Ahojte,
sú tu takí ktorí sa liečia pomocou liečebných kodov? Túto knižku mám doma, stále ju čítam, aby som tomu čo najviac porozumela. Nie je mi uplne jasná technika cvičenia. Najprv si stanovím problém, ohodnotím ho od 1 do 10, hladám obrazy v minulosti, potom motlitba a samotné cvičenie kodov, ..poradí mi niekto na čo sa mám sústrediť počas vykonávania samotných 4 krokov? môj problém je obojstranná neláska medzi mnou a svokrou a veci s tým spojené, ktoré mi veľmi zasahujú do normálneho rodinného chodu. Ďakujem.
Liečebný kod
Antiista, už som dávno nepočula takú negatívnu odpoveď. Ani ste sa nepresvedčili a už súdite, neviem, kde ste nabrali v sebe toľko zloby. Vyskúšajte a potom môžete hovoriť. Ja tiež nedám na lekárov, lebo len zarábajú na nás. A prečo je stále viac chorých ľudí a pritom je viac a viac liekov? Preto sa ľudia obracajú na alternatívnu medicínu. Z vlastnej skúsenosti viem s istotou povedať, že to funguje viac ako lekárska veda a vôbec nezáleží koľko študovali. No rozhodnite sa sami. všetci chceme byť zdraví, tak hľadáme.kto hľadá nájde.
Ja som tu knihu docitala asi pred tromi dnami. Nemozem povedat, ze by som tomu verila, alebo do toho vkladala nejake nadeje, ale nic ma to nestoji, tak preco by som to nevyskusala? Takze uz 3 dni danu metodu praktikujem, ale iba raz denne. Popravde si myslim, ze uz len to, ze parkrat denne myslite na nejake stastne spomienky, dokaze psychiku velmi pozdvihnut. Clovek sa na chvilu zastavi, zabudne na kazdodenne problemy a necha sa unasat len peknymi myslienkami. Ci uz mate prsty niekam nasmerovane alebo nie, na tom vobec nezalezi. Po skonceni sa citite velmi pozitivne naladeny. Popravde vzdy sa celych 6 minut usmievam a s usmevom na perach pokracujem k dalsej svojej povinnosti. Ci ma to vylieci alebo nie, na tom vobec nezalezi. Hlavne je sa pocas dna zastavit a zahlbit sa sam do seba. Takze vsetkym to mozem iba vrelo odporucit. Ale ja som na meditovanie a ponorenie sa do svojho vnutra zvyknuta od detstva. Niekto na to moze mat iny nazor.
Ale musim povedat, ze ma ta kniha celu dobu rozculovala, lebo stale iba hovorili, ake su liecebne kody uzasne, co vsetko vyriesia, ako to testovali, ale ako sa to cele robi napisu az na konci knihy. V podstate sa tomu necudujem, lebo keby to supli na zaciatok, tak viac ako 10 stran z tej knihy neprecitate... Bolo to ako detektivka, celu dobu sa neviete dockat, kedy prezradia, kto je vrah :D . A ked si pozriete tu ich webovu stranku, tak mate pocit, ze vam do pocitaca skocil nejaky virus :D ...
Takze netreba verit vsetkemu, ale na sprijemnenie dna je to fajn :) .
Ahojte,tiež idem cvičiť kod, kto už ho cvičí, rada by som s niekym komunikovala, vymienala si poznatky, skusenosti atd. moj mail:
emii26@gmail.com
Antista, nechcem povedat, ze si blb, ale aspon ignorant teda urcite. Videl si program studia na psychologii? Anatomia, biologia, fyziologia, neurofyziologia, patologia....
Takze najskor si over, potom vyhlasuj bludy. Lebo ked neviem, som ticho. Ak neviem a hovorim, vypustam bludy. To k tej tvojej charakteristike znalosti psychologov.
No a s tym druhym nazorom ohladne knihy Lecebny kod musim suhlasit. Ziadny Jezis Kristus panovi Loydovi neodhalil tajomstvo univerzalneho liecebneho kodu. Je to biznis ako vysity, ukazkovo americky. Čital som knihu celu, prva cast obsahuje skompilovane psychologicke ucebnice, takze autor zacal dobre, presvedcivo a zdanlivo erudovane, co je vyznamne, citatela tak dostane tam, kde ho chce dostat: uveri mu. No a menej kriticky citatel, takto pripraveny tym uvodom, potom lahsie stravi aj ten nasledujuci blud, ktory popisuje az naivne primitivnu metodu liecby. sice si myslim, ze aj ten najvacsi nevzdelanec ma tisic dovodov zapochybovat, ale ludia su aki su, chcu verit za kazdu cenu.
a este k inej casti tvojho prispevku by som sa rad vyjadril: tzv. veda, to su vzdy len ciastkove poznatky, ktore maju docasnu platnost. vyvojom sa stale upravuje, neraz aj celkom meni svoje stanoviska.takze na tom by som prilis nestaval, z historie mame o tom nemalo pouceni.
a k erudovanosti lekarov sa radsej nevyjadrim, vacsina populacie ma moznost sa o nej presvedcit na vlastnej kozi. studium, akokolvek dlhe, so skutocnou erudovanostou nema nic spolocne. cest tym, ktorych sa tieto moje vety netykaju...
