Vzťah so starším mužom

Príspevok v téme: Vzťah so starším mužom
Hanii

Ahojte, chcela by som sa spýtať, alebo poprosiť o rady ľudí, ktorí mali takú istú, alebo podobnú skúsenosť...
Môj \"problém\" je v tom, že sa mi páčia starší muži. VEĽMI :). Myslím viac ako 10 rokov - oveľa viac. Tým že mám relatívne málo rokov(násť)pojem starší muž beriem od tých 35 a kludne aj viaaac....
Viem presne prečo to tak je. Teda myslím si. Od 6 rokov vyrastám bez otca a ja som človek veľmi citlivý,ktorý potrebuje harmóniu, i tú rodinnú a práve to hľadám aj vo vzťahu. Druhá vec je tá, že \"muži\" v mojom veku, akoby som to...no nenašla som rozumného v mojom veku čo by ma zaujal a nepôsobil pri tom ako primitív. Stačí mi počúvať ich v škole. + mám pocit akoby dnešní mladí chlapci ani neboli chlapmi, nepôsobia tak na mňa a ja potrebujem proste ochrancu, otca v jednom. Proste CHLAPA. Keď som sa o tom rozprávala s kamarátkou povedala mi, že je to \"úchylné\" ale keď mne prídu oveľa viac úchylní dnešní puberťáci. Nechcem týmto nikoho uraziť ani sa vyvyšovať.
Najprv som si myslela, že je to len také chvíľkové. Mala som raz jednu skúsenosť - zatiaľ prvú a poslednú, aj ten mal 35 rokov ale zas to bolo len o tom jednom, k čomu ani nedošlo, pretože to všetko trvalo jeden deň, okamžite mi došlo koľká bije. Tak som si povedala že teraz sa mi všetci starší zhnusia a bude po tom. Ale nie. Neviem si predstaviť vzťah s prívlastkom len \"môj muž/milenec\" ale aj taký ochranca zároveň a to sa mi hneď spája so starším.... Je tu niekto taký, čo vedie podobný a úspešný vzťah?
- + nerátajte také tie generačné nezhody, naozaj si nerozumiem zo svojimi rovesníkmi a s dnešnou modernou dobou...skôr som len zvedavá či tu niekto taký je, poprípade vaše názory, normálne to zrejme nebude, ale kedy som ja tak premýšľala :-) Je to asi skoro riešiť, ale som zvedavá...

whiteamerica

Emily opat
Mne ziadna doba nikdy nic nevstepovala.

fakt?

podprahova reklama ti nic nehovori ?

ale myslim ze spolocnost a rodina avsetko to, urcije smer akym bude clovek zit, inak by si dopadla, ak by ta vychovaval american, cinan, alebo pakistanec, popripad ind..

vela urobi aj to, s kym si sa kamaratila (tj napriklad aj skola).

a velmi vela urobi psychika a zivotna pohoda, je rozdiel ked clovek vyrasta v deficite, a je rozdiel v pravom opaku..

a milion dalisch faktorov.

pochybjem ze existuje clovek, ktory si sam vybral (a ano, aj ja som ovplyvneny, a pochybujem ze to co som, mozem za to len a len sam, za nic nemozem len sam, lebo som nezil vo vaakuu)

whiteamerica

tak vela stastia, ale pamataj ze (takmer absolutne) ziadny uspesny clovek neni uspesny len sam od seba a ziskal pomoc od neho uspesneho cloveka :) tj. mentora, alebo tak nejak.. alebo spolupracovnikov, spoluinvestorov, spoluneviemco :)
tak vela stastia, nech ten ciel co najskor dosiahnes :) nech je akokolvek velky, nevzdaj sa ho :) nikdy nevies, kedy sa na teba usmeje stastie alebo prilezitost.. podla mna sa ti to podari.. :)
a vies co je dolezite pri uspechu? skore ranne vstavanie a tym padom aj skore spanie :P takze ja idem spat :D GN :D

Emily opat

Hanii naozaj si nemyslim, ze: "dnesna doba vstepuje nam, mladym ludom, nie prilis najkrajsie nazory, sposob zivota..."
Je kazdeho vec akym smerom sa vyda, ake hodnoty vyznava, co pozera v bedni.... Mne ziadna doba nikdy nic nevstepovala.

