Dobrý deň!
Chcem sa opýtať tých, čo majú s takým niečím skúsenosť... Ako ste sa zmierili s tým, že vám to na VŠ nejde tak, ako ste si predstavovali aj napriek tomu, že sa snažíte? A čo po vyhadzove? Čo ste robili? Lebo ja svoju VŠ nezvládam, absolútne, hrozí mi vyhadzov... Rodičia ma tým pádom prestanú živiť a finančne podporovať, priateľ odchádza do zahraničia a ja neviem, čo budem rok, dokedy sa rozhodnem pre inú školu, robiť. Už som z toho na prášky, často plačem, neviem, ako sa uživím a neviem, na akú inú VŠ by som mohla ísť, keď táto bola mojím celoživotným snom, ktorý sa zrazu rozsypal. Jediné, čo viem je, že budem musieť nastúpiť na takú VŠ, popri ktorej by som mohla aspoň brigádovať, lebo rodičia na tom nie sú finančne až tak dobre a privyrábať si popri škole, na ktorej som teraz, je absolútne nemožné... Prosím poraďte
Neúspech na VŠ, ako ste ho zvládali?
ešte mi začnite tvrdiť, že jedina tažka škola na slovensku je veterina a ostatní čo študovali na iných školach su vlastne blbci že?
Minnie Mae - tak si to este premysli, zvaz, ci sa to este da nejakym sposobom zvladnut, ak nie, chod na rok trebars za hranice robit, ako som ti pisala uz vcera (aj ini) a zarobis nejake peniazky, uvidis, mozno ti napadne ina alternativa a nestratis nic, rok casu odrobis, zarobis a premyslis si, co dalej :-), drzim ti kazdopadne velmi silno palce
vila Amalka - tvoj pristup je plny odsudzovania a arogancie, zrejme ta tvoja praca na studijnom oddeleni vysokej skoly nebavi, pripadne mas osobne komplexy, ktore si potrebujes vybijat na studentoch, studujucich velmi tazke odbory, ktori maju problemy - no a co? namiesto toho, aby si navrhla konstruktivne riesenie, si ju akurat zdrbala - asi sa ti ulavilo a stuplo ti sebavedomie, ze ano...
ale zakladatelke si tym absolutne nepomohla, akurat si ju este viac zadupala do zeme - uzasne, fakt...
ehm, porovnavat externe VS-studium komercneho manazmentu so studiom veterinarneho lekarstva na dennom s prednaskami a cvikami od 7 rana do vecera do 19-20h.......no comment
ja som sa tym vobec nechvalila ,že som tam robila ,len som povedala ,že s tym mam skusenosti nakolko som tam robila,,,,,
a zas prestupiť na inu skolu a na čo vlastne, ved jej snom bola veterina, mysliš si ,že ju iný študijný program bude baviť, resp. bude chcieť v tom po skončení školy pracovat?
Pardón, na veterine:-)
Ja by som sa tým, že niekto robí na študijnom oddelení nechválila, lebo ten prístup je aspoň na našej fakulte úbohý. :-D
Ja chodím tiež na veterinu, síce na farmáciu ale ak nezvládaš skús prestúpiť na iný odbor napr. hygiena potravín, je to ľahší odbor, alebo niekam inam.
no už to bude mesiac čo tam nerobim ale nakolko som tam robila dlho ,tak to beriem ešte akože je to furt,,,prepač zle som to napisala....to tie dlhoročne skusenosti so študentmi
Takže píšeš:
PS: viem čo píšem , robím na študijnom , toto počúvam dosť často a je mi z takýchto rečí herečiek na grc !
a teraz už nerobíš na študijnom? to si dala za tie dve hodinky výpoveď?:D
Choď sa vybúriť niekde inde.
Ja ešte stále študujem. :)