RAKOVINA Desatoro onkologickych prikazani

Príspevok v téme: RAKOVINA Desatoro onkologickych prikazani
damian

Desatoro onkologickych prikazani.

1 - Odpustis, budes milovat svojich bliznych a zbavis sa stresu,zloby a hnevu!
2 - Doplnis si stravu o protinadorovy vitamin B17 (marhulove jadra, jablkove jadierka a.i.)!
3 - Vylucis maso, mlieko, vajcia a ine zivocisne vyrobky!
4 - Vylucis cukor, sladkosti a sladene napoje! (rakovina miluje cukor)
5 - Zbavis sa inych karcinogenov! (fajcenie, alkohol, fast food, atd)
6 - Budes jest zeleninu, ovocie, strukoviny a ine plody zeme!
7 - Kazde rano vypijes doma rozmixovany (nie odstaveny) zeleninovy dzus! (cvikla, zeler, mrkva, polovica zemiaku, redkvicka) aspon 4dl.
8 - Budes prijimat velke mnozstvo cesnaku!
9 - Maximalne zvysis prijem vitaminov!
10 - Maximalne zvysis prijem antioxidantov!

‘Byt na mieste pacienta, kupim si stroj na mixovanie zeleniny a ovocia a taktiez mech marhulovych jadier a cesnaku a jem ich, pokial mi to telo dovoli’, hovori Dr Nathanson z kliniky pre liecbu rakoviny v Kalifornii.

Zaujimave informacie o rakovine na www.worldwithoutcancer.org.uk

damian

Nemecky onkolog Rudolf Breuss's zaznamenal 96% uspesnost v liecbe rakoviny pocas 30 rokov kariery (24000 pacientov). Ako tvrdi, nasledujuci, uplne prirodny liek, ktory dokazal ulavit mnozstvu jeho pacientov, je zalozeny na ‘vyhladovani rakoviny’ a vytvoreni zasaditosti tela. Dzus pozostava z tychto piatich jednoduchych zmesi a podava sa denne aspon 45 dni:

1 cvikla
1 mrkva
1 zeler
1- Polovica stredne velkeho zemiaku
1 redkvicka
Rozmixovat a doliat prevarenu vychladenu vodu podla potreby.

damian

''Spolu s klobásou a slaninou patrí k najznámejším údeninám. Údeniny patria k najsilnejším rakovinotvorným potravinám. Tak si dobre rozmyslite, KEDY, KOĽKO a ČI VôBEC sa nejaké údeniny jesť oplatí''. Prebrane z www.akv.sk

damian

'Údeniny sú plné chemických látok, ktorých účinky toxické. 100 gramov dobre vyúdenej klobásy obsahuje toľko toxinov, koľko by ste prijali vyfajčením 30-60 cigariet! Že nefajčíte? Pri údení sa dymom dostávajú do svalov a tuku mäsa molekuly týchto toxických látok a tam striehnu na otrokov jazyka. Nestačí umyť okná a vytepovať koberce. Aj organizmus (oveľa zložitejší ako celý byt) vyžaduje svoje. Po dlhej zime, nedostatku slnečného svetla, vitamínov, tekutín a telesnej aktivity, potrebujeme očistu, ľahkosť, veľa vody a pohybu'. Prebrane z www.akv.sk

trnda

Lidula,priebeh choroby sa zmiernil, metastazy jej ustupili, resp uz nezaznamenali vyskyt novych. Omnoho lepsie znasala chemoterapiu a to na tom bola tak zle, ze lekar sa nad nou prezehnal. Viem ze si mixovala ovocie a viac krat denne zeleninu, najma cviklu. Pila aloe vera a robila si tymianove kupele, tie su dobre na celkove povzbudenie, prospievaju svalstvu, ktore chemoterapia oslabuje.

lidula

dostala som mail damian, dakujem, zial 1 clanok o zdravej vyzive mi nejde otvorit a tak som sa nan tesila.prave na ten. poslem mailom presne ktory. mozno by sa dal skopirovat?