Ako vies, ze ta nebavi tancovat? Ked si este ani nebola na ziadnej diskoteke ale uz s istotou vies, ze to nie je pre teba? Ale prosiiiiim ta.
Mozno menej filozofuj a viac zi.

Hanii

whiteamerica vies mam jeden sen ktory chcem naplnit...povedala som si ze nikomu nedovolim aby mi nan financne prispel...je to dost drahe, ale povedala som si, ze moje prve peniaze z mojej prvej vyplaty budu smerovat do pokladnicky, aby som si ten sen naplnila a od toho sa zas odvija dalsia buducnost a pod.. a to mi zaberie vela casu...v ktorom mozno ani nebudem mat cas na vztah...ako som povedala mam len 17 a vobec sa na vztah necitim. Viem ze vztah s 20 a viac rocnym by bol uplne o niecom inom... ako sama vravim, ze som len dieta a este nejaky ten cas chcem nim aj zostat...a takyto vztah by mi to len pokazil...deti takto neuvazuju :-)ako zlatokopky..to som len velmi zvedava :-)

whiteamerica

tiez som radsej so strarsimi inac :D lepsie sa s nimi pracuje a cestuje.. maju mensi predpoklad podlahnut Darinovej cene. ale zase, obcas sa blaznim so psom ako male dieta :D
sranda je, ze niekedy sa fakt da lepsie pokecat s 35r zenou ako s 20 napriklad.. lebo aspon su nejake spolocne temy :D aj ked som clovek co sa nebrani ziadnej teme (a tym myslim naozaj ziadnej :D ved co, je to len tema.. kazdy je iny tak raz za cas sa prisposobit inemu je OK).
obcas mna osobne vyslvoene se.... se*** tj. hneva, ak mi moj rovesnik (resp on ma uz 27) a studovany strojar!! tj. mal byt mat vysoke IQ napise taku blbost, ze az :D
rad sa hram pred ludmi ze som blby a mozu so mnou manipulovat a aspon vidim, kto sa tejto pomyselnej moci chyti a chce hrat hru.. a prekvapuje ma kolko ludi (rozneho veku) na to skocia, resp. chcu sa hrat, tj. su manipulatori..

whiteamerica

Hanii, ale tu ma muz vyhodu a moze mat teoreticky partnerku aj o 3-4roky starsiu :) kedze zeny sa doziju dlhsievo veku a starnu neskor ako muzi :D cize muz ich moze dobehnut, no ale o 10r, to uz by som neprekusol.. a myslim ze anio 5.. a mozno ani o 2,5 - neviem :) vek je to posledne, na com by malo zalezat, lenze... znacne kazi vec, ak je prilis rozdielny (a ja jedno ci je starsia zena alebo je starsi muz), lebo potom mozu byt spolu o to menej casu :/ ale tak, ano - nikto nevie kolko ma casu, mozu sa dvaja 15tnici dat dokopy a zit ako keby sa maju dozit 115 a zrazi jedneho z nich autov 16tke :) a smola no..
vies co je sranda? ze som vzdy ludom radil "najdes si lepsieho/lepsiu" a sam v tejto rade nedokazem najst tu pravu podstatu, lebo ta rada je blbost :D clovek nenajde lepsieho/lepsiu.. to je cele podvod.

