Mily RNG, posielaj ludom linky na stranky, ktore naozaj stoja za to a to hlavne medicinske clanky. Pokial nevies rakovinove bunky sa delia podla toho z akych buniek vznikli a to karcinomy, sarkomy, nadory krvi {lymfaticke, atd) a centralnej nervovej sustavy. Kazdy typ ma svoje individualne biologicke vlastnosti. Vyskumu sa venuju stovky vedcov, aby odhalili fungovanie buniek a ty to zhrnies do vety, ze su bielkovinoveho razu, cim mieris, ze tym padom nemozu jest chory maso? A este trochu biologie zo strednej a zakladnej skoly: zlozenie bunky /65% voda, 12% bielkoviny, 9% sacharidy, 8% lipidy, 3% nukleove kys. a min. latky. Bielkoviny su pre zivot uplne nevyhnutne a nedaju sa nahradit ziadnymi inymi latkami. Rastlinne bunky obsahuju menej bielkovin, ale zato viac polysacharidov. /. Ak si dobre precitas co som pisala: Dolezita je pravdaze zelenina, pohyb a obmedzene mnozstvo ovocia. Tym som myslela pravdaze aj to, ze kazda zelenina obsahuje niekolko fytochemickych nutrientov, ktore podporuju liecbu a su pre telo prospesne. Narozdiel od spominanej diety, ktora nuti pacientov pit denne neviem kolko dcl/l cviklovej stavy. Pokial nevies, clovek moze denne vypit 1 dcl cviklovej stavy inac mu odidu oblicky. Aj nam hovorili vsetci skuste dietu a podobne veci, ale po pravde, ked sa clovek na to skepticky pozrie a prestuduje si fungovanie tela, buniek a roznych procesov v tele, tak si potom odvodi, ze je to vlastne blbost. Skor si precitam odborne clanky lekarov a podla toho sa riadim ako nejakym alternativnym webom, kde vobec nie je clanok podchyteny nijakym odbornym zaverom, vyskumom. Je mi skor zle z toho ako ludia dokazu parazitovat na bolesti druhych a odporucat im nieco co sami nemaju odskusane a keby sa im nieco podobne stalo, tak by to ani nerobili, lebo by si pozreli a nastudovali toho viac a zistili by, ze to takto nefunguje. Chcete, aby clovek, ktory ma rakovinu, berie chemo, radioterapiu, po ktorej mu je zle a schudne z nej, aby este viac sa umordoval nejakou dietou a neuprednostnil skor zmenu stravy? Je vseobecne vedecky zname, ze strava bohata na sacharidy, ktoru tu propagujete, je vlastne energia dodavana rakovinovym bunkam na svoje dalsie rozsirovanie a fungovanie? Davno je vo vedeckej oblasti dokazane, ze nizkotucna strava bohata na sacharady sposobuje rozne ochorenia, medzi inymi aj srdcovocievne a rakovinu....