Myslím štandardné podmienky na prácu , ktoré nám zaručuje zákonník práce.
Mate vyhovujuce pracovne podmienky v praci?
Lulita: ja robim v parfumerke ktora je rozlohova jedna z najvacsich po CR. musim dvihat tazke krabice narabat s vozikom kde nakladam tovar a nasledne vykladam. potom sa stale zohynat do suflikov ked niekto chce parfem alebo kozmetiku. usmievat sa a tvarit sa ze som v pohode.licim- ano vobec to neni namahava praca ale ked mate povinne !!! dlhe nohavice a cierne tricka resp suknu ale na tom PUNCOCHY!!! tak v 30 stupnov bez kyslika to teda makacka je. ja proste neviem co mam robit nechapem ludi co tam vydrzali 4 roky bez klimy a nepovedali ani slovo.kazdy den chodim domov mokra neni to metafora ale realny fakt som maximalne mokra nechutna...a tak ma vyzerat konzultant v luxusnej parfumerke? no neviem....
slnovrat a- a ako inak, ja este nemam schvalenu, mozno ma ani nepustia, robia drahoty, sa hodim na PN ked ma nastvu a bude
Filipova - takze sa vies vcitit...ja som kedy mala celkom v pohode pracu, rano som prisla priebezne cez den robila, kedykolvek som mohla vstat ist do potravin pre jogurt, ci urobit sebe a sefovi kavu, cestou na toaletu sa zastavit na 2 min. u kadernicky na poec, pracu som vzdy mala hotovu aj skor ako skoncila pracovna doba, ziadny stres, pohoda, ale ked robis vo velkej spolocnosti, kde si monitorovana, sledovana, apeluje sa len a len na vykon, to je tak, minule bolo kolegyni na totalku na odpadnutie nepustili ju domov, ze treba dodrziavat plany, cize tak...mne ked je zle ani nenahlasujem, viem, ze by to bolo zbytocne
Normálne robia z ludi otrokov. Desim sa zajtrajška. Ani dovolenku si nemôžeme brať ako chceme. Napríklad v lete len dva týždne, vopred si ju hlásiť, musia ti ju schváliť....
Lulita inak to co si opisala mi pripomenulo moju byvalu pracu.. pitny rezim ziadny, ziadne kancelarske pomocky a ku koncu mi bolo skutocne vycitane aj to, ze vela chodim na toaletu :-D Cize chapem..
Filipova - mas dream job ver mi...ja sa tam citim ako otrok, handra
Maoam - ked je prestavka utekam na wc ako prve, samozrejme da sa vypytat na wc, ale to ti musia schvalit :D bez povolenia keby si isla mas cerveny bod
veronika - ja pýtam klimu, ale je nejaka pokazena, raz ide, raz nejde, ked ide tak slabucko, niekedy fuka, ale vtedy akurat z toho dutiny bolia, ale vacsinou je hic, aspon tam kde ja sedim, sa ovievam, minule mi prislo zle lapala som po dychu, ale musea som to rozdychat, mne chodia stale hovory, cize ja rozpravam vkuse 8 hodin, je to hrozne, hrozne narocne :(
Ja sice nemam nejaky svoj dream job, ale co citam, mame to tam celkom fajn :)
Voda na vyber - filtrovana vodovodna alebo balene sytene, nesytene, ochutene, neochutene...
Kava, mlieko detto...
Kancelarske potreby ake potrebujem..
Klima, ktoru si sama regulujem, takze ani teplo, ani zima..
ja to Lulite verim, takych zamestnani je velmi velmi vela, aj za hranicami, nie iba na SVK, Lulita ja si neviem predstavit pri nefroproblemoch smiet ist na WC 2x za celu prac. dobu :-/