Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plúcne chlamydie

sunie

ahojte, tak uz mam vsetky vysledky. s chlamydiami sa nic robit nebude ale dala mi lekarka specialne lieky na imunitu tak som zvedava. a este mi spomenula nech ma ani len nenapadne tieto kombinovat s prirodnymi doplnkami, asi by to mohlo na houby zreagovat. som zvedava ci sa mi polepsi ale vyzera to byt dlhodobejsia liecba.

leerka

ahojte, takze zajtra to bude tyzden, co uzivam tie bylinky a najprv som nezaznamenala ziadne zmeny, prve 4-5dni mi bolo rovnako,ale vcera a dnes sa citim uz dobre, tak myslim, ze bylinky pomaly zaberaju.... a uvidim este o tyzden, ked ich vsetky doberiam.....

KARLITA a ty si v akom meste bola u tej bylinkarky?len tak zo zvedavosti sa pytam...prajem aby to synovi pomohlo a ozvi sa .....

damian

Zial, nemam moc casu sa tu rozpisovat a preto len kratko:

Potrebujete:

1- Silne enzymy
2- Obrovske davky vitaminu C (od 10 do 50 g denne podla akutnosti)
3- Protiplesnove doplnky
4- Cesnak, kurkuma, soda bikarbona, zazvor, oregano a ine...
5- mon 2 a 1/2 litra cistej nesytenej vody denne
6- URINOTERAPIA - velmi efektivne
7- ziadna kava!!!, ziadny cierny caj, cukry, jedla vratane zeleniny z vysokym glykemickym indexom,
8- 80% stravy ma byt surova, nespracovana, tak, ako rastie v prirode

karlita

Ahojte, nahodne som nasla Vasu diskusiu o plucnych chlamydiach. Mam 9 rocneho syna a uz niekolko tyzdnov ho bolieva hlava...Brali mu krv, robili vysetrenia, ale zatial nic nezistili. Tak som bola u takej alternativnej lekarky, ako pise Leerka a tiez hned vedela, co malemu je, aj ked tam so mnou ani nebol! Povedala, ze prekonal chlamydiovu infekciu na plucach a to sa mu dostalo do hlavy a preto ho to boli. Dala mi pre neho jednu tabletku a 2 sacky takych byliniek, ktore sa daju na lyzicku a zapije sa to s nejakou tekutinou. Dnes som mu to zacala davat, tak som zvedava, ci mu to pomoze. Ale bola som v soku, ako mi hned povedala, co mu je a este som pri hladani info o tych bakteriach nasla prispevok Leerky, kde pise, ze aj ona bola u takej liecitelky, tak ma to tak povzbudilo, ze je to dost nahod naraz. Tak prajem vela zdravia vsetkym...

sunie

ja nemam nic nove, az dnes som bola u alergo a vysledky budem mat az bud.tyzden. ale kedze chlamydie mam len mierne zvysene tak ani ATB mi na to neplanuju dat. vraj aj keby sa mi vyliecili tak niekto na mna kychne a mam ich zas. ja uz fakt neviem ako sa z toho dostat.

leerka

povedala mi iba tolko, ze ta choroba, ktoru mam este nie je z mojh otela prec a usadila sa niekde hlboko v hlave, aj mi povedala presne kde,ale ten nazova si nepametam.... a ze preto som taka unavena a uzimena a aj sa ma pytala, ci nemam problemy s pametou a som jej povedala, ze v poslednom case ano....a ze aj za to moze ta choroba..... no dnes som si dala prvu davku , teda ako nic moc, myslim chutovo, ale snad to dobojujem, a priebezne sa vam budem hlasit.....

andrea7

Ahojte.Ja zatial nemam este ziadne vysledky.Mozno zajtra-chystam sa na injekciu na alergologiu..Len povedali do dvoch tyzdnov a zajtra je to len 10 dni.Leerka a povedala ti aj nieco konkretnejsie? o aky zapal ide? a nic si jej nevravela a sama urcila diagnozu?
Ja nemam skusenosti este s takymto "druhom liecenia",takze nemozem posudit.napis, ci to zabralo po tych dvoch tyzdnoch.Sunie ty mas nieco nove?

leerka

ahojte baby, tak sa vam konecne ozyvam, dnes som bola u tej lekarky alternativnej, tak som zvedava , ci mi to pomoze....hned ako ma zbadala, tak vedela, co mi je...a to som len vstupila do dveri.....a potom sa ma teda pytala aj na ine veci,,,,dala mi na zaludok jeadnu tabletku, ktoru som uzila, hned ako som prisla domov a este mi dala 2vrecuska neakych byliniek....nazov aneviem, pisala tam iba neake skratky a davkovanie. mam to uzivam obden, cize jeden den jedyn bylinky a druhy den tie ine a striedat to takto 2 tyzdne....no a inak mi povedala, ze moj zapal stale neustupil a ze sa mi to usadilo niekde hlboko v hlave a tam to stale drieme a nechce to ist prec.....vraj moj mozog pracuje normalne ale pomalsie ako obycajne, lebo sa mu cnechce a preto som stale taka unavena.....a vraj o dva tyzdne by to malo byt ok, tak uvidime......a vy sa mate ako?ozvite sa ....

andrea7

Sunie ja som chora uz rok aj 3 mesiace...
nemam kasel, ani nadchu uz dlho som nemala-mozno vdaka doplnkom, ale stale mam mierne zvysenu teplotu a boli ma hrdlo :(