Ahojte večer prišiel manžel z roboty s tým že mu ponúkly prácu v Anglicku.Zvažovali sme to asi celú noc.Plat by mal o 540€ vyšší ako tu, ponúkli mu aj celkom velký dom v Londýne alebo menší v Bratforde pozerali sme foto domov a páčili sa nám aj tá práca pre manžela bola fajn.Máme aj 3 deti 5 a 13 ročného syna a 15 ročnú dcéru.Ktoré mesto si máme vybrať Londýn alebo Bratford??Ako je to tam zo školou a škôlkou??Prosím o všetky rady ako sa tam žije a tak..proste všetko čo vás napadne.Máme to skúsiť??Lebo manžel sa musí rozhodnúť do zajtra do 15:00.
••••••••••••••••••••ĎAKUJEM••••••••••••••••••••••••••
Život v Anglicku? Máme to skúsiť?
a máte nejaké úspory vôbec?? keby ich bolo treba v núdzi??
.the fuck I never got such a chance and you take it but hey.
ber to v londýne
a este ten natlak k tomu, ja by som to nebral.
presne tak ako Ovečka píše
a UK je zbytocne drahe a tie platy tam niesu bohvie co. kamos tam plati za jednu izbu v trojizbaku 800 libier mesacne
za 540 naviac sa to neoplati. neviem kolk ozarabte teraz ale do cudziny za min 2-3 nasobny plat inak to nema moc zmysel. Jedine ze by to bol len taky odrazovy mostik.
tak to je pravda, že kde je teraz lacno
ale zas na druhej strane, že bude mať o 540 eur viac výplatu ako doma, to môže byť ukradnuté
ak za bývanie a cestovné vysolíte tam X krát viacej ako tu
preto by patrilo spočítať výdavky, a porovnať s tým čo tu na slovensku máte
či náhodou na živobyite nebudete mať ešte menej peňazí ako tu doma
Londýn vychádza pomerne draho na dopravu a aj Bratford no ale kde je teraz lacno?? skoro nikde !! na ten august skúsime asi Bratford najmladšiemu je to jedno dcéra tá sa teší ta ma presvieca uz od vcera ze ona tam chce íst no ale syn tam nechce ist ze nebude mat kamaratov...tak uvidime este ze ako to dopadne :-)