dobry den, ide o to ze uz vyse roka som vo vztahu, ja som este panna, on uz mal nejake vztahy predomnou, netlaci na mna, zlaty je trpezlivy, a velmi to ocenujem, viem ze mu to chyba...ja by som ten sex s nim uz aj chcela zazit, nejdem tu riesit co ako kam, akurat mam strach z predstavy ze by som mohla otehotniet, ja viem ze ochrana taka onaka...ale aj tak, mam 23, a blba nie som, len ide o tu moznost ze vzdy k tomu moze dojst (viem ze je to zly pristup, ze s takym postojom si sex nikdy neuzijem, ani ten prvy ani ziaden potom, ale aj tak...) riesili ste tiez niekedy nieco take? dakujem
Uz rok s priatelom - a stale bez sexu...
Blondula ... potom je problem niekde inde . Nechcem ta urazit to v ziadnom pripade !!!
...no su proste zeny ,ktore sa daju lahko nahradit ,lebo muz casom zisti ,ze to ,co sa mi na nej pacilo najdem hoci-kde
(to neber ako urazku ,prosim ... len som ti odpovedala na to co sa pytas)
urcite ty vies najlepsie, ci to bola ta prava ozajstna laska .
paaanecku dievcata aj Lulita ma pravdu
lucka-pucka - ANO su vztahy ktore funguju vdaka sexu a funguju dokonale v kazdom smere .... ja taktiez nechapem tie typy zien ,co sa stazuju ,ze ich chlap mysli len na sex .ved je skvele ,ked muz po svojej zene tuzi ,nie je to pre nu to najkrajsie vyznanie ?
vsak ak po vas chlap cele mesiace ani nepozrie,nezatuzi ,nezacnete o sebe pochybovat ????!!!
kazdemu jak sa lubi ,ludia su rozni ,vztahy su rozne ... ja respektujem i to ,ak niekto zacina sexom .... preco nie :)
Nemáš sa čoho báť. Pokial to on vydrzal, tak bude aj prvy sex fajn.
Mala by si ist do toho. Sex ku vztahu patri. Ale aj v nom treba vediet davat aj brat.
no ja si to neviem vobec predstavit zeby som bola tak dlho s priatelom a nemillovali by sme !! u mna uz len drzanie za ruku s osobou ktoru lubim vyvolava neuveritelne vzrusenie,k tomu objatie,bozky......skor by som sa obavala toho,ze pri nom uplne nic necitim,sexualne...to by bol problem...
dakujem za nazory, on je uplne vpohode, ani nechce cakat do svadby ani nic, aj sme sa minule rozpravali o tom, a vravel ze mu to (sex) chyba, ze predtym mal baby a inak fungovali ako pri mne, ale chape a nenuti ma do nicoho, urcite chcem aby on bol moj prvy, urcite, cize chciet by som chcela len mam strach z toho ake nasledky to moze mat...ja viem ze sex patri k vztahu, ved to je jasne...len potrebujem prekonat tie obavy, viem ze toto nie je spravny pristup, este raz vdaka vam