadne hadky, tip top manzelstvo? Vsetko funguje ako ma?

poPotvorka

skor si myslim ,ze zlo je v tvojej hlave ,mozno ty mas vnutornu neg. energiu ,hladaj v prvom rade v sebe a nezvaluj vsetko na okolie ...... moja poverciva babka davala do kazdeho rohu soľ (do nadoby) a ........ ale je toho vela ,nebudem tu pisat ,lebo som len laik .... este si tu pomyslia ,ze som nejaka jezibaba :DD