Ahojte, chcela by som sa opýtať takú trošu blbú otázku či sa dá naučiť spievať? :D pretože ja strašne rada spievam, ale nemyslím si že sa to dá počúvať. Poznám veľa ľudí čo vedia spievať a vôbec to neuviužívajú -_-:D Počula som že s tým sa človek musí narodiť či čo že v hrdle má nejaké veci neviem a niektorí nie
toto sú len moje neodobrné názory ale ak máte niekto s tým skúsenosti napíšte:)
Dá sa naučiť spievať?
Myslím, že sem sa to video hodí viac :)
:DDDDDDDDDDDDDDD
mimulus toto pozri
Ak máš peniaze tak sa dá všetko viď.
hudební sluch, smysl pro rytmus,umíš si to užít, tak to ostatní sedá naučit.Dej pozor co chceš zpívat, když začínáš:Možná máš oblíbenou zpěvačku ale její projev ti nemusí sednou to musíš zkoušet a najít.Byli jsme v kapele tři zpěvačky a dva zpěváci.Byli písničky, které jsem nedovolila zpívat jinému než tomu kterému seděla nejlépe.Každý prostě měl tu svojí a tím jsme dokázali stále udržet pozornost lidí :-)Ostatní jsme si vždycky museli dávat dohromady, Není nijak snadné sladit dva hlasy.Začni na lidovkách, něco jednoduchého a zkoušej pak u té známé a omleté písničky dvojhlas.:-)
samozrejme, hudobny sluch je samozrejmost. taktiez dobre vyvinute hlasivky.
ak obe mas, spievat sa naucis. a naucit sa to DA.
a viem o com hovorim Deria, nerozumiem co som napisala neskusene.
neskusena, ty si v tomto fakt neskusena. :)
ak nemas talent a sluch na hudbu, mozes trenovat kolko chces, nic z toho nebude. bud to mas dane alebo nie. ak mas talent, mozes sa viacmenej zdokonalovat v speve ale v tom zmysle, ako ty myslis, urcite nie! venuj sa tomu, v com vynikas a na co mas talent. kazdy clovek ho ma a kazdy na nieco ine, tak hladaj.:)
treba si trenovat hlasivky od malicka. takze ano, da sa naucit, ak mas vyvinute hlasivky.
Dá pokial máš aspoň minimálny hudobný sluch, ak ani to nie tak ti už nič nepomôže, ale ak sa aj nejako spievať naučíš určite z teba nebude žiadna Beyonce alebo Mariah Carey, do takej miery sa nedá naučiť spievať