vhodne je vylúčit aj sladkosti. Inak,ja mam tiez obcas tesne pred menzesom pocity uzkosti.Netrvaju dlho, mozno 5-10 mim.ale ich intenzita je neuveritelne silná a deprimujuca.Teraz si ten pocit neviem nazivo predstavit ani vyvolat-ani ked mam depku. Ale staci mi spomenut si na tie situacie a mam strach.Taku beznadej,uzkost,bezmocnost som nikdy necitila a keby trvala o nieco dlhsie,tak asi zosaliem.Jednoducho obrovsky uzkostny pocit,ze nic nema zmysel,ze zrazu je vsetkemu koniec,ze sa v momente stane nieco hrozne.Pocit,ze nikoho nepoznam,vsetci su cudzi,este aj vsetko okolo mna je mi cudze, akoby som v tych momentoch iba zacala existovat a moja existencia mala hned aj skoncit.So vsetkym,s celym svetom. Vsetkemu koniec. Bŕŕŕŕŕŕ, hroza.Po chvili to prejde a zrazu je to OK,som v realite,vsetko poznam,priatelia su mi blizki a mili ako vzdy...jednoducho normalka len zly pocit z toho,co som citila za tych par minut. A prejde pol dna a ja to dostanem. Objavilo sa to prvykrat pred 3 rokmi a tieto pocity nemam kazdy mesiac,odvtedy to bolo 5x?