dobry den..potrebovala by som poradit. mam mentalnu anorexiu ?? casto ked mam vycityky svedomia ( co je dost casto ) tak sa naschval napinam a zvraciam...ale pritom mi hmotnost neklesa ,stale ju mam taku istu ...tak ide v tomto mojom pripade o anerexiu ?? vopred dakujem
mam anorexiu ???
ahojte sa chcem opytat ci je to malo ked vazim 42kilo meriam160cm sa stale citim tucna a mam nafuknute brucho daka
SASA prosim Ta a co napriklad jedavas,mozes napisat
To o čom píšeš je bulimia, to je jedenie a vracanie. Anorexia je chorobne odmietanie jedla.
Milá anča, fakt máš podváhu a mama má pravdu, keď Ti vraví, že Ti trčia len kosti. Ja meriam a vážim presne tak isto a je to otrasné. Snažím sa pribrať aspoň 4 - 6 kg, ale vôbec nemôžem pribrať. A zjem všetko, čo mi príde pod ruku. Manžel a dcéra sú zatiaľ medzi živými:-)))))
Dobry den! Ja by som sa chcela opytat, ci je to naozaj nizka hmotnost ked meriam 164cm a vazim 46 kg? Lebo moja mamka neni s tym spokojna a stale vravi, ze mi trcia iba kosti a tak ale podla mna to tak nieje. Ja stale vidim len to tucne brucho a stehna... Tak a potom ked som si vyratala BMI tak mi vyslo, ze mam podvahu ale ked ja sa vazne necitim nato, zeby som mala podvahu. Tak vopred dakujem za odpoved
saimonka co by som ja dala za to tak lahko chudnut :)) heh
cmucek: aooj noo nejsi sama...ja mam 164 a vahu tak okolo 46.snazim sa co najviac jest ale pribrat nemozem ani za boha....ale nahodou mam jeden den toho viac a nezjem toho tolko ako vzdy a to momente schudnem o kilo,ktore je ptm zase tazke nabrat s5...zacinam uvazovat ci nemam pasomnicu