Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sekretárka v mobile

Príspevok v téme: sekretárka v mobile
Vilko

Dobrý deň
Prosím poraďte mi čo mám robiť. Náhodou som uvidela v manželovom mobile fotografie jeho osobnej asistentky.Neprezerala som si jeho telefón, on ukazoval fotky nášho auta známim a pri listovaní som to uvidela. Cestou domou som sa ho na to spýtal a on mi odpovedal, že o čo mi vlastne ide. Že sú to fotky len do pozadia, aby vedel kto mu volá.
Neverím tomu, lebo tých fotiek tam bolo viac. Je to mladá dievčina, ktorá by mu mohla byť dcérou.
No viem ako to chodí u chlapov pred päťdesiatkou a ešte vpliných a bohatých.
Ako keby nevdel uniesť svoju slávu a postavenie.
Veľmi som plakala a bola som úplne na dne, no on mi tvrdí, že o nič nejde. Sme spolu 30 rokov a nemali sme nikdy žiadne problémy. Máme dospelé deti ktoré študujú a ešte nás potrebujú. Ja som psyhiky dosť labilná a preto to veľmi ťažko zvládam. Nikedy si myslím, že ma trápi naschvál, aby potom mohol povedať že som blázon s ktorým sa nedá žiť.
Neviem čo mám robiť, či mu môžem vôbec ešte veriť.
Je zaujímavé, že moje fotografie v mobile nemá.
Ďakujem za Vašu pomoc.

manzel678

Ja ako chlap mozem za seba povedat, ze by som si nedal do mobilu fotku inej zeny, lebo viem, ze by som tym ranil moju manzelku. Uz len pre toto by som si to nedovolil urobit, lebo ju milujem a respektujem. Sme spolu vyse 20 rokov...

Lulita

je to tazke, najme pre starnuce zeny, stale sa vynaraju mladsie a krajsie, ak ma pani cojaviem 50 rokov, proste sa nemoze porovnavat s mladuckou sexi 20tkou, je uplne normalne, ze sa boji, najma v tejto dobe zlatokopiek, nejaka zasrana zaciti pach eur bude sa zaliecat ujovi v rokoch a tomu sa zatemni mozog, klasicke, nic ine neostava, len priat, nech ujo nepodlahne

repka

ja suhlasim s popotvorkou...
podla mna to nie je celkom normalne tam mat jej fotky... a ake su tie fotky? a kde robene? ...

oblak

poPotvorka a ty co takto z rana, tak irecito ? ja ta merkujem uz dlhsie ,ale takto napajedenu som ta este nezazil ,treba ukludnit ? rad pomozem ;)

jedulka

nemusí být hned zamilovaný, prostě se mu líbí, na tom není nic špatného, když se holka vyvede i já se na ní ráda podívám.Mnoho mužů si takhle obohacuje svůj život mládím a nic v tom nemusí být.Znám rodinu, kde si chlap udělal firmu na koně, vyrobil stáje, nakoupil koně a dává si inzeráty,že hledá děvčata co se chtějí naučit jezdit na koni parkur.On neumí samozřejmě ani jezdit a ani nic o nich neví,ale jak říká sám,podívat se na pěkné prdelky,které se natřásají na koni ho prostě těší.Zaplatí cvičitele, jezdí s nima na závody, a to všechno jen pro ten pohled na ně.Jeho žena o tom ví,a jede v tom s ním.A přitom je to velmi silná žena a pěkná!!! Prostě chlapy!

neskusena

ale ved co tu malujete certov na stenu.
ja chodim tiez s kolegami von a fotime sa. raz som si dokonca robila z kolegu srandu ze som ho chcela zastihnut v takej smiesnej poze ze som ho fotila 50x za sebou.
alebo si ich fotim na kontakty, aby sa mi zobrazovali.

preco hned malujete certa na stenu?

.

Láska kvitne v každom veku,s tým sa musíš zmieriť.
Nie je prvý,ani posledný šéf,čo sa zamiluje do peknej asistentky.
Hlavne nevyvádzaj a nesprávaj sa ako hysterka ktorej ušiel pred nosom posledný autobus.
Určite máš aj nejaké prednosti,ktoré tá asistentka nemá.On je vplyvný,Ty si pri ňom zabezpečená,tak sa správaj tak,aby sa za Teba nemusel v spoločnosti hanbiť.A nemusel Ťa porovnávať s tou asistentkou.Neskôr sa nad tým len pousmejete..

poPotvorka

paaanecku dievcata co to tu pisete ??!!!
samozrejme ,ze je divne ,ze ma v mobile ulozene fotky mladej baby ,ved ako by zobral vas priatel ,manzel ,keby ste si fotili mladeho zajacika a ukladali jeho fotky do albumov
cela tato doba je skurvena ,spolahnut sa uz neda ani na toho ,koho z celeho srdca milujes niekolko rokov ,vzdy treba byt v strehu a ratat s tym ,ze dostanes "facku" no ak budes pripravena ,nezlomi ta to az do takej miery ,aby si sa z toho posrateho dna neodrazila
akurat mozes cakat ,co sa bude diat ,lebo ak sa on zalubil je zbytocne stavat sa mu do cesty ..... mysli na seba