dobry den, ide o to ze uz vyse roka som vo vztahu, ja som este panna, on uz mal nejake vztahy predomnou, netlaci na mna, zlaty je trpezlivy, a velmi to ocenujem, viem ze mu to chyba...ja by som ten sex s nim uz aj chcela zazit, nejdem tu riesit co ako kam, akurat mam strach z predstavy ze by som mohla otehotniet, ja viem ze ochrana taka onaka...ale aj tak, mam 23, a blba nie som, len ide o tu moznost ze vzdy k tomu moze dojst (viem ze je to zly pristup, ze s takym postojom si sex nikdy neuzijem, ani ten prvy ani ziaden potom, ale aj tak...) riesili ste tiez niekedy nieco take? dakujem
Uz rok s priatelom - a stale bez sexu...
risk je zisk.
cakanie je risk ze stratim cas
sex hned je risk, ze...
no napr ze mam o 1 ciarku navyse :D niekto to ako problem neberie, riziko ze mi to pokazi zdravie/psychiku je tam tiez pritomne podla mna..
ak by to bola tutovka, bolo by to zo zakona ze "kazdy den budete spat s inym, az kym si nenajdete I'm The ONE"
tak ano ,ale na druhej strane poznam par ,co zacinal sexom a su spolu uz 5rokov
... a dievca ,ktore keby pockalo dva mesiace ,mozno by zitila ,ze chlapec je pre nu nepouzitelny a mohla si tak usetrit vlastne city aj sklamanie
ale vsak sa ucime na vlastnej chybe a je fajn ,ked po zlej skusenosti sa nechame trosku "vyhladoviet" a nasledne si uvedomime ,ze je blbost liest do postele s niekym s kym neplanujem aspon rocny vztah
Musi ta mat velmi rad ked je s tebou uz rok bez sexu, aj ked nie je panic. Ty mas zo sexu strach, ujasni si najskor, z coho presne. Z bolesti? Z mozneho tehotenstva? Vsetko sa da riesit. Sama vies, ze na zabranenie otehotnenia existuje vela moznosti, staci si vybrat. Ak sa bojis bolesti, tak je skutocne mozne, ze pri prvom sexe bude, ale pri druhom uz nie. Robite vobec nejaky peting, teda maznate sa a tak? Mali by ste zacat hlavne tym, proste sa dohodnite, ze klasicky sex zatial nebude, ale budete sa len hladkat, drazdit rukou a podobne. Vsimaj si, co sa ti paci, ved jeho ruku. Taketo hratky ta neskor dokazu tak uvolnit, ze budes pripravena aj na sex.
ak dame sex na 1. rande, je to defacto sex s cudzim clovekom :D
Laara PŘESNĚ TAK.
Když chlapa miluji a mám s ním sex proč bych měla být hned kur...? A popravdě vždycky i když nejsem žádná krasavice a jsem tady asi nejstarší,vždycky bylo horší se chlapa zbavit než ho získat.SEX ale né,pochopení pro jejich práci a jejich chlapské sny, to je to co muže udrží a takový ženský se nechce vzdát ani za nic.
S Laarou souhlasím v každém slově ale tohle s mi tak líbí, že to musím vypíchnout, protože o tom to taky je a hodně!
nehovorim, ze laska a vztah je o sexe..ale stale plati stare zname : ak sex funguje, tvori 10 percent vztahu, ak nefunguje, tak 90 percent
beriem to tak ,ze je to rozne ,niekomu padne vhod sex hned na zaciatku a niekomu zase az po roku ,ani jednu moznost nie je mozne odsudit !!!!
..a ak niekto tak urobi a pise tu ,ze niekto ,kto miluje sex je radodajny ,je to len znamka jeho netolerantneho pristupu k zivotu druhych ludi ,cize sebecko a povrchne uznavajuci len svoj postoj ci hodnoty :)
to ako agartio a spol. tym chcete povedat, ze kto ma dlhodoby, povedzme teda rocny, plnohodnotny, stastny a naplnujuci vztah a partneri spolu sexuju, lebo logicky to podla mna k tomu vztahu patri..tak tie baby su hned radodajky, co nohy roztahuju?
ja si nedokazem predstavit, ze s niekym koho milujem a tuzim po nom..by som sa dokazala len pozerat..to sa k sebe nepriblizujete? nepobozkate sa? nezdielate nejaky spolocny intimny priestor..ci ked pozerate film, tak kazdy na druhom konci gauca? boze, ved ja ked som s priatelom sama, tak to napatie a dusno sa da krajat..a to sme obycajni mladi ludia, zdravo sexualne zalozeni..nie som ziadna rajda alebo lacna korist (na margo pre niektorych mudrych) ja toto nechapem..nie som zastanca ziadnych extremov..a netvrdim, ze ludia maju spolu spat po niekolkotyzdnovej znamosti..ale po roku? klobuk dole pred jeho trpezlivostou..
nehovorim, ze laska a vztah je o sexe..ale stale plati stare zname : ak sex funguje, tvori 10 percent vztahu, ak nefunguje, tak 90 percent
Som dalsi, co sa pridava k nazorom ako ebi777, ze sex nieje nutny pre vztah, skutocny vztah je zalozeny na niecom inom... teda netreba ho, na to, aby bol vztah naplnajuci a plny lasky.
A urobis chybu dievca, ked sa do toho vtlacis nasilu. A radim ti, nenechaj sa oklamat tymi, co roztahuju nohy, aj keby ich bolo v spolocnosti vacsina.
Nieje to vobec zo sexom take "jasne", ako si myslis.
poPotvorka... ja sa neurazam na to,ked ma niekto opacny nazor ako ja :-) ja som mala priatela,s ktorym sme od zaciatku vztahu spolu nespali pomaly pol roka a to sme uz spolu zili a bolo to pre mna strasne stresujuce,lebo ked mi povedal,ze ma lubi a lubi preto,aky som clovek a sex nie je az taky dolezity tak som sa povazovala za asexualnu,hanbila som sa a casom sme sa uz kvoli tomu hadali...ja som normalne bez frajera uplne v klude,ale ak toho priatela mam,tak som proste strasne nadrzana...
podla mna staci ked chlapovi prepne na inu sferu a jeto