Ahojte, chcela by som sa spýtať, alebo poprosiť o rady ľudí, ktorí mali takú istú, alebo podobnú skúsenosť...
Môj \"problém\" je v tom, že sa mi páčia starší muži. VEĽMI :). Myslím viac ako 10 rokov - oveľa viac. Tým že mám relatívne málo rokov(násť)pojem starší muž beriem od tých 35 a kludne aj viaaac....
Viem presne prečo to tak je. Teda myslím si. Od 6 rokov vyrastám bez otca a ja som človek veľmi citlivý,ktorý potrebuje harmóniu, i tú rodinnú a práve to hľadám aj vo vzťahu. Druhá vec je tá, že \"muži\" v mojom veku, akoby som to...no nenašla som rozumného v mojom veku čo by ma zaujal a nepôsobil pri tom ako primitív. Stačí mi počúvať ich v škole. + mám pocit akoby dnešní mladí chlapci ani neboli chlapmi, nepôsobia tak na mňa a ja potrebujem proste ochrancu, otca v jednom. Proste CHLAPA. Keď som sa o tom rozprávala s kamarátkou povedala mi, že je to \"úchylné\" ale keď mne prídu oveľa viac úchylní dnešní puberťáci. Nechcem týmto nikoho uraziť ani sa vyvyšovať.
Najprv som si myslela, že je to len také chvíľkové. Mala som raz jednu skúsenosť - zatiaľ prvú a poslednú, aj ten mal 35 rokov ale zas to bolo len o tom jednom, k čomu ani nedošlo, pretože to všetko trvalo jeden deň, okamžite mi došlo koľká bije. Tak som si povedala že teraz sa mi všetci starší zhnusia a bude po tom. Ale nie. Neviem si predstaviť vzťah s prívlastkom len \"môj muž/milenec\" ale aj taký ochranca zároveň a to sa mi hneď spája so starším.... Je tu niekto taký, čo vedie podobný a úspešný vzťah?
- + nerátajte také tie generačné nezhody, naozaj si nerozumiem zo svojimi rovesníkmi a s dnešnou modernou dobou...skôr som len zvedavá či tu niekto taký je, poprípade vaše názory, normálne to zrejme nebude, ale kedy som ja tak premýšľala :-) Je to asi skoro riešiť, ale som zvedavá...
Vzťah so starším mužom
james bond
aj ty citis take predsudky ako ja?
ked porovnaju 40tnika a 20tnika co zije s rodicmi tak fajn, maju pravdu
ale nech porovnaju toho ich 40tnika (pokial to nie je FICO), a snaziveho 20tnika a uvidia ten rozdiel.
nuz, neda sa za 2 roky stihnut to co za 22 rokov.
ale nech napise zakladatelka aj to, ako sa ten jej vysnivany vztah rozsype (sanca je obrovska)
a moj nazor je ten, ze dnesny pubertiaci su obrazom zien, tj. zeny chcu pubertiakov, muz sa dokaze pre zenu zmenit (radikalne), a tak sa priemer meni na "iBieber type"
pokial by zeny chceli serioznych mladych muzov, chalani by sa do nich vyformovali..
to je dopyt ponuka..
ale ich problem..
whiteamerica a preco vyrivas??
Pises: "akoby dnešní mladí chlapci ani neboli chlapmi"
Samozrejme, je to tak. A je to dobre. Este to nie su muzi, su to deti, mladez a skor ci neskor dospeju v muzov. Nic im neutecie.
Vekovy rozdiel 35 rokov je ovela viac ako PRILIS. Uprimne, neviem o com by sa rozpraval 55 rocny inteligentny muz s 20 rocnou zabkou. Ak teda nehovorime o sexe, ale o vztahu.
Kazdy z vas by bol v uplne inej zivotnej faze. Sanca na uspech minimalna.
Nechaj veci plynut, neprogramuj sa dopredu, ze chces len vyrazne starsieho partnera.
uz mi aj celkom lezie na nervy pocuvat od zien a dievcat aki su starsi muzi lepsi, maju auto, vacsinou vlastny byt, vedia co chcu a blablabla, zaujimalo by ma co do vztahu davaju zienky, okrem toho ze starsiemu chlapovi davaju pocitit ze je samec ked moze prasit mladu pipku
@paprika
ako o inom? aky je rozdiel zit s muzom v 40tke a v 20tke?
To ze ta 40tnik 2x zobudi, lebo ide na toaletu v noci?
a co nato tvoji rodicia?vedia o tom??
chapem ta velmi dobre.ale este si naozaj mladucka :-) vedela by si aj zit s takym muzom normalny zivot v jednej domacnosti lebo s takym muzom je to trochu o inom..
paprika@♥ Ahoj :) Ja mam dost malo rokov...iba 17 :) ale zo starsich muzov citit ovela viac takej opory, citu, takej tej muzskej "energie". teda pre mna urcite.
Nevies sa ma dotknut fyzicky a ani verbalne :) Takze pohoda..
Mam 25 a predstav si, ze neexistuje zena, ktora by dostatocne dost zapadala do kategorie "stoji za hriech",resp. risk..
Chapes co myslim, myslim to iste co ty. Drviva vacsina zien v 18-25 nevie co chce, chce najskor hrubokrkeho nasilnika a potom blbca co jej prebali dieta..
A preco?
Niekdy mam pocit, ze "daj im moc a oni sa znicia" plati aj v emancipacii zien, tj. keby zena nikdy nemala pravo volebne, mala by lepsi zivot ako teraz, vedela by co chce :D
Stavim sa, ze do par rokov ta ten tvoj 40tnik odkopne alebo uz bude imptent (a ty na vrchole sexuality) ale tohoto si uz iste vedoma, ako to funguje :)
Sanca ze generacne vztahy vyjdu (napr ze ja si najdem 15tku, i ked take uz maju viac za sebou ako ja, a vyjde mi to (este je relativne nezblbnuta z medii a sociopatov co kazia svet), je takmer urcite nulova).. A tak nechapem, ako moze vyjst teen a 40 :D Ale to je jedno, neodhovaram ta od toho, Neber to tak, len pisem a snazim sa pochopit, aby som mozno aj ja raz v 40tke hladal nastku :D
Pisem to len z dovodu, jedneho, ktory poviem neskor, ak vobec poviem..
Ahoj kolko mas rokov?Aj podla mna su mlady chalani taky detsky tym nechcem nikoho urazit.Ja mam tiez stersieho partnera a zijem s nim uz 6 rokov a som stastna.Nemenila by som ho za nic a za nikoho.Na tom nieje nic spatne ze ta ptitahuju starsi muzi.:):)