Plúcne chlamydie

leerka

MARCEL, ARIELA, MARTINKOK, tak bohuzial vam mozem povedat iba kde ordinuje, lebo telefonne cislo k nej nie je, a takisto sa u nej neda ani objednat......je to doktorka Sprušanská, a ordinuje oproti byvalemu cukrovaru v Trnave.... je tam taka zelena brana a aj neaky kozmeticky salon alebo tusim gelove nechty sa tam robia.....tak dufam, ze vam to pomoze

račanka

dobrý liečitel bol dr.valovič z rače/BA neviem či ale ešte poskytuje aj služby alebo výlučne len doplnky.

marcel42

ahojte, aj ja by som vam bol vdacny za kontakt na tu liecitelku, mam tak isto pretrvavajuce symptomy z chlamydii a nepomaha mi nic...vopred vdaka

ariela25

ahojte. no presne, aj mna bolieva hlava a zhrsuje sa mi zrak a neviem z coho. nadchu nemam, ani hrdlo ma neboli, krk nemam ztuhnuty, tak ako to tu čítam, môžem to mať po prekonani plucnych chlamudii, ktore mi zistili. Brala som lieky, ale divne, že opatovne testy vysli este vyssie.
Leerka, Karlita, dajte kontakt na tu lekarku. Dakujem

martinkok

Ahojte,
Karlita, prosím Ťa nemáš nejaký kontakt na tú liečiteľku? Aj ja by som potrebovala pre syna.
Ďakujem

karlita

Ahojte, tak idem dat info o bolesti hlavy mojho syna a byliniek od liecitelky...Tie bylinky mu zabrali hned na druhy den a uz ho hlava neboli! A to ho bolela 2-3 tyzdne vkuse. Je to zazrak. Ale vysetrenia, co nasa doktorka naordinovala dokoncime, pre istotu. Aj som jej to povedala, aj ked som sa citila trapne, ale ide o mojho syna, tak skusim hocico... A povedala, ze ma chape a urobi mu odber krvi aj na tie chlamydie. Tak som strasne zvedava, ci ta liecitelka mala pravdu.

Leerka, ja som bola v Trnave u tej liecitelky. A ako pises, mala okolo seba vela krabiciek, v ktorych mala vela sackov s bylinkami.

leerka

je to vlastne alternativna liecba, ona tak lieci....v ambulancii ma neskutocne vela cajovych sackov takyc h vacsich, kde ma tieto bylinka a takisto aj rozne prirodne bylinne tablety, napr mne dala jednuaj na zaludok..... a podla toho co ti je ona ti bud skombinuje alebo ti da nieco co uzna za vhodne.... mne napr skombinovala dva druhy byliniek, nazvy vsak neviem , na sacku mam iba neake pismena a cisla....... uz ich beriem tyzden a asi dva dni sa citim omnoho lepsie ako predtym.....

ariela25

leerka a ty si kde bola u tej lekarky alternastivnej? u homeopatky? mna tiez dost bolieva hlava a kedze mi zistili prekonane chlmydie, tak to moze byt z toho. dole som pisala, ze som brala lieky, trochu mi bolo lepsie ale akoby sa to vratilo. tazsie sa mi aj dycha.