Ahojte, chcela by som sa spýtať, alebo poprosiť o rady ľudí, ktorí mali takú istú, alebo podobnú skúsenosť...
Môj \"problém\" je v tom, že sa mi páčia starší muži. VEĽMI :). Myslím viac ako 10 rokov - oveľa viac. Tým že mám relatívne málo rokov(násť)pojem starší muž beriem od tých 35 a kludne aj viaaac....
Viem presne prečo to tak je. Teda myslím si. Od 6 rokov vyrastám bez otca a ja som človek veľmi citlivý,ktorý potrebuje harmóniu, i tú rodinnú a práve to hľadám aj vo vzťahu. Druhá vec je tá, že \"muži\" v mojom veku, akoby som to...no nenašla som rozumného v mojom veku čo by ma zaujal a nepôsobil pri tom ako primitív. Stačí mi počúvať ich v škole. + mám pocit akoby dnešní mladí chlapci ani neboli chlapmi, nepôsobia tak na mňa a ja potrebujem proste ochrancu, otca v jednom. Proste CHLAPA. Keď som sa o tom rozprávala s kamarátkou povedala mi, že je to \"úchylné\" ale keď mne prídu oveľa viac úchylní dnešní puberťáci. Nechcem týmto nikoho uraziť ani sa vyvyšovať.
Najprv som si myslela, že je to len také chvíľkové. Mala som raz jednu skúsenosť - zatiaľ prvú a poslednú, aj ten mal 35 rokov ale zas to bolo len o tom jednom, k čomu ani nedošlo, pretože to všetko trvalo jeden deň, okamžite mi došlo koľká bije. Tak som si povedala že teraz sa mi všetci starší zhnusia a bude po tom. Ale nie. Neviem si predstaviť vzťah s prívlastkom len \"môj muž/milenec\" ale aj taký ochranca zároveň a to sa mi hneď spája so starším.... Je tu niekto taký, čo vedie podobný a úspešný vzťah?
- + nerátajte také tie generačné nezhody, naozaj si nerozumiem zo svojimi rovesníkmi a s dnešnou modernou dobou...skôr som len zvedavá či tu niekto taký je, poprípade vaše názory, normálne to zrejme nebude, ale kedy som ja tak premýšľala :-) Je to asi skoro riešiť, ale som zvedavá...
Vzťah so starším mužom
Ich nazory Hanii su primerane ich veku, o nejaky cas sa ciastocne ci uplne zmenia. A je to v poriadku, kazdy sa vyvija. Poznam spravanie synovca a jeho kamaratov co maju 20, poznam kolegov co maju 28, potom inych kolegov co maju okolo 35, dospelych muzov po 40 i otcovych rovesnikov co maju 60 za sebou. Kazda skupina je uplne ale uplne inde, pouziva iny jazyk, inak travi volny cas, inak nakupuje, cestuje...
Si mladucka, zi svoj zivot, spoznavaj.
beriem spat :D
paci sa mi ze je tak vela mladych degesov, zvysuje to hodnotu tych, co su lahko nadpriemer.
staci 1%, kedze 90% je prave ten priemer :D ale prensejsie cisla mozno povedia skor zeny..
a uz dlho si planujem postavit svoj zivotny uspech na neuspechu druhych, ved maju slobodnu volu, uz len vybrat ten spravny pozemok, kde si postavim krcmu :D
no ale budme uprimny, byvat niekde treba a dopravny prostriedok na vylety tiez treba, je to o snahe jednotlivca, co ma a aky standart preferuje..
a tie ciny starsich? myslis taku tu decentnost?
ta tiez neplati na vsetky mlade zeny ;) a to neni fer, alebo naopak je? :D
schvalne, kolko 20tnikov sa POSTAVI NA CHODIDLA ak podavaju ruku dáme napriklad v cakarni?
kazdy co ma viac 50 rokov toto urobi (teda 99% z nich)
a dalo by sa menovat.. ale zase, prave tie dámy, ktore by podla mna boli hodne takehoto spravania, ho vyslovene odmietaju :D (osobna skusenost)
DNES ma maloktory mlady muz od koho sa naucit spravne spravanie a presne z dovodu, ze manzestvo je "prezitok" a tak niet otca, co by syna naucil, ako byt Muz a nie len muzatka..
