RAKOVINA Desatoro onkologickych prikazani

Príspevok v téme: RAKOVINA Desatoro onkologickych prikazani
damian

Desatoro onkologickych prikazani.

1 - Odpustis, budes milovat svojich bliznych a zbavis sa stresu,zloby a hnevu!
2 - Doplnis si stravu o protinadorovy vitamin B17 (marhulove jadra, jablkove jadierka a.i.)!
3 - Vylucis maso, mlieko, vajcia a ine zivocisne vyrobky!
4 - Vylucis cukor, sladkosti a sladene napoje! (rakovina miluje cukor)
5 - Zbavis sa inych karcinogenov! (fajcenie, alkohol, fast food, atd)
6 - Budes jest zeleninu, ovocie, strukoviny a ine plody zeme!
7 - Kazde rano vypijes doma rozmixovany (nie odstaveny) zeleninovy dzus! (cvikla, zeler, mrkva, polovica zemiaku, redkvicka) aspon 4dl.
8 - Budes prijimat velke mnozstvo cesnaku!
9 - Maximalne zvysis prijem vitaminov!
10 - Maximalne zvysis prijem antioxidantov!

‘Byt na mieste pacienta, kupim si stroj na mixovanie zeleniny a ovocia a taktiez mech marhulovych jadier a cesnaku a jem ich, pokial mi to telo dovoli’, hovori Dr Nathanson z kliniky pre liecbu rakoviny v Kalifornii.

Zaujimave informacie o rakovine na www.worldwithoutcancer.org.uk

damian

A teda, aj pri lymfome plati, ze je to degenerativna choroba, na ktorej spolupravuje vyziva, psychika a prostredie. To, ze sa nevie, odkial lymfom je, je podvod a ucelove zavadzanie, aby sa ludia spoliehali LEN na chemoterapie.

damian

Mila Lidula. Na stranku lymfomu som Ta poslal preto, lebo viem, ze existuje. Avsak tie informacie su presne to, co tvrdi ostatna medicina: ze nevedia odkial to je, ze jedina pomoc je chemoterapia, ze to a to. Ale su tam nejake info o socialnom prispevku a inne info. Samozrejme, ze metabolika je ucinna aj pri lymfome a to este viac, lebo Non-Hodgkinov lymfom je lahko liecitelny.

lidula

damian, dovol aby som sa zapojila tu, lebo nechcem sa miesat na tej vysokoodbornej stranke, kde diskutujes s ccc a andie,nasla som na tej stranke o lymfomoch:
Životný štýl a stravovacie návyky ochorenie nespôsobujú. U väčšiny ľudí sa na vzniku lymfómu nepodieľa ani dedičnosť alebo je jej vplyv zanedbateľný. Z toho vyplýva, že ochorenie ste si sami nespôsobili a za súčasného stavu poznania mu ani nebolo možné žiadnym spôsobom predísť. Pravdepodobnosť, že vaše deti či príbuzní dostanú rovnakú chorobu, je veľmi malá.
!
takze ta prevencia tu nie je ziadna, a ani o stresoch ci psychike v pricinach nie je zmienka, napadaju mi len virusy? ale to len napad, moj laicky. no a teraz, ked strava nema vplyv a ani zivotny styl, tak co to desatoro a co B17?

damian

Pozor, je tazke presne urcit, co je najdolezitejsie a co pomaha, kedze rakov. je multifaktorialnou chorobou. Rakov. je osobny boj a preto clovek potrebuje osobnu strategiu podobne ako general na bojisku. Musi planovat, skumat, zbierat dolezite informacie a nie len sa slepo dat do ruk lekarom. Ak sa clovek slepo takto odovzda, vtedy prehral. Ano, lekar je doleity v tejto strategii, ale lekar je len malou castou tejto strategie. Verim (hlavne na zaklade pojich poznatkov) ze rakov. je degenerativna choroba postavena na zlej vyzive za ucasti psychologickej nepohody (nenavist hlavne) a defektov v prostredi. Preto, aj strategia musi byt podobneho charakteru. Strategia - zverit sa len lekarovi a liecit sa len chemoterapiou, nie je strategia. Netvrdim vsat, ze chemoterapia nepomaha.