CO S VYCHOVOU?

Príspevok v téme: CO S VYCHOVOU?
Jaroslav Ocenas

Ahojte, mame jednu 2 rocnu dcerku, ktora sa nam s manzelkou stala vsetkym. Druhe dieta nemame. Sme tridsiatnici. Mame ju velmi radi, lenze teraz pozorujeme u nej spravanie ktore nie je velmi prijemne ani pre nas a asi ani pre nu. Chce mat totiz vsetko po svojom, a ak to nedosiahne, vzdy sa bud hodi na zem, alebo uhryzne, alebo da facku. Uz sme z toho nestastni, pretoze nevieme co mame roit, skusali sme jej to vzdy vysvetlit, ale ona len to svoje, a je jej jedno, ci sme prave doma, albo na ulici. Skusali sme to aj s "par po zadku", niekedy to pomohlo, niekedy ani to nie. Je to len prechodne vyvojove stadium, alebo mame si robit starosti a vyhladat odbornika? Ma z vas niekto podobne skusenosti?

pink bubble

Ahoj,
urcite odbornik kineziolog.mozes tam ist najskor sama a pytat sa na ceru cez teba.Kazdy problem vychadza z duse a prave kineziologia sa zaobera hlbkovo.
Vyber si ale kineziologa ktory nebude mat predsudky je to velmi dolezite mal by brat zivot taky aky je a hlavne by mal byt hlboko orientovany na lasku ak ti ma naozaj pomoct.Kazdy terapeut nam totiz odovzdava i kusok zo seba.
Drzim palce.

Lilu

no takto, chodila som na pedagogicku skolu a toto bola nasa velmi casta tema, ale poviem svoj nazor, skusenosti.je jasne ze dieta nemozete otlkat kazdu chvilu, ale ked uz teda dostane na zadok, tak aby vedelo aj za co to bolo....a to ze sa vam hadze o zem, kuse sa...jednoznacne nesmiete dovolit aby bolo po jej, deti casto menia svoje nalady, rozplacu sa a v momente sa zas smeju, skusaju co si mozu dovolit a ked zistia ze to ide, tak nebudete vychovavat vy ju, ale ona vas...teraz si mozno poviete ved je mala, ona z toho vyrastie ale staci malicka chybicka vo vychove a casom ked bude starsia to jednoznacne pocitite, a cele vam to prerastie cez hlavu, s nou ani nepohnete.nechajte ju vytrucovat, vykricat, kaslat na hanbu ked je to na verejnosti, co vas po nich, nie je to ich dieta.necakajte vsak vysledok zo dna na den, dajte naprave isty cas a ked ani to nepomoze, vyhladajte radsej odbornu pomoc.zelam vela stastia a pripadne dajte vediet ako to dopadlo s malickou :)

andrea d.

Ahoj Jajo! Aj ja by som ti k tej teme mohla napisat cely roman, ale 1. uz si dostal tolko dobrych rad, ze niet co dodat a 2. uz ju to mozno aj preslo. Takze ti prajem vela trpezlivosti a dobre nervy.
Andrea

lilliana

Som tiež zvedavá na taký recept.
Síce teraz na nete nie je probl.,
pokiaľ nie je vypredaná alebo sa už nechystá dotlač. Jedno je isté ten pekný pocit z knihy ti nik nevezme.
Uprednostním knihu pred filmom.

lilliana

Prv, keď som zohnala dobrú knihu, to bola radosť. Dnes si musíš vyberať tú správnu.Aby bola kvalitná, hlavne čo sa týka obsahu. A s tým chorľavením máš pravdu, lebo už ich vo veku v ktorom sa nachádzajú nemôžeš riadiť. Maximálne akurát pomáhať ako sa dá aby nezišli z tej spraávnej cesty...

pišta

Ahoj, Lillianka:) Bolo málo informácií, kedysi. Dnes je informácií dosť, ale sú zle distribuované a aj o tom zdraví je kníh a kníh a naše dietky chorľavejú. Kdesi je chyba. Veľká chyba. Ale v nebi.. asi nebude :)