Dá sa naučiť spievať?

Príspevok v téme: Dá sa naučiť spievať?
ennyy

Ahojte, chcela by som sa opýtať takú trošu blbú otázku či sa dá naučiť spievať? :D pretože ja strašne rada spievam, ale nemyslím si že sa to dá počúvať. Poznám veľa ľudí čo vedia spievať a vôbec to neuviužívajú -_-:D Počula som že s tým sa človek musí narodiť či čo že v hrdle má nejaké veci neviem a niektorí nie
toto sú len moje neodobrné názory ale ak máte niekto s tým skúsenosti napíšte:)

jedulka

hudební sluch, smysl pro rytmus,umíš si to užít, tak to ostatní sedá naučit.Dej pozor co chceš zpívat, když začínáš:Možná máš oblíbenou zpěvačku ale její projev ti nemusí sednou to musíš zkoušet a najít.Byli jsme v kapele tři zpěvačky a dva zpěváci.Byli písničky, které jsem nedovolila zpívat jinému než tomu kterému seděla nejlépe.Každý prostě měl tu svojí a tím jsme dokázali stále udržet pozornost lidí :-)Ostatní jsme si vždycky museli dávat dohromady, Není nijak snadné sladit dva hlasy.Začni na lidovkách, něco jednoduchého a zkoušej pak u té známé a omleté písničky dvojhlas.:-)

neskusena

samozrejme, hudobny sluch je samozrejmost. taktiez dobre vyvinute hlasivky.

ak obe mas, spievat sa naucis. a naucit sa to DA.

a viem o com hovorim Deria, nerozumiem co som napisala neskusene.

Deria

ak nemas talent a sluch na hudbu, mozes trenovat kolko chces, nic z toho nebude. bud to mas dane alebo nie. ak mas talent, mozes sa viacmenej zdokonalovat v speve ale v tom zmysle, ako ty myslis, urcite nie! venuj sa tomu, v com vynikas a na co mas talent. kazdy clovek ho ma a kazdy na nieco ine, tak hladaj.:)

shy

Dá pokial máš aspoň minimálny hudobný sluch, ak ani to nie tak ti už nič nepomôže, ale ak sa aj nejako spievať naučíš určite z teba nebude žiadna Beyonce alebo Mariah Carey, do takej miery sa nedá naučiť spievať