Uz rok s priatelom - a stale bez sexu...

Príspevok v téme: Uz rok s priatelom - a stale bez sexu...
mitochondria

dobry den, ide o to ze uz vyse roka som vo vztahu, ja som este panna, on uz mal nejake vztahy predomnou, netlaci na mna, zlaty je trpezlivy, a velmi to ocenujem, viem ze mu to chyba...ja by som ten sex s nim uz aj chcela zazit, nejdem tu riesit co ako kam, akurat mam strach z predstavy ze by som mohla otehotniet, ja viem ze ochrana taka onaka...ale aj tak, mam 23, a blba nie som, len ide o tu moznost ze vzdy k tomu moze dojst (viem ze je to zly pristup, ze s takym postojom si sex nikdy neuzijem, ani ten prvy ani ziaden potom, ale aj tak...) riesili ste tiez niekedy nieco take? dakujem

Mimulus

Mitochondrie se množí procesem podobným binárnímu dělení bakterií, může však docházet i opačnému procesu, tedy fúzi dvou mitochondrií dohromady.

Ináč už by ste jej aj mohli poradiť :)

&

No vidíte kočky aspoň ste sa pprestali hádať a na niečom ste sa zhodli. A ip máte skoro rovnakú ste blízko seba ?:)

jedulka

strach z nechtěného otěhotnění je oprávněný ale dneska při tolika možnostech ochrany?Vždyť sama píšeš, že o nich víš, tak kde je problém.Když venku leje tak si předci taky vemeš pláštěnku, deštník a nebo kapuci? Není to strach ze sexu samotného? To by už bylo ale o něčem úplně jiném ...

Lulita

Mimulus - :D tak, ja len pisem, co je pravda, existuju take typy zien, na ktore HAK neplati, fakt...napr., ja by som HAK neverila + kopec neziaducich ucinkov, to radsej ten prezervativ, plus podla mna aj tak najviac zabera poznanenie vlastneho tela ;) kedy je zena plodna atd. prirodne metody, nie vzdy je plodna zena, je to len niekolko dni, dokonca hodin v mesiaci, len samozrejme to treba spravne vediet, kedy :))

chalice

Ona o ochrane vie, jej problem je strach a aj HAK moze zlyhat ako kazda antika. Musi nato dozriet. Sexovat so strachom nema vyznam.

Lulita

chalice - nie chalice, skor vyriesenie obmedzeni v zivote, ak to ide

to je psychicka zabrana, ja si myslim, ze psycholog by mohol pomoct, chce to riesit

mimulus - HAK az taka spolahliva nie je, vela mojich kamaratiek pri tom otehotnelo, ja by som to nebrala a zase HAk + kondom...zbytocne sa pchat chemiou

chalice

Aha, takze ty si pod slovo zit vysvetlis hned ako sex? ... tak podla toho posobis mlado, myslim tym nazorom.
Ak sa na ten sex neciti lebo ma strach, tak nech ho ani nepraktizuje, co ma z neho ak sa boji nasledkov? Tam by mala byt uvolnena nie? Odporucam pockat. Aj ked ma 23 nieje podla toho este zrela nan.