Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psychiater - ist ci neist?

jedulka

já jsem v tom věčně.Ani nevím jak.Můj přítel mi vždycky zamává před očima a usměje se.Já vím ... no jo ....

innerworld

LucyInTheSky:

Ja sa aj napr. niekedy pristihenm pri tom,ze premyslam a zmenim objekt zaujmu.No neustale uvedomovanie si svojho myslenie unavuje. A clovek je niekedy taky lenivy sa usilovat :)

Mam kamaratku,ktora trpi depresiou(berie aj lieky) a presne ona je ten typ,ktory stale rozmysla,takze nieco na tom asi bude...

innerworld

jedulka:

To zameranie pozornosti som skusala,raz mi to ide,inokedy je to horsie. Zalezi od dna.

Tieto dni su narocnejsie,lebo som vracala kvoli zlcniku a citila sa dezorientovana.

Ale konecne viem pricinu.A na operacii ma najviac stve to cakanie a reci okolo toho(jednoducho atmosfera).

Ten spustac som myslela v takom slova zmysle,ze mi ho mozno podnietila casta fyzicka bolest.(Boli casy,ked som si nevedela vybavit den bez bolesti.)

jedulka

TAK , přesně řečeno příliš přemýšlení škodí.Ale když to nedokážeme odkloníme alespoň myšlenky na něco zajímavé se učit.Třeba zemědělství, co já vím?
Z toho žlučníku neměj strach, už ho mám venku, dělají to laparoskopicky a je to o ničem.Ale deprese z toho nemáš.

LucyInTheSky

Ešte ma tak napadá... Že nikto nespomenul meditáciu. Nie takú, že odriekaš nejaké mantry, iba sa koncentruješ na dýchanie či na nejaký bod pred sebou a snažíš sa nemyslieť. Je to veľmi náročné. Ale pomáha to. Aj keď sa mi to podarí len na pár okamihov, aj to pomôže. Myšlienky sa nedajú zastaviť nasilu... Dá sa to tak, že si vždy uvedomíš, že už znova premýšľaš, strácaš sa v myšlienkach svojho mozgu, necháš myšlienku odísť, neživíš ju svojou pozornosťou a znova sa skoncentruješ, na čo máš.

Možno ani tak nejde o to iba sa rozptýliť, lebo to je samé o sebe tak trochu únik. Takto už pred sebou človek neujde, ale je to prospešné.

Ktosi raz povedal, že dostal depresiu, keď priveľmi premýšlal... :)

innerworld

Asi niekto skusa moju trpezlivost.

Dnes mi nasli zlcovy kamen.

Roky ma velmi bolieva brucho a teraz sa konecne detektivka skoncila! Na druhej strane,opat neistota. Idem na operaciu...

Ktovie,mozno aj to bol spustac pre moju psychiku.

jedulka

ono je to velmi těžké vysvětlit,ale nedávno se mi to stalo a byla jsem velmi překvapená.Něco co by mě jindy rozrušilo do nepříčetnosti, jsem nějak samovolně zahodila.Až pak mi došlo co jsem to vlastně udělala a byla jsem moc ráda.Doufám, že to půjde i takhle nadále, že to nebyla jsem náhoda.

p.d.

A ak sa odputavam cely den?:) Tak cely den nemyslim na chorobu, ale po nejakom case mi to choroba zrata a pekne ju pocitim napr. neprijemnymi myslienkami.