Najlepsi psychiater na Slovensku

Peter Machata

Zabudol som este uviest, ze po vysadeni som trpel trpnutim ruk, nôh, tvare cca 2 mesiace a bolestami klbov na rukach dost dlho asi rok a pol. Umelo som si takto vytvoril stav depresie. Bolo to v neziaducich ucinkoch uvedene. Mal som byt ovela opatrnejsi. Neberiem ziadne lieky. Mam sa dobre. Chcel som len, aby ste si precitali neziaduce ucinky lieciv a brali ich vazne a ratali s tym, ze to mozete byt prave vy komu sa objavia. Dal som si namahu a obvolal som niekolko psych. ambulancii a zaver: jeden psychiater v meste je opatrny a prasky na spanie odporuca raz za mesiac max. Ini zvysni predpisuju dlhodobo. Budte velmi opatrni. Ja som bol v tom case po uraze a len som sa potreboval vyrovnat s trvalymi nasledkami a zbytocne som sa zamotal cez vseobecneho lekara do liekov. Aj lekari su len ludia a robia chyby a to aj dlhodobo. Mali by chodit na konferencie do zahranicia a byt informovani o poslednych vyskumoch vo svojej oblasti. Zial, skuste zajst za niektorymi a urobte si vlastny nazor ci skor nevytvaraju zavislost...liecit neznamena vytvorit si klientelu az do dochodku. Tak by to byt nemalo.

Fatalia1

Peter, môj muž bol na tom keď sme sa zoznámili rovnako ako ty, bral stillnox, antidepresíva, bol celý roztrasený.
Sme spolu 13 r., doma teraz nemáme žiaden liek, ba ani obyčajný acilpirín, muž je zdravý a má dobrý spánok. Chcem tým len v skratke povedať, že láskou, domácou stravou a prírodnými prostriedkami sa dá zo všetkého dostať.
Je mi vždy veľmi ľúto, keď čítam ako ľudia po užívaní tabletiek trpia.

Peter Machata

Aj ked tato debata je stara pridam prispevok, lebo verim, ze niekomu pomozem.
Mam velmi zlu skusenost s Xanaxom a tym svinstvom co sa vola prasky na spanie. U mna to posobilo presne opacne. Cca po par davkach Xanaxu som zacal citit nepokoj aky som este nikdy nezazil a nechapal som pricinu. Az neskor mi doslo, ze to bolo zo Xanaxu. Bral som len 1 tabletku asi tyzden a potom som vysadzoval velmi pomaly aj to som zazival peklo, lebo mi vseobecny lekar predpisal aj Stilnox. Zo xanaxu som nemohol spat a Stilnox ma mal uspat. Uplny nezmysel to bol. Vobec ale vobec mi to nepomohlo. Ba co viac Stilnox mi sposobil zapal stitnej zlazy, uplne ma rozhodil. Potenie v noci uplne do mokra niekolkokrat. Bolesti v hrdle na stitnej zlaze. Zima, chlad, teplo cez den. Po jednej tabletke som po par tyzdnoch spal asi 2.5 hodiny a potom nie a nie zaspat. Strasne to bolo. Zabranuje to totiz normalnemu spanku! Celkovo som to bral 10 tyzdnov a na konci som bol cez den ako v narkoze a v noci som nemohol spat. 3 dni bez spanku po vysadeni. Nespravne je vysadit bez klesania davky. Nemohol som zivnut. Mozno som jeden zo 100 pripadov ale predsa. Myslim, ze Heat Ledger to bral a skoncilo to smrtou. Uplne ho to rozhodilo.
Zavislost bola v mojom pripade to, ze to posobilo opacne ako malo. V zahranici uz existuje Nove Nariadenie, ze Stilnox sa smie brat len 4 tyzdne inac ludia v noci soferuju a nevedia o tom, jedia cigarety s maslom alebo idu vysypat smeti ako ja....palive pocity na hrudi a co je hruza moze to sposobit aj rakovinu. Su zname pripady narastenych utvarov na tele, u ktorych je riziko zvrhnutia. Guglite v anglictine a budete velmi nemilo prekvapeni. Takze nepokoj a nespavost aku som nikdy nezazil mi zabezpecili tieto "lieciva". Nikdy viac toto svinstvo do ust nedam. Poslite to dalej prosim. A mimochodom po konzultacii o tychto skutocnostiach ma lekar hodil cez palubu v zmysle: Preco ste si neprecitali pribalovy letak. Neziaduce ucinky maju predsa vsetky lieky ?. - Aha. Tak naco ste mi ich predpisovali Pan Lekar? Bez nich mi bolo oveela lepsie, vlastne oni mi sposobili problemy.

Iveta Michael

Mudr.Žabkay ... Mudr.Pivarči ... obidvaja patria medzi najlepšich psychiatrov

Dr.Pivarči moc toho nenahovori ale dokaže pacienta spravne diagnostikovat hned na poprve

A do tretice vyborna je aj Mudr. Dudlakova v Ba Ružinov ... lenže všetci maju vela pacientov, ešte im pribudli každy rok nejaky takže neviem, treba skusit ...

Iveta Michael

Mudr.Žabkay ... Mudr.Pivarči ... obidvaja patria medzi najlepšich psychiatrov

Dr.Pivarči moc toho nenahovori ale dokaže pacienta spravne diagnostikovat hned na poprve

A do tretice vyborna je aj Mudr. Dudlakova v Ba Ružinov ... lenže všetci maju vela pacientov, ešte im pribudli každy rok nejaky takže neviem, treba skusit ...

Drdrdr

Vojtech palhazy alebo vit provaznik najlepsi dvaja psychiatri starsi pani ale maju vela skusenosti a roky praxe pomoholi mi z.tych najhorsich stavov ake si ani neviete ani predstavit. Depresia je.slabe.slovo. nasadili mi niecbu a za par dni mi bolo uz neporovnatelne lepsie.

orol1

Etiológia CBD je neznáma. Psychoanalytici predpokladajú
zásadný vplyv ranných zážitkov, ako napr. sexuálne zneuží-
vanie.