dobry den, prosim vas nepoznate psychiatra alebo psychologa ktory robi komplexne vysetrenia? nejakeho naozaj dobreho, co naozaj aj pomoze. poprosil by som na neho kontakt, lebo mam problem ktory sa taha uz velmi dlho. dakujem
Najlepsi psychiater na Slovensku
antivirDnes - nikoho nesudim a uz vobec nie Mudr. Zabkaya, ktoreho naviac ani nepoznam.
-zle si si vysvetlil moj prispevok a skus ho chapat inak
-islo mi len o skutocnost, ze podla akych realnych skutkov,merania, vysledkov, velicin meraju ludia odbornost lekara, kedze ho doporucuju ako odbornika
Taký, čo hneď nepredpisuje lieky a má pochopenie aj pre nejaké tie duchovné a náboženské poznatky a prežívanie a nepovažuje takých ľudí hneď za nejakých schizofrenikov a pod.
MUDr.Danica Caisová Košice,je najlepšia odborníčka v oblasti psychiatrie
zabkay urcite taky nie je, on je klasik, a co som pocul o albertovej tak ona sice robi nejaku alternativnu liecbu ale neviem ci zrovna duchovnu.
Inak, mňa by zaujímalo, nejaký alternatívny psychiater resp. psychológ, taký napr. v BA nie je? Pod tým alternatívnym si predstavujem niečo ako Stanislav Grof, Teodor Rosinský a pod., nejaký taký duchovnejší...
a ja posudzujem odbornika podla toho ci pomoze a nie ci je mily. to je len bonus k tej odbornosti. napokon ked niekto robi lekara alebo psychologa tak by mal vediet aj spravat sa k ludom slusne a mal by mat nejake solidne komunikacne schopnosti. s usmevmi a milotou by nikto dlho na vrchole nevydrzal.
orol, nemas pravdu, mozno je to len tvoja skusenost. lebo mudr. zabkay sice je mily a prijemny, ale je to aj odbornik akych je na slovensku malo. a o albertovej hovoria jej pacienti ze je to chodiaca encyklopedia. nesud ked nepoznas.
jednoznacne Dr. Robert Fico
OPrava: "boli velki ludia"
Zazil som lekarov, ktori boli malovravni, prisni a posobili dojmom "gadžov"
-a prave tito lekari velki ludia a odbornici vedeli toho ozaj hodne a dokazali vyliecit kazdeho pacienta
-a zazil som lekarov, ktori boli mili, usmievavi, s prijemnym hlasom a vystupovanim
-ale tymto "divadielkom" len kompenzovali svoje neznalosti a mnohokrat neodbornost
-aby boli pred pacientami skveli
-a vela ludi samozrejme prave na toto skoci a chvali takeho lekara, aky je odbornik