mam anorexiu ???

ludmila

prosim vas,,,je to malo ked jem za den :na ranajky asi salku ovsenych vlociek,,4 dcl mlieka,med
na desiatu nejake ovocie:3jablka
na obed napr.tanier zemiakov s cim pride :D ??

petulinqua

rockprincess..myslim si,ze pri tvojej vyske merias tak akurat..urcite sa nesnaz chudnut..viem si predstavit,ake problemy asi mavas a ako ti byva zle..presla som si niecim podobnym,ale nema to s chudnutim nic spolocne..naozaj ti nexcem nijako dohovarat,lebo ty sama si musis uvedomit,co robis so svojim organizmom a ako ho poskodzujes..kazdopadne ti odporucam,aby si v malom mnozsve zacala normalne jest.nemusis sa napxavat,ani prezierat..nie..musis do seba nieco dat..v jedle je energia..a bez nej telo nemoze existovat..ved si predstav mobil bez elektriny..nenabity ti vydrzi tak maximalne tyzden a potom sa vypne..to iste sa deje aj s tvojim telom..skus si to predstavit..budem ti drzat pasticky a verim,ze to volajako zvladnes..:))))

kiki

Ja ale normalne jedavam . No donbre ranajky nikdy neziemno ani desiatu a moz ale niekedy si dam obed aked nie tak potom ziem 1 rozok ale veceru ziem!

rockprincess

Ahojte.
Chcela by som sa spytat,ci mi neviete poradit v jednej veci.Mam 14 rokov,160 cm a 44kg.Stale si myslim,ze som tucna.Nejem priblizne uz 3 mesiace poriadne,a ked aj nieco zjem,je mi z toho na vracanie.Ked jedlo vidim,dviha sa mi zaludok.Kazdy mi vravi,ze bude zo mna anorekticka,ale ked aj chcem nieco zjest,hned mi pride zle.Nemam chut do jedla.V poslednom case,t.j. za posledne 2 tyzdne som asi 3 krat odpadla a stale ma boli hlava a toci sa mi cely svet.Ked zavrem oci a otvorim ich,dlho sa mi tvori nerozmazany obraz a obcas sa mi ja zahmlieva pred ocami...Desiatu vyhadzujem dost casto do kosa alebo ju rozdam kamaratkam.Proste by som potrebovala pomoc a radu od vas,ci je to anrexia.Prosim,pomozte mi a napiste mi,ci to je anorexia alebo moj vymysel.Dakujem pekne...