Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

RAKOVINA Desatoro onkologickych prikazani

Príspevok v téme: RAKOVINA Desatoro onkologickych prikazani
damian

Desatoro onkologickych prikazani.

1 - Odpustis, budes milovat svojich bliznych a zbavis sa stresu,zloby a hnevu!
2 - Doplnis si stravu o protinadorovy vitamin B17 (marhulove jadra, jablkove jadierka a.i.)!
3 - Vylucis maso, mlieko, vajcia a ine zivocisne vyrobky!
4 - Vylucis cukor, sladkosti a sladene napoje! (rakovina miluje cukor)
5 - Zbavis sa inych karcinogenov! (fajcenie, alkohol, fast food, atd)
6 - Budes jest zeleninu, ovocie, strukoviny a ine plody zeme!
7 - Kazde rano vypijes doma rozmixovany (nie odstaveny) zeleninovy dzus! (cvikla, zeler, mrkva, polovica zemiaku, redkvicka) aspon 4dl.
8 - Budes prijimat velke mnozstvo cesnaku!
9 - Maximalne zvysis prijem vitaminov!
10 - Maximalne zvysis prijem antioxidantov!

‘Byt na mieste pacienta, kupim si stroj na mixovanie zeleniny a ovocia a taktiez mech marhulovych jadier a cesnaku a jem ich, pokial mi to telo dovoli’, hovori Dr Nathanson z kliniky pre liecbu rakoviny v Kalifornii.

Zaujimave informacie o rakovine na www.worldwithoutcancer.org.uk

damian

Kikatt, ak mi das email, poslem Ti vyber z knihy, co som prelozil. Tam je krasne vysvetleny vztah nervovych stresov a nenavisti na telesne choroby. Uz davno sa v psycihiatrii tvrdilo, ze nenavist ma k rakovine najblizsie a nenavist telo zoziera.

kikatt

damian: takze ked uprimne nenavidim svojho brata, vznikaju u nas neustale konflikty, a ked k nam pride trasu sa mi ruky a zelam si aby zdochol...tak uz len koli tomuto by som ju mala dostat???? vies tazko odstranit nenavist ked ti ju sposobuje clovek co ta otvorene provokuje a priam akoby sa zivil tymto napatim a robenim zla...

kikatt

lidula ... aj ja by som sa rada zbavila tejto "fobie" pretoze si este k tomu podvedome myslim ze tym si ju vlastne privolavam...a nie je to nic prijemne =( damian: to co tvrdis je mozno pravda ale sam nic nezmenis... =(

damian

Fobie mozes odstranit hadam len zmenou pristupu z negativneho na pozitivny, byt spokojna sama zo sebou ,nehnevat sa, odstranit nenavist, zlobu a stres, vychutnavat a radovat sa z kazdeho dna, zmenit svoj doterajsi zivot vnutorny a vonkajsi, zmenit stravovacie navyky a davat telu to, co potrebuje, a nie to, co si zo zvyku ziada. Ludia z Tvojho okolia trpia nadormi. Bud je v Tvojom okoli zvysene uzivanie zivocisnych vyrobkov, udenin atd, alebo je tam nejaka tovaren alebo nieco ine. Alebo moze ist o rozne stresory (spolocenske napatie, nnenavist v okoli, to vsetko su psychologicke faktory ktore maju neuveritelny vplyv na rakovinu.

lidula

no ja sa teda bojim velmi, pretoze je vlastne stale nevyliecitelna a v mojom okoli jej za posledne roky podlahlo prilis vela ludi, alebo s nou bojuje. fakt si zacinam mysliet, ze trpim nejakou fobiou. da sa fobia takehoto druhu nejak stlmit? lebo tie okolnosti z mojho okolia su odstrasujuce

damian

Ja, predtym, ako som odisiel zo SK, ma napchavali kazdy rok antibiotikami a inymi chemikaliami A bol som coraz viac a viac chory. Teraz som 8 rokov mimo, zmenil som stravu, obmadzil maso, nepijem mlieko (len niekedy), obmedzil som sladkosti, jem strasne vela ovocia, zeleniny, hlavne cvikly a cesnaku. Vam prisaham, 5 rokov som v sebe namal antibiotikum a ani nadchu nemam skoro nikdy (a to sa pohybujem medzi chorymi a jazdim na motorke). Ja teda nemam najmensiu obavu z toho, ze by som ochorel a uz vobec nie na rakoviny a to aj napriek tomu, ze ziem vo velkomeste a v totalne znecistenom prostredi.

damian

Samozrejme, ze kazdy treti clovek ochorie na rakovinu. Sa nedivim, ked minimalne kazdy treti clovek sa vzdialuje od ovocia, zeleniny atd a priklana sa k McDonaldizacii a napchavaju sa Coca Colou, masom, cukrami a inym smetim.

damian

Ano, je nanajvys zaujimave, ze idu miliardy na vyskumy a nic. Lenze napriklad v Anglicku ma prezident protinadorovej charity (Cancer-research-UK) rocny prijem 250 tis libier (12 milionov SK). Takze vieme, kde idu peniaze na 'vyskum'. Dalsie peniaze idu na propagaciu polopravdy a nepravdy aby sa pravda o tom, ze rakovina je velmi jednoducha metabolicka choroba, zakryla.

kikatt

lidula to nevadi stava sa =) no bojim sa aj ja...no ostava nam len dufat, ze nam sa to vyhne a mozno preto nieco robit....