Hanii

Emily opat ved samozrejme ze sa kazdy postupom casu meni. A nikdy som nepovedala, ze s dnesnym mladych chalanov nebudu muzi. Ale dnesna doba vstepuje nam, mladym ludom, nie prilis najkrajsie nazory, sposob zivota... a predsa len ked budu mat dnesni muzi po rokoch 40 tiez nebudu taki isti, ako su 40 rocni muzi v tomto roku...a prave toho sa bojim... + ako si mam uzivat ked sa rada rozpravam prave s dospelymi? mam 17 rokov a v zivote som nebola na diskoteke...mne to nebavi, mna bavi travit cas s dospelymi...aj ked ich to mozno unavuje...

whiteamerica

Hanii, nikde som nepisal, ze "primitívna zlatokopka", to mozno james bond, tu kolega :) to ako hlboko do penazenky sa zena muzovi dostane je len a len v moci muza ;-) cize zlatokopka je do tej miery, do akej muz povoli.. nic viac mic menej :) osobne zlatokopky nepoznam, a aj ked vidim mladublomdynu v BMW, nemyslim hned na to ze je to zlatokopka, mozno je len uspesna v niecom, alebo mala stastie..
a hej, zalubil som sa do o takmer 1 rok starsej ;) lenze ona do mna nie :P to je pech co? :D co s tym? :)
a hej, kazdy zije inou rychlostou, takze obcas moze byt 2 viac ako 22 :)

whiteamerica

Emily opat, hej presne, ja tiez poznam zeny, co maju 20, a spravaju sa ako, no tak :) a poznam zeny co maju 40,a stale sa spravaju , no, ved tak :) a poznam aj 60tnicky a vies co asi idem napisat :P presne tak, spravaju sa, no tak :P :D
tym len chcem povedat, ze su extremy na oboch stranach, poznam 25tnikov, co su tak na urovni, ze priemerny 40tnik nema sancu (vo vsetkom, vzdelani, praci, studiu a aj cinoch - charakter a vystupovanie), proste ludia co na sebe makaju az prehnane extremne (aspon podla mna, ale ktovie, mozno to zurocia neskor, ak doziju) a poznam aj 40tnikov muzov, co sa savaju fakt ako deti.. a pritom nie su dementi, priklad: jeden s nami chodi na vylet (priemer je tam 35rokov) a on ma 40. uz ho nikto ani nechce pozvat, lebo stale bezi dopredu a necaka skupinu,pricom sa dohodneme, ze ideme vyslovene pre "chill out" no ale potom bud sa vyrtati a nikto nevie co je s nim, alebo potom chce odvoz spat domov od niekoho (kto zostal triezvy, cize dvaja mozno traja :D), cely cas v alkohole naliaty (nie velmi, ale dost).. a pritom nie je vyslovene magor, IQ ma dost OK, i ked je trochu mimo.. a poznam aj 54 rocneho (pred tyznom mal narodky), co je kvazi moj podriadeny, a tiez dokaze bodnut do chrbta a vyzuit pre mizerne docasnu vyhodu :) a slovnik? vulgarny, oplzly a sexisticky.. je to byvaly futbalovy trener, len tak mimochodom :)
cize hej, roznorodost je manifik :D (alebo spisovne magnifique :D )

Hanii

whiteamerica
No praveze moja utecha moze byt v tom, ze ak si najdem dajme tomu 20 r. chlapa a vydam sa zanho, kazdym rokom bude pre mna krajsi. Ked bude mat on 50, ja 40,to uz mozeme brat ako vyhodu.

Vypracovane telo :-D to hadam nebolo mierene na toho mojho 40tnika. Keby mi islo o vypracovane telo praveze mojou podmienkou bude cim nizsky vek, tym lepsie. A ked budem mat 40 ročneho muža a JEDINE jeho, žiadneho milenca po boku? ešte stále budem primitívna zlatokopka? A ak ten moj nebude mat vysoky majetok o ktory by sa "oplatilo" ist do vztahu? samozrejme vzdy sa o tom bude hovorit medzi ludmi ako o jednom a tom istom...
samozrejme ked niekoho milujem, tak naveky a chcem s nim byt co najdlhsie, ale nikde nie je napisane kto tu kolko pobudne. Keby si sa zamiloval do parnerky starsej od teba o niekolko rokov urcite by si si neraz lamal hlavu tym, ci rozkazes citom.

2 roky sa naozaj nedaju vmestit do 22, ale nikdy nevies, kto si co prezil, niekto za jeden rok stihne toho tolko, co niekto nestihne za cely zivot, aj ked niekedy nechcene...