Ahojte, chcela by som sa spýtať, alebo poprosiť o rady ľudí, ktorí mali takú istú, alebo podobnú skúsenosť...
Môj \"problém\" je v tom, že sa mi páčia starší muži. VEĽMI :). Myslím viac ako 10 rokov - oveľa viac. Tým že mám relatívne málo rokov(násť)pojem starší muž beriem od tých 35 a kludne aj viaaac....
Viem presne prečo to tak je. Teda myslím si. Od 6 rokov vyrastám bez otca a ja som človek veľmi citlivý,ktorý potrebuje harmóniu, i tú rodinnú a práve to hľadám aj vo vzťahu. Druhá vec je tá, že \"muži\" v mojom veku, akoby som to...no nenašla som rozumného v mojom veku čo by ma zaujal a nepôsobil pri tom ako primitív. Stačí mi počúvať ich v škole. + mám pocit akoby dnešní mladí chlapci ani neboli chlapmi, nepôsobia tak na mňa a ja potrebujem proste ochrancu, otca v jednom. Proste CHLAPA. Keď som sa o tom rozprávala s kamarátkou povedala mi, že je to \"úchylné\" ale keď mne prídu oveľa viac úchylní dnešní puberťáci. Nechcem týmto nikoho uraziť ani sa vyvyšovať.
Najprv som si myslela, že je to len také chvíľkové. Mala som raz jednu skúsenosť - zatiaľ prvú a poslednú, aj ten mal 35 rokov ale zas to bolo len o tom jednom, k čomu ani nedošlo, pretože to všetko trvalo jeden deň, okamžite mi došlo koľká bije. Tak som si povedala že teraz sa mi všetci starší zhnusia a bude po tom. Ale nie. Neviem si predstaviť vzťah s prívlastkom len \"môj muž/milenec\" ale aj taký ochranca zároveň a to sa mi hneď spája so starším.... Je tu niekto taký, čo vedie podobný a úspešný vzťah?
- + nerátajte také tie generačné nezhody, naozaj si nerozumiem zo svojimi rovesníkmi a s dnešnou modernou dobou...skôr som len zvedavá či tu niekto taký je, poprípade vaše názory, normálne to zrejme nebude, ale kedy som ja tak premýšľala :-) Je to asi skoro riešiť, ale som zvedavá...
Vzťah so starším mužom
whiteamerica
Ty mas 25 a ja len 17, co sa moze tiez uz ratat ako mensi generacni rozdiel,ten som nasla napr. v tom, kde pises, ze vascina zien nevie, co chce. Ja tiez konkretne neviem co chcem. Mam malo rokov, ale zaroven aj vela, cize kazdym dnom to zistujem. Samozrejme, mam zopar bodov ktore by som rada dosiahla, ale svoju buducnost ci este teraz presne vybavit neviem. Ale ja som aj dost taky typ cloveka, co je zasnivany, preto budem v buducnosti potrebovat partnera ktory ma k tomu "dokope". Cize este snivam napriklad. Pretoze som zrejme nezazila dostatocny pocet sklamani... ? moze to byt tym...
vies ako mi to pripada? :-D a teraz hovorim o nas dvoch sucasne, ze mame obaja v hlave vytovreny akysi konzumny typ cloveka opacneho pohlavia a tak trochu sme ludi "zaskatulkovali".
napr. "chce najskor hrubokrkeho nasilnika a potom blbca co jej prebali dieta" myslim, ze urcite by si nechcel takuto zenu a ja zas muza, ktory by si to o mne myslel. Zrejme by sme obaja nemali hladat v tej drvivej vacsine. Nevravim, ze si nenapisal pravdu, naozaj je skutocne vela takych zien, v mojom veku teda naozaj vela... v tomto zeny nebudem zastavat, skutocne to tak je, ale myslim, ze aj ty by si vedel narozpravat "o vas" :)
A tak zas tie generacne problemy su vseobecne, cize by sme si mozno aj v tom rozumeli. Ale nasla som jednu vyhodu. Logicky cim bude moj muz starsi, tym by sa mi mal viac pacit :-))
james bond
a ked s niekym argumentujem, ze dieta NUTNE POTREBUJE matku A ZAROVEN AJ otca paralerne v case, tak sa mi smeju, ze "ale ved to matka zvladne sama, nevadi ze nema otca, staci ze ma matka rodinu ktora jej vypomaha" a potom vznikaju rozne lesbian-gay hnutia a podobne.. vid aj tento priklad, otec z nejakeho dovodu tam nebol, dufam len ze to nebola smrt.. v tom pripade by bol zivot zakaldatelky znacne nefer.
nastastie uz nie, ale velmi som sa od 20 nezmenil, az na to, ze som zistil ze svetu sa nemam az tak otvarat. uz mam o 1/4 viac.
mohol som to napisat aj inteligentnejsie, ale uz je ozaj otravne toto neustale rozoberat, nechcem hadzat vsetky baby do jedneho kosa, ale zo sledovania mojho okolia, dievcata cca 16-24 rocne co mali starsich chlapov si tym riesili bud nejaky komplex alebo hladali materialne zabezpecenie, ktore im samozrejme nejaky student neposkytne, to ze im davali dusevne uspokojenie a pocit bezpecia tam je asi tiez, nakoniec vsak chlapi s mladymi len stratili posledne dobre roky, kedy mohli zacat vztah, z ktoreho by mali aj deti napriklad
aha a ty mas kolko rokov?? 20??
paprika@azet
to, ze sa k niecomu vyjadrujem este explicitne neznamena, ze sa ma aj musela dotknut. je to tema, ktora ma zaujima, ak nie uz az fascinuje,tak dychtivo hladam odpovede (inak by som hladal zivot na Marse, ale na to nemam cas a optiku)
paprika
preco neodpovedas na moje otazky? aky je rozdiel zit s 20 a 40 tnikom?
povedzme, ze ak maju rovnake IQ a EQ.
kazda zena co preferuje starsieho (6r rozdiel nie je starsi velmi, skor tak na hrane by som povedal), tak jej dojde dych, ked pride na tuto otazku..
whiteamerica a jemes bond asi sa vas tato tema dost dotkla ale fajn to su vase nazory berem v pohode:-)
james bond
no asi davaju obed, tj. ten ich vysnivany 40tnik nevie varit? :D
paprika@azet
poviem neskor. mam na to dost dobry dovod. a nevyryvam.