Ja by som ani nepovedala, že je to blbosť. Náhodou, mne tie americké knihy v určitom úseku života veľmi pomohli. Na Liečebný kod som natrafila až teraz, ked musim riešiť moje zdravotné problémy. Ešte nemám prečítanú celú knihu, ale som nesmierne rada, že som ju začala čítať. Verím, že to vyliečí moje zdravotné problémy, urobim pre to všetko ako treba. Je to veľmi jednoduché, tak ako s pozitívnym myslením, čo zaseješ to zožneš... A nemusí to byť vedecky dokázané, hlavná vec, že to funguje... Netrap sa pre to, že neprídeš (zatial)na zdroj tvojho stresu, už len to, že sa chceš liečiť týmto spôsobom ti pomôže. Nenechaj sa odradiť, že sú to hlúpe americké výmysly. ver tomu...
Ja som liečebny kod pochopila tak, že najjednoduchšie veci sú naúčinnejšie a fungujú. Aj pri tom cvičení si nemusite hned spomenuť na ten zážitok, ktorý nám spôsobil ten veľký stres, možno je to len niekde v podvedomí, ale liečebný proces prebieha, aj ked si to ešte neuvedomujete... budte trpezliví, ja osobne tomu verím. Musíme si pomôcť samy sebe. Ked dnes prídeš k lekárovi, ani sa na teba nepozrie, len si píše do počítača údaje pre zdravotnú poisťovňu. Viem, že oni z toho žijú, sú zaválení vypísovaním správ a adminstrativou. Ale ako k tomu prídeme my pacienti? Ostáva nám hľadať si iné cesty. A Liečebné kody nikomu neublížia, ak nepomôžu...
História sa sa opakuje a podvodníkom sa darí v každej dobe. V minulom storočí sa našli takí špekulanti, ktorí predávali zázračné "tinktúry", účinné proti všetkým neduhom. Teraz, paradoxne v dobe počítačov, kozmonautiky, vedeckého bádania na úrovni subatomárnych častíc,rozkódovania celého ľudského genómu, atď., sa predáva niečo iné, ale veľmi podobné. Zase nejaký "génius" našiel všeliek, ktorý "určite funguje".
To je neuveriteľné, čomu dokážu ľudia uveriť ?!!! Žiadne vedecké metódy,ani žiadny tým vedeckých pracovníkov z renomovaného pracoviska, žiadne dvojito slepé kontrolované štúdie na veľkej vzorke respondérov, nič seriózne. Nič také.
Dr. Alexander Loyd - psychológ, teda ani nie lekár, človek, ktorý o ľudskom tele skoro nič nevie ( psychológia je filozofický odbor, nie medicínsky) sa rozhodol, že zbohatne na ľudskej hlúposti a ľuďom ponúkne zázračnú metódu, ktorá dokáže, citujem "odstrániť zdroj 95-tich percent všetkých ochorení". V tomto smere je naozaj šikovný - podvodník.
Je to zvláštne, mnohí ľudia neveria klasickej medicíne, teda lekárom, ktorí najskôr musia skončiť náročné 6-ročné štúdium, ďalšie roky sa pripravujú na atestáciu v konkrétnom odbore a potom sa ešte stále musia kontinuálne vzdelávať ( systém kreditov, ktoré kontroluje lekárska komora). A tu sa zrazu objaví "zázračný psychológ" z Ameriky, ktorý všetko vylieči. Čo k tomu dodať.Ľudia sa dajú ľahko zmanipulovať a oblbnúť !
uverila som tomu lebo to učinkovalo-:)
a učinkuje ďalej.
12, ucinkuje ti to, lebo si tomu uverila. to je uplne zrozumitelne a pochopitelne. zacni o tom pochybovat a uvidis, ze ucinok sa strati. ale radsej ver, ak ti to pomaha :)
tak ja vam neviem,mne sa to vidi uplne super.cvičim kody cca 7 dni a konečne som sa vyspala normalne.
je mi jedno ,čo si kto o tom mysli a piše a nech sa aj nabalili ti čo to napisali,ja som vďačna,že mi niečo pomaha.za 12 eur som nečakala vobec nič a dočkala som sa super relaxu,aj ked musim uznat,že kniha nie je vobec zrozumitelne napisana.