Má pre mladého človeka vôbec význam v tejto dobre začínať? Idem do maturitného ročníka a zovšadiaľ počujem iba negativizmus, ako sa svet rúti do záhuby, krízy a neľudskosti, žiaden úprimný cit, odhodlanie, odovzdanie sa nejakému poslaniu... A nezamestnanosť. Ako si mám vybrať povolanie? Pre ľudí ako ja (s kreatívnym, humanitárnym zmýšľaním) už tu akosi prestáva byť miesto.. iba podradné práce, ľudia ich považujú za menejhodnotných, kto nevie manipulovať s počítačmi alebo ľuďmi je odsúdený na ťažké pretĺkanie sa životom.. Nemáme istoty, že to nebude ešte horšie.. a na každom kroku, v každej diskusii, všade toľko cynického pesimizmu.. Veď ten nás ničí, nie nejaká kríza. A nie je možné, aby všetky deti a mladí, čo mali nejaké srdce a túžbu pomôcť postupne nenasiakli týmto myslením a stali sa zatrpknutými a podozrievavými. Načo sa všetci navzájom presviedčame o tom, že všetko je zlé, bolo lepšie a bude bezpodmienečne horšie? Akú máme vlastne perspektívu?
Dnešná doba
Dakujem, asi je to fakt, lebo v dnesnej dobe toho clovek vela nevymysli.
Idem sa kuknut, ci mi odpisala Celeste:) I wanna date with her.
Myslím, že teraz si uzavrel túto tému :)
Ja som chcel celkovo povedat len to, aby si sa viac spoliehal na seba ako na system. Tento system ta z biedy nevytiahne.
Sorry, ze som off-topic! Uz sa budem snazit.
:D :D :D
A mali by potom naklonovat aj takych trpaslicich mamutov, vsak by to boli super domaci milackovia, dokonca ludom podobni - s chobotom:)
Dnes som chcel ist okupat psa, lebo uz smrdi ako zdochnuta hyena, ale ako vidim, tak budeme to musiet vydrzat.
Dufam, ze kym bude s nami vsetkymi koniec, ze este stihneme naklonovat toho slonika ako sa vola hej Mamut, aby po nas na tejto planete nieco chlpate zostalo...
:D
Toto pocasie nam na dobrej nalade asi neprida:) My sme prikurovali este aj v maji. Asi nas vykynozi nie meteorit ale pocasie, kazdopadne nedopadneme dobre a ak to prezijeme, tak po smrti skoncime v pekle:DDD