Neprijatá na VŠ, čo teraz?

Príspevok v téme: Neprijatá na VŠ, čo teraz?
Monii

zdravím.. takže, nikde ma neprijali.. napíšem ešte odvolania, no čo ak ma neprijmú ani potom? neviem čo mám robiť, rodičia sú na mňa strašne nahnevaný, sklamala som ich .. vyhodili zbytočne veľa peňazí, ktorých nemáme nazvyš.. čo mám teraz robiť? pracovať? alebo rok študovať niečo, kde majú druhé kolo aj keď ma to nezaujíma? rok pracovať a potom to zase skúsiť? :((( aj tak, myslím že tu prácu nenájdem.. do zahraničia? kam? ako? :( prosím povedzte mi niekto čo mám robiť.. :(

Sisi092

pockaj este rozmysli si to..ved mas cas... to neni o tom len za kazdu cennu niekde byt... ale v trnave je proste o ničom neodporucala by som ti ju...

0vecka

2 Nela41 ty si nechaj tie tvoje rady do zivota vdaka ktorym slecna zabije 6 rokov a pojde rovno na urad prace... a zlozia sa na to danovy poplatnici...

Sisi092

NA TRNAVSKU nechod ani ma UCM.. ja som chodila do trnavy to je otras JEDNoducho po kazdej stránke... a kde si to našla vypisane.. ja cakm na UKF a na blavu lebo tam by si popri skole aj robi mohla..na UK..

ovecka - to je ktorá vysoka... ?

Iba Katka

Podáš odvolania a uvidíš. Keď tak radšej rok pracovať ako študovať čosi na druhé kolo. Štúdium je totiž platené, no platí ho štát a platí 3+2 roky (bc + ing alebo mgr). Keď si minieš jeden rok na niečo čo študovať nechceš, tak budeš musieť ho hradiť sama na niečom čo študovať chceš

Monii

a neviete mi niekto povedať, že odvolanie môžem poslať už teraz? aj keď mi ešte zo školy neprišlo rozhodnutie? a do koľkých dní mi oni zo školy musia odpovedať na moje odvolanie? na nete som to nejak nenašla..

Monii

pozerala som druhé kolá, a v Trnave na psychológiu aj na pedagogiku majú vypísané.. mám to tam skúsiť? aj keď tá škola stojí za velké makové? :)

Nela41

0vecka nechaj si tie múdre rady pre seba a svoje deti ;)

Ja si myslím, že lepšie je rok pracovať a potom skúsiť výšku znova. Poriadne sa nauč na prijímačky, už vieš ako to vyzerá a na čo sa lepšie zamerať, určite ti to pomôže. Hlavne sa neunáhli kvôli rodičom a okoliu len aby si niekde bola. To je najväčšia chyba, ktorú môže človek spraviť. Peniažky čo si za rok zarobíš sa ti určite hodia aj k štúdiu na VŠ, svet sa ti nezrúti keď nebudeš hneď študovať neboj sa :)