Zenska logika

Príspevok v téme: Zenska logika
alino6

Ahojte,chcel by som pocut nazor druhých a trosku poradit.Pisem si s dievcatom 3 krat sme sa videli momentalne je v zahranici na brigade ,piseme si uz pol roka ,zo zaciatku bola cela happy poblaznena somna ale postupom casu nejak ochladla poslednej dobe je taka chladna,odpisuje mi tak 2 slovami ziadne emocie,nic poriadne mi nechce o sebe povedat ja sa snazim milo k nej spravat ale ked jej napr.3 dni nenapisem tak hned sa pyta co sa deje ..Vela krat som sa jej pytal preco je taka vzdy to zahrala ze nema cas a tak..neviem o co jej ide, mne sa paci je fajn baba len neviem ci to pisanie ma nejaky zmysel ked sa takto sprava..pripada mi to ako keby som si s kamaratom pisal ..neviem ci to mam zabalit alebo ako mam spravit aby mala zaujem ..pride domov az v decembri :(

jedulka

eddings> :-)já je nevymýšlím:-)kdysi jsem měla z antikvariátu takovou starou knížečku:příručka hospodáře a tam odtud si pamatuji,takové věci:-)Když jsem se zeptala jen tak nevinně poprvé, tak jsem od VS dostala odpověď,že naše babka mala kravku,nikdy nemala telatko a mléko mala stále:-) tak to mě dostalo a pak už nebylo těžké jen něco vytáhnou z paměti :-))) Koneckonců bylo to jejich ego co je popohánělo najít správnou odpověď ať se jim nevysměji :-)))

eddings

jedulka> podla zauzivanej klasifikacie myslenia mas tym padom asi muzske uvazovanie, snad dokonca muzsku logiku :) gratulujem! Asi preto mozes doma vymyslat otazky nad ktorymi potom vsetci VS premyslaju vela hodin miesto toho aby mavli rukou ze to je blbost :)

fsdofjapdf

Skoro nikdy nepocuvaj co zena hovori, vsimaj si rec tela,intonaciu hlasu, oci atd. to uvidis ci ma este zaujem alebo nie. Slova su prazdne, kazdy vie kecat oblbovat, neplati to len u zien ale aj u muzov...u hocikoho...ale ak si s nou pises tak je to blbe, aspon keby si volal, z hlasu sa da vycitat toho velmi vela.

Je tu vela moznosti napr. proste nema naladu, nie vzdycky s kazdym budes stale kecat ako o zivot, ved aj s najlepsimi kamaratmi si niekedy nemas co povedat, niekedy su obdobia ked ledva povies caw, ahoj.

Dalsia moznost moze byt, ze to na teba hra, aby videla ako budes reagovat, ako sa zachovas, co budes robit atd. aby odhalila tvoje prave umysly...ver mi zeny to robia a nie len zeny ale skoro vsetci, ide o to, ze ludia su opatrny, je lahkovazne len tak niekomu doverovat...vies mozno chce vidiet ci ti moze verit, ci len tak nezdupkas pri prvom probleme, ci obstojis. Psychologicke hry...zvykaj si.

Dalsia moznost je, ze proste chce ta pomaly pripravit na koniec, pomaly bude ta odmotavat aby nakoniec si ty prestal a nebudes mat zlomene srdce, je to asi najlepsie takto postupovat, postupne odmotavat...ale zasa ak si jej nepisal 3 dni a pytala sa preco neodpisujes, tak asi tato moznost je blbost, lebo keby si ju nezaujimal, tak by toto nenapisala. Alebo nechce nieco vaznejsie tak ta drzi na uzde, balancuje to...ale potom o com to je, bude vztah ide dalej alebo to nema zmysel, jednoduche.

Potom je posledna moznost, VAZNE nema cas, ma toho vela...vies tie kecy, ze ked niekto chce cas tak si ho najde...su ciastocne blbost, never tomu. Napr. kolkokrat chcem ist s mojimi naj kamaratmi niekam...ale proste neda sa,vazne nie je cas, vies nie kazdy sedi na riti u gaybooku a pismenkuje. Je to smutne,ale je to pravda.

Moznosti moze byt vela, ale dozvies sa jedine tak, ze sa jej opytas na rovinu.

jedulka

tohle už samozřejmě nemá nic společného s ženskou logikou. Občas mě napadne jestli by mi na světě nebylo líp, jako blbá blondýna typu Barbie.

jedulka

eddings...problém je v tom, že i ženy dokážou myslet bez toho, aby do toho pletli emoce.Jak už jsi mi jednou vysvětlil, jde o to na co má člověk talent.Mám technické myšlení, tam nemají emoce žádnou roli!A víš jak to dopadne? Okopíruji to, protože už jsem tady jednou o tom psala.
.Ale PC jen co přišli se vším co k tomu patří, mi byli prostě jasný.Web v TXT,Sítařina,hardware, systémy, práce v programech, upgrade PC,záchrana ztracených dat atd. atp.Máme 21 století.Co si myslíš, jak berou muži ženu v těhle kruzích?Doslova tě nenávidí, nechtějí se s tebou ani bavit a když jim to natřeš v činech, nikdy to neuznají a jseš v kolektivu deseti mužů, nikdo s tebou nepromluví, všichni se tě straní jako bys nexistovala.Když už ke mě chodili zákazníci, tak už jen jako k poslední naději a ukazovali mi,kde všude byli a v podstatě ode mne ani nic neočekávali.Vždy jsem svou práci odvedla, mělo by následovat docenění mojí práce, ale né, jen to šlo stále dokola.

jedulka

eddings :-))) přesně tak!:-)s tím ženským a mužským uvažováním :-)
To ostatní jsi mi taky hezky vysvětlil:-) děkuji

alino6

Prave ona bola taka iniciativna po stretnutiach ja som sa skor drzal v uzadi, nechcel som sa hrnut do nicoho lebo som vedel ze ide na dlhsie prec..zo zaciatku bolo vsetko super, skoro kazdu chvilu mi pisala ..pusinky smajliky kam vsade pojdeme ked dojde domov..a postupom casu ochladla a teraz ledva napisa atd..

jahodka123

Z mojho pohladu: Ak prestala byť nadšená po vašom stretnutí, tak si jej nepadol do oka. Ak začala byť chladná až ďalej po tých stretnutiach, že to nebolo tebou, tak si asi našla "lepší" objekt v zahraničí.

eddings

jedulka> ved brainstorming zazivas v praxi kazdu chvilu...napriklad v praci ked sa s kolegami bavite o rieseni nejakeho pracovneho problemu, alebo doma ked si spisete zoznam veci co treba zobrat na dovolenku, a potom preberate co z toho vynechat aby ste sa 4 narvali s tymi vecami do Fabie :) na 90% rovnake postupy ako pri brainstormingovych technikach