Ahojte, teraz som videla jednu relaciu a predlzovali tam vlasy hackovanim, vyzeralo to dobre, nebolo to neprijemne na dotyk ako keratin a vydrzi to vraj dlhsie ako ine nadpajacie metody a hlavne to nenici vlasy. Nikde v BA som vsak nenasla studio kde by to robili, ani google mi to nenasiel.....
Predlžovanie vlasov hačkovaním
Great information, thanks for sharing! [url=geometrydash-full.com dash[/url]
neviem si to ani predstavit. je drahe take nieco? ako sa to vlastne robi?
Koľko si za to platila?
Ja som teraz vyskúšala metódu microkapsule a som veľmi spokojná. Opatrne treba vyberať kto vlasy nadpaja a a ake vlasy použije. Za mna urcite neodporúčam Hair Institute Diosa, do spojov dávajú veľmi hrubé vlasy, tie potom vyzerali ako motúziky , vlasy boli navyše strašne presušene. Do dvoch dni som musela vlasy prerobiť inde a výborne
ono tie nadpajane vlasy pekne ukazu ci uz v dlzke alebo v hustote vlasov, otazka je do kedy sa to takto moze na vlasy nadpajat, do kedy to tie prirodzene vydrzia :)
a nenici to vlasy potom nejako?
Ano ja mam, dlhe roky :) ja som svoje kedysi na clipinhair kupovala, 53cm, ale mrkni sama, najlepsie vyberies :)
hm, nad ty som tiez premyslala. Mas s nejakymi skusenost? neviem ci su lepsie natrvalo predlzit, alebo tieto clipy praveze :)
A nechces si radsej kupit clip in vlasy? :-) remy su najlepsie, mozu sa natacat, farbit, zehlit... a vlastne si ich das kedy len ty chces
tiež nad predlžvaním premýšlam, ale bola by som najradšej, keby do kaderníctva nemusím ísť... zvladneme to aj doma?