"Mam malo rokov, ale zaroven aj vela"
nemyslim ze mas vela.. mas tolko na kolko sa citis :P
ono nie je neskoro zacat s niecim, nikdy. lenze to bude mat svoju cenu. napriklad to prirovnam k zlatu :) 9dobra diverzifikacia majetku), mohol si to clovek kupit v 2002 za super nizku cenu (niekde okolo 150eur) za trojsku uncu, nuz dnes za to da 1000 :) stale ma sancu naskocit na lod (titanic?), avsak uz ho miesto bude stat priserne vela..
to iste si myslim o zivote, cas = nieco co sa neda skladovat, neda zurocit a ani odlozit, da sa len pozerat ako preteka pomedzi prsty :/
otazne je, na co vobec o tom uvazujem :D mal by som spat :D
james bond ahoj, vies mna tiez niekedy unavuju taketo reci, ze vsetky zeny idu len po byte, po aute a ako si povedal "aby ich mal kto prasit". vobec som sa o tom nezmienila. mam na mysli uprimny normalny vztah dvoch ludi... nepoznas ma cize ta asi nemam ako presvedcit, ale tak to citim ja.
Emily opat o tej muznosti som skor myslela ich cinny, sama si tu mozes precitat ake maju nazory na zeny a su viac zabehnuty v tomto svete, do ktoreho mierne nespadam. O com by som sa rozpravala? No ja neviem, mlady ludia sa rozpravaju o com? Napriklad o knihach? o hudbe? o cestovani? ...hm daj ešte nejaky typ :-)
james bond mrzi mato sorry a ty hanni si fakt este mladucka nato aby si riesila taketo veci :-)
Hanii
ale vino nekysne donekonecna, to je parabola.. alebo nejaka krivka, napriklad gaussova.. cize ak sa ti 40tnik dnes paci, tak o 10r to moze byt dooost ine, a co potom? ;)
vies v comje vtip? ze ja svoj vek beriem ako negativny handicap. tam kde pracujem, som jeden z, ak nie najmladsi a dost si zo mna robia srandu :D isteze nemam vypracovane telo, takze moze to byt aj tym, lenze potom so mnou jednaju ako s handrou :D avsak nakoniec zistia co a ako, takze mi to je jedno, len mi to ide do casu, nuz, zvyskol som si.
osobne by som nikdy nechcel mladsiu akonapr 6 rokov, uz tak 4 vidim ako viac nez dost, elbo logicky, ak nejaku chcem, chcem ju naveky :) cize.. nechcem mat dieta ked ma m40, lebo potom na promocie pojdem ako 65rocny dedo, coje znacna nevyhoda, ale napr ak by som mal dieta v 30 (skor to asi aj tak nestiham, ale ktovie :D ), tak je to uz 10rokov s dietatom navyse (ano, bude uz dospely, ale to nevadi)
v tomto ja osobne vidim problem v tom, ak by som si mal najt v strednom veku zenu akehokolvek veku (to je jedno ci 15 alebo rovesnicku), proste to uz rasdej deti ani nechcem mat :)
ono totiz nechcem dietatu urobit to, ze bude mat otca len do 15tky napriklad (lebo nad 50 uz tolko sil nebude)
okrem ineho samozrejme, lenze dnes je narocne si najst zenu v mojvom veku, ktora ma rovnaky pohlad na svet. resp. je to mozne, ale bud je uz obsadena, alebo nepreskoci iskra/chemia a je to stratene, co uz :D
a umyselne hladat, len aby nieco bolo, to ma nikdy nebavilo a ani nebude :) tak neviem, co zivot prinesie..
a k tomu "nevie co chce" som nemyslel ze ma vediet kde presne akej farby obraz povesi nad gauc ci sedacku :) skor to, ze ma ako tkay obraz, ze co chce v zivote byt, hladat zmysel zivota, ale to neznamena, ze musim skusit vsetko - viem ze kokain nie je zivotny ciel, i ked musi chutit super (inak by nestal tak vela :D )
ale napr ja tiez neviem, ci su deti odpoved, alebo nie, ci je rodina odpoved, alebo nie, nuz, skusal som cestovanie a je to nuda, skusal som taky zivot ze cley den nic nerobit len sa prezierat a je to nuda :d skusal som aj kamaratov a vylety s nimi (aj solo), ale oni sa rozutekaju do priestoru :/ bud rodina, alebo cestovanie, alebo praca. (dost 35tnikov co cestovali ci pracovalo nonstop sa mi stazovalo ze chcu rodinu, takze ti verim, ze je tam lahsie si najst chlapa, mozno aj 10x lahsie)
tazko povedat, co budem lutovat na smrtelnej posteli a tazko povedat, ci to ma zmysel riesit :) a planovat.. no a tu uz kracam po depkarskom uzemi :)
hm to ma fakt mrzi tak sorrry :-)
paprika@ viem ze by to bolo uplne o niecom inom, som len zvedava a nechcem si uz teraz hladat vztah, som este dieta :-)
paprika ano dotklo sa ma to, priatelka ma nechala kvoli muznemu sexi 40tnikovi, dodnes placem kazdy neparny utorok, dakujem ze respektujes moj hlupy mladicky postoj a nazor =)